Hofstedeamsterdam

Hele slechte organisatie

Bestelling gedaan, duurde zeer lang voordat ik het in huis had. De bestelde jurken pasten niet dus retour gedaan volgens de richtlijnen. Mijn geld kreeg ik maar niet teruggestort. Na velen keren een mail gestuurd te hebben hierover, nooit een reactie gehad. Terwijl er op het plaatsen van de bestelling wel snel gereageerd werd. Echt zeer slecht, wel cashen maar niet terugbetalen. Het gaat om €95,-, dat vind ik veel geld waar ik naar alle waarschijnlijkheid kan fluiten.

17. toukokuuta 2025

Slechte service

Slechte service! Producten retour sturen voor eigen kosten naar China, helaas niet gelukt. En nu onbereikbaar om dan tenminste nog 20% van aankoopbedrag terug te krijgen. Helaas zelf de reviews te laat gelezen, maar voor mij nooit weer!!

13. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ook dit is een dropship bedrijf

De naam Hofstede Amsterdam doet denken dat je bij een online versie van een winkel in Amsterdam besteld maar helaas het is niet zo. Het gaat hier om dropshipping wat het retourneren duur maakt. En de kans dat je het artikel wil retourneren is vrij groot.

4. kesäkuuta 2025

vreselijke oplichterij.

vreselijke oplichterij.
Ze laten je denken dat het een NL bedrijf is, als je besteld zie je dat nog niet. Dan wordt er na een week of wat gemaild dat "de kwaliteitscheck"wat langer duurt en kom je erachter dat het uit China komt. Ik mail meteen dat ik dan wil annuleren, kreeg vrij snel antwoord dat dit nu alleen nog kon als ik alle kosten voor mijn rekening zou nemen, dus verzendkosten China, douane kosten etc. Ik kon ook kiezen om het te laten komen en dan retour te sturen. Het item is gekomen, een vod dat geen jurk mag heten. Ik wil het retourneren, inderdaad, 2 opties, ik mag het houden en krijg 30 % aankoopbedrag retour, of terugsturen en alle kosten op me nemen. KOOP HIER NIET!!!!

20. toukokuuta 2025

Beste Rita,
Jammer dat u zo’n slechte ervaring heeft gehad.

We begrijpen dat de teleurstelling groot is als iets anders uitvalt dan verwacht, maar we willen benadrukken dat wij transparant zijn over ons bestelproces, levertijd en retourbeleid — dit staat allemaal vóór aankoop vermeld op onze website.

We bieden meerdere retourmogelijkheden aan, waaronder volledige retournering of een gedeeltelijke terugbetaling, zodat klanten kunnen kiezen wat voor hen het handigst is.

De term “oplichterij” is niet terecht. We nemen klanttevredenheid serieus en doen ons best om eerlijk en duidelijk te werken.

Aliexpress meuk

Aliexpress meuk,

Niet bestellen!!

Lang moeten wachten op de bestelling. Je krijgt vaak een mailtje dat de bestelling er aan zit te komen. Er staat dan dat ze eerst een kwaliteitscontrole doen en dat die iets langer duurt dan verwacht.
Mijn bestelling na 2,5 week ontvangen in een verpakking van de aliexpress.

Ook staan er foto's op de site van het bovenstukje dat die verstelbaar is met bandjes. Ik heb een triangel bovenstuk ontvangen waarmee je alleen bij de nek kan knopen en bij de rug is gewoon een band die je ook niet kan verstellen. Je krijgt zo geen mooie pasvorm helaas.

16. toukokuuta 2025

Beste Kootstra,
Dank voor uw review.

Vervelend dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed. We vermelden op de site altijd duidelijk wat klanten kunnen verwachten qua levertijd en afwerking, inclusief dat we een kwaliteitscontrole uitvoeren vóór verzending.

Wat betreft het bikini-topje: het spijt ons te horen dat dit anders uitviel dan op de productfoto. We nemen zulke signalen serieus en zullen dit intern opnieuw controleren en aanpassen indien nodig.

We doen ons best om verwachtingen zo eerlijk mogelijk te schetsen en spijtig dat dit in uw geval anders is overgekomen.

Saanut 1/5 tähteä

Goedkope brol uit China, retour bijna onmogelijk. Stay away!

Zoals de reviews hier beneden vermelden: je krijgt na lang wachten goedkope brol uit China en succes met het retourneren… oplichters. Blijf hier van weg!

8. toukokuuta 2025

Beste Anja,
Jammer om te lezen dat u zo’n negatieve indruk heeft gekregen.

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn over de levertijd, de producten en de retourmogelijkheden. Retourneren kan gewoon, en we bieden daarnaast ook andere oplossingen aan waar veel klanten juist tevreden mee zijn.

We begrijpen dat het vervelend is als iets anders overkomt dan verwacht, maar de term "oplichters" is niet terecht. We doen ons best om eerlijk en klantgericht te werken.

chinese webwinkel

Website lijkt op een degelijke Nederlandse winkel, met foto's van een winkel die dus NIET bestaat. Na bestelling krijgt u te horen dat levering een paar weken kan duren, want ze moeten nog een kwaliteitscontrole uitvoeren. Uiteindelijk is pakje aangekomen : goedkope rommel van Ali express of Temu.
Niet bestellen hier zou ik zeggen !!!

7. toukokuuta 2025

Beste Rudi,
Dank voor uw review.

We begrijpen dat u teleurgesteld bent, maar willen graag benadrukken dat we alle belangrijke informatie – zoals levertijd, productomschrijving en retourbeleid – duidelijk op onze website vermelden vóór aankoop.

De suggestie dat we klanten opzettelijk misleiden, klopt simpelweg niet. We staan achter de producten die we aanbieden en doen ons best om verwachtingen zo eerlijk mogelijk te schetsen. Jammer dat dit in uw geval anders is overgekomen.

NIET BESTELLEN HIER!

Bestel hier niet! Precies zoals onderstaande reviews ook zeggen:

Dropshipping en je spullen kunnen niet retour gestuurd worden. Bestel hier niet! Je kunt dan beter zelf nog rechtstreeks bij Temu ofzo bestellen dan hier.

Misleidende naam dat Hofstede Amsterdam, alsof het een Nederlands bedrijf is. En dan ook nog met foto’s van een winkel die ze helemaal niet hebben. En het “mooie” verhaal waarom ze dit bedrijf gestart zijn, is ook 1 grote leugen. Zo jammer als je zo je geld moet verdienen.

6. toukokuuta 2025

Beste Annemieke,

Dank u wel voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u een negatieve indruk van ons heeft gekregen. Bij Hofstede Amsterdam doen we ons uiterste best om klanten blij te maken met mooie en kwalitatieve producten.

Retourneren is bij ons gewoon mogelijk en we leggen dit duidelijk uit op onze website. We vinden het belangrijk om eerlijk en transparant te communiceren en helpen klanten graag bij vragen of retouren.

Mocht u uw ervaring met ons willen bespreken of vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@hofstedeamsterdam.nl. We staan altijd klaar om mee te denken.

Bikini's besteld bij hofstede Amsterdam

Bikini's besteld in 2 maten omdat ik er nog wel eens tussen in zit.
Site lijkt een Amsterdamse winkel. De Hofstede Amsterdam.
Na plaatsing en betaling bestelling kom je er achter dat met track en tracé dat het uit China komt.
Nu passen ze niet. Retour zenden kan maar door hoge retourkosten en douane kosten eigenlijk niet te doen dan geven ze je als 2de snelle optie de boel te houden en 20% terug te geven op aankoop bedrag.
Ik heb 44.99 uitgegeven en mag ongeveer 9 euro terug krijgen.
Over rug van consument verdienen.
Nergens op site wordt vermeld dat je dit risico loopt bij het kopen.

2. toukokuuta 2025

Beste Sandy,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent en willen hier graag op reageren.

Op onze website vermelden we duidelijk hoe het bestel- en retourproces werkt. We bieden klanten meerdere oplossingen aan, waaronder retourneren, een gedeeltelijke terugbetaling, of opsturen van een nieuwe maat, zodat er altijd een keuze is die het beste past bij de situatie.

We vinden het belangrijk om transparant te zijn en begrijpen dat dit soms toch anders kan overkomen. Mocht u dit verder met ons willen bespreken of hulp willen bij uw bestelling, neem dan gerust contact op via info@hofstedeamsterdam.nl — we helpen u graag verder.

Dropshipping vanuit China

Dropshipping vanuit China.
Niet mogelijk om retour te sturen gezien de hoge kosten.
Belachelijk want lijkt alsof het een Nederlandse site is als je Amsterdam in je naam zet.

22. huhtikuuta 2025

Beste Angelica,

Dank u wel voor uw review. Het spijt ons om te horen dat u teleurgesteld bent in uw ervaring met ons.

We begrijpen dat de naam verwarring kan geven, maar we streven ernaar om klanten duidelijk te informeren over ons bestel- en retourproces. Retourneren is bij ons zeker mogelijk, al bieden we klanten ook de optie om artikelen te houden met een gedeeltelijke terugbetaling, omdat dit vaak sneller en voordeliger is. Dit staat allemaal vermeld op onze website.

We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie verder te verbeteren. Mocht u vragen hebben of samen met ons een oplossing willen zoeken, dan kunt u ons altijd bereiken via info@hofstedeamsterdam.nl.

Saanut 4/5 tähteä

Goede producten en klantenservice

Goede producten en klantenservice. Ik had verkeerde adres ingevuld en ik heb snel reactie terug gekregen. Super fijn!!

5. maaliskuuta 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en klantenservice. We doen altijd ons best om snel en goed te helpen, en het is heel leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.

We hopen u in de toekomst opnieuw blij te mogen maken!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin