Rotterdamse Taxi Centrale Arvostelua 123

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Saanut 5/5 tähteä

Goed ervaring gehad. Netjes op tijd en heel vriendelijk. (Het was een ziekenhuis afspraak van mijn moeder) en door het leuk gesprekje in de auto met meneer was het spanning van mijn moeder weg, heel... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring met (RTC) Rotterdamse Taxi Centrale. Ruim van tevoren een taxi gereserveerd voor een belangrijke afspraak, maar er kwam na 30 minuten wachten geen taxi opdagen. Dus taxi centrale... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Over het algemeen is de RTC niet bepaald betrouwbaar, maar wagen 319 is een topper waar chauffeurs een voorbeeld aan kunnen nemen. Altijd op tijd, vriendelijk en netjes gekleed. Zoals het hoort.

Saanut 1/5 tähteä

Op 7 februari een taxi besteld en betaald voor 15 februari 6.50 uur op mijn huisadres in Schiedam. Om 6.45 uur contact opgenomen met de centrale, met de vraag waarom de mij (volgens de RTC site)... Näytä lisää

1. Taksipalvelu
  2. Linja-autoyhtiö
  3. Kuljetuspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Rotterdamse Taxi Centrale ✅Altijd Korting Op Alle App En Online Bestellingen! ✅24/7 Klantenservice! ✅In 10 Minuten Uw Taxi Voor De Deur! ✅Pinnen Mag!

• Keenstraat 46, 3044 CD, Rotterdam, Hollanti

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Respectloos en gefrustreerd

7 dagen geleden is er een taxi bij u gereserveerd voor een medische behandeling voor mijn vader die 2 maanden geleden een dwarslaesie heeft opgelopen na een val in zijn woning. Het tijdstip van de reservering was al rekening gehouden met een uitloop van 25 minuten. 35 minuten te laat en dus te laat voor zijn afspraak komt er een chauffeur aan. Toen ik aangaf echt te moeten vertrekken omdat de tijd van de afspraak al niet meer mogelijk was te halen, word mij de vraag gesteld of ik wel eens de krant lees, want als ik dat zou doen dan zou ik dit bedrijf een uur eerder moeten reserveren en op de hoogte moeten zijn dat deze meneer al 2 jaar met pensioen is en dit werk alleen nog doet om iets bij te verdienen, en dat er te veel mensen in dit land wonen. En dat iedereen ook nog te beroerd is om te werken. Met het verzoek om maar gewoon te gaan rijden dreigde hij ook nog mij uit de taxi zetten terwijl mijn vader in zijn rolstoel in de achterbak zat. Ik ben nog nooit door een persoon zo aangesproken en sta nog steeds perplex en ben woest op dit bedrijf! Walgelijk, ongastvrij en respectloos!

12. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Goede avond muri we hadden in het…

Goede avond muri we hadden in het weekend in Cappelle in de middag taxi besteld ene meneeer Ali Marokkaanse man die had ons gebracht en daarna volgende dag begon hij mijn vriendin lastig tevallen met appe en en bellen hij blijft door gaan geen leuke ervaring en hij rijd Mercedes bus donkere blauw echt vieseric uitkijken vrouwen

30. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Mijn vader is sinds kort gestart met…

Mijn vader is sinds kort gestart met het Immunotherapie. Hiervoor heeft hij ziekenvervoer nodig van huis naar ziekenhuis en terug. Ik dacht dit goed voor hem te regelen zodat hij hier geen omkijk naar heeft en zich kan richten op zijn ziekte en de behandelingen. Hij moest 2 dagen achterelkaar naar het ziekenhuis en voor beide dagen heb ik vooraf de ritten gepland bij RTC ziekenvervoer. Geen van de beide dagen zijn ze op de afgesproken tijd gekomen. Vandaag 20-06-2024 had hij zijn 2de behandeling/kuur. Hij moest vandaag echt op tijd aanwezig zijn om (09.40 uur) chauffeur kwam pas om 09.50 ophalen. Het is echt schandalig dat ze zo met zieke mensen omgaan en niet op tijd op hun bestemming kunnen brengen. Wanneer je RTC afdeling klachten belt kunnen ze alleen zeggen dat ze het gaan oppakken maar kunnen niet garanderen dat ze de eerstvolgende keer wel op tijd kunnen zijn.
Dit was de eerste en laatste keer dat we gebruik maken van RTC en ook gaat er een melding naar VGZ!
Het kan ze ook niets schelen of iemand te laat komt voor zijn afspraak.

20. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Vandaag zou ik om 1500 uur opgehaald…

Vandaag zou ik om 1500 uur opgehaald worden vanaf mijn bestraling, je belt en ze liegen dat ze er over 3 min zijn ik zit nu nog steeds te wachten en ben nu een uur verder. Wat een schofterig en asociaal gedrag door de klantenservice, ze hebben gewoon schijt want ze krijgen toch hun ritten wel. Ik ga tevens een klacht indienen bij mijn zorgverzekeraar en hoop dat ze niks meer via RTC gaan doen.

28. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Taxi busje gezinsvakantie afgebeld zonder alternatief

Taxi busje geboekt dag van tevoren voor ons gezin met 4 jonge kinderen voor vakantie naar het vliegveld om 05.00 uur in de ochtend. Op de dag zelf om 05.00 uur afgebeld door een onverschillige man dat er geen busje is. Helaas. Sta je dan met je gezin. Geen auggestie aangeboden. Helemaal niks! Coolsingel huldiging als dit bedrijf ten einde is! Rotterdamse Ti-Fus Centrale.

6. toukokuuta 2024

Kan geen 0-ster geven...

Kan geen 0 geven...

Vantevoren online taxi geboekt.... om ruim op tijd de trein naar Schiphol te halen... geen taxi...moest nog even geregeld worden.... ook nog afgewimpeld worden door ene Barbara omdat zij het blijkbaar maar gezeik vind...topstart vd vakantie zo... fijn zulke totaal-niet-emphatische dames op zo'n moment en niet te vergeten, erg on-Rotterdams zaken doen dit, zeker voor een "Rotterdams" bedrijf( hand in eigen boezem steken bijvoorbeeld).. RTC bedankt!!

Update:
Taxi was besteld voor 07:50, kwam om 08:15... met al n klant...
Trein gemist dus later op Schiphol en stressen om op tijd in te checken...THANKS!

11. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Bijna vakantie in het water gevallen dankzij de RTC

Wij hadden de avond voor onze vakantie een taxi besteld, deze kwam een uur te vroeg degene met wie we moesten communiceren van RTC sprak nauwelijks Nederlands. Toen kwam er weer een taxi veel te vroeg en dan weer 3 kwartier te vroeg die zou wachten, maar gewoon is weggereden. Toen wij belde nam hij de telefoon niet meer op We hebben geluk dat de Uber kwam, anders hadden we onze bus gemist, en dan was onze reis naar Toscane in het water gevallen! Ik bestel nooit meer een taxi bij de RTC!!!

1. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Gebeld om op gehaald te worden na een operatie

Gebeld om op gehaald te worden na een operatie. Zouden er over 20 minuten zijn. Werd door chauffeur met zijn 06 gebeld dat het iets later werd. Na een heel stuk iets later terug gebeld. 06 stond uit. Centrale gebeld, die zouden iets regelen. Nee dus. Terwijl ze weten dat je net uit je narcose graag naar huis wil laten ze je gewoon in de kou staan. Wat een verschrikkelijke klant on vriendelijke prutsclub is dit.

26. maaliskuuta 2024

Laks gedrag/onprofessioneel

Op de reserveringspagina wordt OPHAALTIJD gevraagd, die ik ook keurig aangeef. Ik wordt rond mijn aangegeven OPHAALTIJD gebeld door chauffeur# 261 met als smoes dat meneer 40 minuten later komt omdat zij rekening houden met drukte bij douane controle! Medewerker Meldkamer RTC probeert vervolgens de chauffeur te beschermen!! Nonsense!! Niet zomaar gewoonweg nonsense aannemen en EEN UUR later dan door klant aangegeven OPHAALTIJD komen opdagen!! Nooit meer RTC.

23. maaliskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Gisteren een heen en terugrit online…

Gisteren een heen en terugrit online geboekt. De terugrit voor 4p zou naar 2 adressen rijden. Voor deze 4km extra zou 7,50 extra worden afgerekend. Prima afspraak voor ons. Tot onze verbazing wordt door de chauffeur aangegeven dat hij op de terugrit alleen doorrijdt naar het 2de adres 4km verderop als we €20! extra afrekenen. Contact met de centrale leverde nog meer irritatie op, ach de prijs staat nooit vast. €20 extra of niet, je begrijpt het werd niet en nooit meer RTC. Pff wat een slechte en respectloze bedrijfsvoering!!

16. helmikuuta 2024

redders in nood

RTC heeft halsoverkop rolstoel vervoer verzorgd voor mijn vader die terminaal is en afscheid ging nemen van zijn huis. Dit omdat Wmo vervoer Noot wat besproken was gewoon niet kwam opdagen!!!
Super service en onwijs dankbaar hiervoor!!

27. tammikuuta 2024

Oplichterij.

Rijden zonder teller en dan 20 euro vragen voor een ritje van nog geen 2 km op een doodstille zondagochtend. Ik had vanwege een noodsituatie haast en de chauffeur wist dat. Bah!!!

31. joulukuuta 2023

Nooit meer…

Van tevoren een taxi besteld én betaald maar niet op komen dagen en mij middenin de nacht laten staan. Nu moet ik achter mijn geld aan en excuses heb ik nooit gehad. Nooit meer RTC voor mij.

22. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Super slechte service en niet…

Super slechte service en niet betrouwbaar !!

Wat een schande dat de naam Rotterdam hiervoor geleend wordt. Ik zal een CC naar algemeen dagblad sturen.

Gisteren heb ik telefonisch een taxi besteld.
45 minuten later bel ik RTC op om te vragen van waar blijft mijn taxi. Vervolgens krijg ik te horen dat ik geen taxi geboekt heb. Uiteindelijk een hele discussie gekregen met de medewerker aan de telefoon. Ik voelde me machteloos, want volgens de medewerker reden er geen bussen meer. Wat heel bijzonder is. Ik dreigde om een klacht in te dienen, opeens rijden er wel bussen.

Terugweg. Ik sta bij de Coolsingel en bestel een taxi. Ik krijg vervolgens te horen dat ik de taxi binnen 30 minuten zou aankomen. Na 40 minuten bel ik terug om te vragen waar de taxi blijft. Vervolgens krijg ik te horen dat er geen bussen meer rijden. Het grappige was dat er op dat moment 2 taxi’s van RTC voor mij stonden en opzoek waren naar klanten.
Ik dit vertellen aan de medewerker van RTC, waarna de medewerker nog een keer de smoes gebruikt dat er geen taxi rijden. Ik dus lopen naar de twee taxi’s voor me, komen ze met een bedrag van 35 € voor een rit naar Crooswijk. Helemaal niks met vast prijzen. Dit zijn oplichters!!!! Op de heenweg zijn wij gewoon voor 18€ naar de centrum gebracht. Schandelijk dat klanten zo worden behandeld en buiten op straat worden achtergelaten. Het misbruik maken van macht en zo geld aftroggelen van mensen.

25. joulukuuta 2023

Bestel niet bij rtc

Jeetje.. wat een vaag bedrijf is rtc zeg.
Avond van te voren een taxi gereserveerd voor mijn vlucht. De taxi chauffeur kwam een half uur te laat, in de verkeerde wagen. Onze koffers paste niet in de auto. Terwijl ik aan de telefoon heb doorgegeven om hoe veel koffers het ging. Ik bestel nooit meer een taxi bij rtc

18. joulukuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Omdat geboekte taxi elders niet…

Omdat geboekte taxi elders niet reageerde op app en 8x bellen. Hebben wij rtc gebeld en ECHT binnen 5 minuten stond Charles voor ons.. en dat bedrijf is ook bereikbaar terwijl het andere bedrijf om 2200 uur sluit.
Dus ja voortaan direct rtc bellen.
Bedankt Charles dat je zo snel was.

5. joulukuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin