Goed ervaring gehad. Netjes op tijd en heel vriendelijk. (Het was een ziekenhuis afspraak van mijn moeder) en door het leuk gesprekje in de auto met meneer was het spanning van mijn moeder weg, heel... Näytä lisää
Zeer slechte ervaring met (RTC) Rotterdamse Taxi Centrale. Ruim van tevoren een taxi gereserveerd voor een belangrijke afspraak, maar er kwam na 30 minuten wachten geen taxi opdagen. Dus taxi centrale... Näytä lisää
Over het algemeen is de RTC niet bepaald betrouwbaar, maar wagen 319 is een topper waar chauffeurs een voorbeeld aan kunnen nemen. Altijd op tijd, vriendelijk en netjes gekleed. Zoals het hoort.
Op 7 februari een taxi besteld en betaald voor 15 februari 6.50 uur op mijn huisadres in Schiedam. Om 6.45 uur contact opgenomen met de centrale, met de vraag waarom de mij (volgens de RTC site)... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Rotterdamse Taxi Centrale ✅Altijd Korting Op Alle App En Online Bestellingen! ✅24/7 Klantenservice! ✅In 10 Minuten Uw Taxi Voor De Deur! ✅Pinnen Mag!
Keenstraat 46, 3044 CD, Rotterdam, Hollanti
- rtcnv.nl
Op tijd en goede service!
Het was een prettige ervaring vandaag. Een hele goede chauffeuse!! Wagennummer 204
Taxinr 346 was een hele prettige rit
Taxinr 346 was een hele prettige rit. Met een rustig rijdende chauffeur.
Goed ervaring gehad
Goed ervaring gehad. Netjes op tijd en heel vriendelijk. (Het was een ziekenhuis afspraak van mijn moeder) en door het leuk gesprekje in de auto met meneer was het spanning van mijn moeder weg, heel erg bedankt.
Het wegennummer is 346
Taxi staat altijd optijd op de juiste…
Taxi staat altijd optijd op de juiste plek en brengt mij veilig en netjes thuis, zeker een aanrader !!
Chauffeur Iwan heeft mij zaterdag naar…
Chauffeur Iwan heeft mij zaterdag naar huis gebracht en het was een gezellige rit wat een vriendelijke en gezellige Chauffeur is hij, bedankt Iwan, wagen 319.
Positieve ervaring…
Twee familieleden zijn gisteren door een vriendelijke heer met wagen 377 snel en veilig thuisgebracht. Hij arriveerde binnen de gestelde tijd. Was weinig spraakzaam hoorde ik, maar dat kan ook aan het drukke verkeer hebben gelegen. Niet iedereen kan even goed multitasken tenslotte.
Behulpzaam
Ik heb vandaag meegereden met een vriendelijke dame van wagennummer 204. Ze was erg behulpzaam, geduldig en op tijd.
Fijne taxi rit
We zaten in de taxi bij Iwan wagennummer 319. Het was een hele fijne, gezellige rit.
De eerste keer met een rolstoel in de taxi, wat gaat dit makkelijk.
De chauffeur was gezellig, hulpvaardig en vriendelijk.
Zowel heen als terug was de taxi er snel.
Zeer behulpzame en meedenkende…
Zeer behulpzame en meedenkende taxichauffeur
Wagen 377 ray
Wagen 377 ray
Was goed optijd en een fijne rit
Taxi nr 475
Taxi nr 475 d.d. 19-03-2026 om 13:10 uur vanaf maasstad ziekenhuis naar hoogvliet .
Taxi was mooi op tijd en chauffeur gaf een melding dat hij dat hij er aan kwam binnen drie minuten , wat ook klopte .
Verder was de chauffer beleefd en reed hij zeer netjes .
Complimentje heeft hij verdient .
Prima rit voor ziekenvervoer
Prima rit voor ziekenvervoer. Mijn chauffeur Ray (377) hield rekening met mijn prikkelgevoeligheid dat vond ik fijn.
De reis is prima verlopen
De reis is prima verlopen, namens de passagiers
Betreft wagennummer 377, chauffeur: Rey
Ik wordt met een rolstoeltaxi vervoerd.
Ik wordt met een rolstoeltaxi (wagen 407) naar mijn werk en weer naar huis gebracht. De chauffeuse is zeer betrokken en altijd netjes op tijd. Zij geeft mij de rust dat alles goed geregeld is. Als zij niet beschikbaar is, zorgt zij voor goede vervanging. De taxi is netjes verzorgd.
Wagenummer: 377
Naam chauffeur: Ray
Rit is prettig verlopen.
Ik was samen met een mw in rolstoel.
Dhr rijd rustig waardoor mw in rolstoel rolstoel de rit ook als prettig heeft ervaren.
Met chauffeur ook een prettig gesprek.
Nettjes en beleeft
Nettjes en beleeft, iets te laat maar dat kan iedereen gebeuren. Goede service
Wagennummer 377
Wagen 377 met Rey aan het stuur kwam…
Wagen 377 met Rey aan het stuur kwam best op tijd en hielp ons met instappen. Reed voorzichtig en deed zijn werk prima. Een vriendelijke en behulpzame man.
Een lieve taxichauffeur belde me netjes…
Een lieve taxichauffeur genaamd Ray belde me netjes op om te zeggen dat ie er was .
Lief meegaande man die me zoon en mij kwammen ophalen . Wagennr is 377 Ray was de Chauffeur !!!
Review chauffeur 319
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.