Rotterdamse Taxi Centrale Arvostelua 123

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Saanut 5/5 tähteä

Goed ervaring gehad. Netjes op tijd en heel vriendelijk. (Het was een ziekenhuis afspraak van mijn moeder) en door het leuk gesprekje in de auto met meneer was het spanning van mijn moeder weg, heel... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring met (RTC) Rotterdamse Taxi Centrale. Ruim van tevoren een taxi gereserveerd voor een belangrijke afspraak, maar er kwam na 30 minuten wachten geen taxi opdagen. Dus taxi centrale... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Over het algemeen is de RTC niet bepaald betrouwbaar, maar wagen 319 is een topper waar chauffeurs een voorbeeld aan kunnen nemen. Altijd op tijd, vriendelijk en netjes gekleed. Zoals het hoort.

Saanut 1/5 tähteä

Op 7 februari een taxi besteld en betaald voor 15 februari 6.50 uur op mijn huisadres in Schiedam. Om 6.45 uur contact opgenomen met de centrale, met de vraag waarom de mij (volgens de RTC site)... Näytä lisää

1. Taksipalvelu
  2. Linja-autoyhtiö
  3. Kuljetuspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Rotterdamse Taxi Centrale ✅Altijd Korting Op Alle App En Online Bestellingen! ✅24/7 Klantenservice! ✅In 10 Minuten Uw Taxi Voor De Deur! ✅Pinnen Mag!

• Keenstraat 46, 3044 CD, Rotterdam, Hollanti

2 tähteä
1 tähti

op tijd gereserveerd!

op tijd gereserveerd!
Maar te laat opgehaald voor vertrek 20 min. Moeten wachten stress?!!!
Ophalen het zelfde weer bellen 45 min.
Moeten Wachten ?!! STRESS
slechte ervaring hiermee !!!!!!

18. lokakuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

The driver did not show up for our ride…

The driver did not show up for our ride to the airport (6 people, luggage, toddler).
I called 15 min after the agreed time and, after a few minutes in a waiting list, I got an operator. He told me that they had made a mistake and sent the taxi to another location (30 km away). He apologized and tried to find an alternative solution, but it was already too late for us. He said a new taxi would be there in 20-25 min, but this was already 30 min after the agreed time.
We were going to miss our flight, so we had to take our own car to the airport. The parking costs will be around 260 EUR.
I think we clearly deserve to be reimbursed, but I don't hold my breath.

11. elokuuta 2023

Taxi komt niet opdagen

Ruim van te voren een taxi besteld zodat wij om 05.15 uur worden opgehaald. Wachten wachten en nog eens wachten. Gebeld met de RTC, we hebben geen wagen beschikbaar en de verbinding wordt verbroken. Zo begint dan je vakantie !!. Dit is geen slechte service maar HELEMAAL GEEN SERVICE. Nooit meer !!!

17. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Onbetrouwbaar en onbeschoft aan de telefoon.

Wat een onbetrouwbaar, onbeschoft en niet klantvriendelijk bedrijf!! 0 sterren waard!! Via reisbureau taxi geboekt 2 mnd van te voren, en dan om 0100 s ' nachts niet op komen dagen! Sta je dan met 3 kids en 4 volw. Konden niks regelen, wel geld terug boeken alsof je daar wat aan hebt als je je vliegtuig moet halen!! NOOIT EEN TAXI daar reserveren!!!!!!!!

1. heinäkuuta 2023

Mega slecht

Mega slecht. Niet eens 1 ster waard. Taxi geboekt voor na een feest. Reservering netjes en bevestigd via de telefoon. Maar afhandeling drama, taxi kwam niet opdagen en ook niet meedenkend en assiociaal aan de telefoon.

27. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Terugrit na onze bruiloft in de soep

Twee dagen voor onze bruiloft via een online formulier een taxi gereserveerd. Telefonisch gecheckt of dit was doorgekomen, dat was het geval.

Op de avond zelf op het afgesproken tijdstip was er geen taxi aanwezig. De busschauffeur die de overige gasten naar huis zou brengen en er al een half uur stond had ook geen taxi gezien. Twee gemiste oproepen van de taxichaffeur van 20 minuten voor het afgesproken tijdstip. Bij terugbellen kreeg ik te horen dat hij een kwartier heeft staan wachten, toen had gebeld en is weggreden omdat hij geen reactie kreeg.

Een volgende taxirit liet 25 minuten op zich wachten.

Kortom: hier kan je geen afspraken mee maken. Specifiek niet met de eigenaar van het volgende telefoonnummer: +31641308242 Er is waarschijnlijk nooit een taxi geweest. Als er al een was, dan was dat 20 minuten voor het afgesproken tijdstip. Dan rijd je toch niet weg?! Schaamteloos. Als ik de andere reviews lees, had ik het kunnen weten. Doe jezelf een lol en kies NIET voor de Rotterdamse taxi centrale!

24. kesäkuuta 2023

onbetrouwbaar

Zondag eind van de middag taxi gereserveerd. Twee keer gebeld. De telefonist bevestigde beide keren dat het correct in het systeem stond. Op het afgesproken tijdstip kwam men niet opdagen. Telefonisch verklaarde men dat er geen taxi beschikbaar was.
Dit bedrijf is onbetrouwbaar. Ik adviseer iedereen om NIET met hen afspraken te maken.

11. kesäkuuta 2023

Absoluut onbetrouwbaar!!

Absoluut onbetrouwbaar!!
Deze week online een taxi besteld voor vandaag 04:45 uur ivm vakantie.
Helaas kwam er geen taxi en toen ik zelf belde met RTC om te vragen waar de taxi bleef werd er doodleuk gezegd dat deze helemaal niet kwam…..weg vakantie😡😡
Wat een asociaal bedrijf, er kon zelfs geen excuus af.

10. kesäkuuta 2023

Bagger…

Ook nu weer taxirit besproken vanaf Zestienhoven en wederom niet op komen dagen voor 7 personen never nooit meer rtc wat een baggerbedrijf.

14. toukokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Vanuit het ziekenhuis vaker via deze…

Vanuit het ziekenhuis vaker via deze maatschappij een rolstoel taxi geboekt, maar vaker komen ze niet opdagen. Reden om niet meer via deze maatschappij rolstoeltaxi's te bestellen voor onze patienten

9. toukokuuta 2023

Baggertent!

Baggertent!! Vooraf gereserveerd, vooruit betaald……. En gewoon niet komen opdagen. Dus vlug in de ochtend een andere oplossing bedenken om op tijd op de luchthaven te komen. Wat een ballentent!! Tijd dat deze tent opgeschort wordt! Amateurs! (Geen 1 april grap!!)

1. huhtikuuta 2023

Onbetrouwbaar personeel

Taxi 4 dg online besteld met reservering voor 2245 uur. Voertuig 461 heeft rit 2230 geaccepteerd vanaf Rotterdam AirPort (Te zien online). Staat niet op tijd klaar. Wij gebeld met centrale maar geen uitleg. Taxi chauffeur neemt ondertussen andere ritten aan en laat klanten met kind van 9 jaar 30 min wachten in de kou na terugkomst vakantie. Vervolgens rijdt hij overal veel te hard en heeft hij harde muziek aan. Schandalig dit. Geen idee wat voor ellende RTC laat rijden maar dit moet verboden worden.

3. maaliskuuta 2023

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar, kwamen een uur te laat waardoor een een belangrijke afspraak met een specialist niet door kan gaan en moeten we wachten tot eind maart!!!!!!!!

5. helmikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Erg fijne rit

Erg fijne rit. Om 00:50 taxi gebeld en stond netjes binnen 15 min voor de deur. Aardige driver en betalen ging erg makkelijk. Zeker een aanrader!

14. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Taxi besteld voor dochter met 2…

Taxi besteld voor dochter met 2 vriendinnen.
1e taxi kwam opdagen volgens de app maar pakte een rit om 5.15 terwijl taxi om 5.30 besteld was en ze dus ook al buiten stonden en rijd gewoon ineens weg is niet gebeld en ging even ritje om de hoek doen ofzo werd ook telefonisch bevestigd na bellen. Volgende chauffeur word in de app geaccepteerd / toegevoegd en komt niet blijft doodleuk 20 min op 7 minuten afstand bij maashaven staan en verdwijnt weer uit het app scherm.
3e chauffeur blijft weet ik veel hoelang op straat in rdam zuid staan en word ook geannuleerd. Uiteindelijk na 3x bellen en ja vervelend voor u we doen ons best haar maar zelf gaan halen. Hoop dat ze netjes geld terug storten
2 weken geleden ging het wel keurig daarom opnieuw geboekt! Belde netjes dat hij er was en welk taxinr hij had. Erg jammer dit.

13. marraskuuta 2022

Zeer onbetrouwbaar bedrijf

Maand van tevoren geboekt, dag vantevoren nog gebeld ter bevestiging. Deze bevestiging ontvangen, zowel telefonisch als via SMS.

Zijn niet komen opdagen. Telefonisch niet bereikbaar (incl. telefoonnummer van SMS). Zeer onbetrouwbaar bedrijf, gaat hopelijk snel ten onder.

17. lokakuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Bad moral of driver and company

I have been staying at the Voco hotel and been attending a conference at the World forum

Wednesday around 1835 I took a taxi from the Forum to the hotel. The driver did not turn on a visible taxameter. And when I arrived the Bill was 25 euro. I have paid around 13 euro twice so I beleive the driver cheated me. When I wrote to the Company they did not even excuse for the incident.

12. lokakuuta 2022

Slecht bedrijf

Taxi besteld via de app en nog gebeld. De volgende ochtend geen taxi op afgesproken tijdstip, wordt doodleuk verteld dat het nog een half uur kan duren! Wat een onbetrouwbare club, boek hier mmar geen taxi.

22. syyskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin