Goed ervaring gehad. Netjes op tijd en heel vriendelijk. (Het was een ziekenhuis afspraak van mijn moeder) en door het leuk gesprekje in de auto met meneer was het spanning van mijn moeder weg, heel... Näytä lisää
Zeer slechte ervaring met (RTC) Rotterdamse Taxi Centrale. Ruim van tevoren een taxi gereserveerd voor een belangrijke afspraak, maar er kwam na 30 minuten wachten geen taxi opdagen. Dus taxi centrale... Näytä lisää
Over het algemeen is de RTC niet bepaald betrouwbaar, maar wagen 319 is een topper waar chauffeurs een voorbeeld aan kunnen nemen. Altijd op tijd, vriendelijk en netjes gekleed. Zoals het hoort.
Op 7 februari een taxi besteld en betaald voor 15 februari 6.50 uur op mijn huisadres in Schiedam. Om 6.45 uur contact opgenomen met de centrale, met de vraag waarom de mij (volgens de RTC site)... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Rotterdamse Taxi Centrale ✅Altijd Korting Op Alle App En Online Bestellingen! ✅24/7 Klantenservice! ✅In 10 Minuten Uw Taxi Voor De Deur! ✅Pinnen Mag!
Keenstraat 46, 3044 CD, Rotterdam, Hollanti
- rtcnv.nl
Ze komen hun afspraken niet na NIET…
Ze komen hun afspraken niet na NIET DEZE TAXI NEMEN
Zwaar teleur gesteld.
Om kwart over 7 half 8 een taxi besteld.
Wij moesten naar maasstad ziekenhuis hadden een afspraak om half 9, na meerdere keren te hebben gebeld waar de taxi bleef was er in eens geen taxi meer beschikbaar heel raar als je dit al om kwart over 7 half 8 heb aangevraagd.
We zijn zwaar teleurgesteld hoe
RTC met klanten om gaat.
Nu op zijn Rotterdams,
Rotterdamse niet tevreden centrale er is geen goed wordt voor over.
Prima ervaring!
Taxichauffeur belde netjes van te voren dat hij door de file 5 minuten later zou arriveren, toppie!
Mijn familie veilig opgehaald en thuisgebracht!
Vanuit Breda deze rit(ten) geregeld om mijn oudere familieleden veilig te laten ophalen voor en te thuisbrengen na mijn verjaardagsdiner, wat zeer goed gelukt is!
Mijn familie vond de rit(ten) in het luxe busje met de zeer vriendelijke en vakkundige chauffeurs heel fijn. Voor mij als opdrachtgever raad ik heel graag dit bedrijf aan als u uw familie veilig en vakkundig wil laten vervoeren!
Ridiculously bad company
Ridiculously bad company. We had booked a taxi to go to Schiphol early in the morning and they did not appear. When we called they did not answer and the telephone line was noisy. We called them again from the airport (yes! We managed to get their on time) they answered but they did not even apologised for their ridiculous behaviour. If you really need a taxi, DON’ CALL RTC
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk! Was optijd, maar kwam met een 7 persoons auto. Ritje kost normaal maar 20 euro en heb 46 moeten aftikken... Niet boeken! Uber is nog goedkoper.
Echt prima vliegveldtaxi service
Echt prima vliegveldtaxi service! Ophalen, keurig op tijd. We werden vooraf al gebeld. Nette chauffeur. Terugweg waren we bijna 1.5 uur vertraagd. Maar ook hier weer keurig. Chauffeur belde ons keurig op en stond ons op te wachten. Nette chauffeur, zeer vriendelijk. En voor een heel schappelijke prijs, goedkoper dan parkeren
lang wachten op vervoer.
Chauffeurs zijn vriendelijk en behulpzaam en auto,s
netjes en schoon.
Het probleem is dat wij zorgvervoer hebben i.v.m 3 x dialyse in het Maasstadziekenhuis maar dat wij regelmatig ,s-avonds lang moeten wachten op een taxi.Vrijdag 7 maart j.l vervoer ingepland om 20.00 uur halen komt om 20.50 uur.Helaas is dit de afgelopen weken een regelmatig terugkerend probleem>
Ook is er al zeker 10x gebeld over dit probleem maar nog geen directe oplossing.
Ik ben benieuwd wanneer dit eindelijk goed geregeld
gaat worden voor ons en al die anderen.
Tekort aan behulpzaamjeid
Service contact klonk vriendelijk, maar taxichauffeur minder.
Taxi stond er 1 minuut bij het bellen over hoeveel personen en spullen. Vervolgens stond de chauffeur maar wat stil en hielp mij niet met mijn spullen, ik heb alles zelf in de auto gezet. Mijn moeder en ik moesten haasten, en we hadden ook nog een baby erbij. Echt waardeloos. Vervolgens kregen we ook nog te horen dat meneer haast had omdat die ergens anders moest zijn, neem dan het ritje niet aan als je haast hebt en je iemand die verhuist moet helpen. Aan de telefoon werden er andere kosten van het ritje van zes minuten voorgesteld en einde rit kreeg ik een hogere prijs.
Heel jammer dat meneer niet hulpzaam was, ik zou normaal nooit een revieuw achter laten maar dit raakt mij.
Schandalig duur
Schandalig duur . Ritje van 29 km is € 135 .
Zelfs een vorige nachtrit Rotterdam rit 29 km is €41 .
Maak zelf Uw keuze
-5 sterren
In één woord, schandalig en teleurstellend!
Zelfs 1 ster is te veel op dit moment!
Op 15 December netjes een taxi besteld voor nieuwjaarsnacht, om vervolgens te horen te krijgen dat ze geen taxi kunnen sturen omdat het druk is.
oh ja, de app was te laat uit gezet, was het excuus. wachten of annuleren. Voor een gerenommeerd Rotterdams bedrijf echt een schande! Schijnbaar is het tegenwoordig beter om andere bedrijven te vertrouwen om je naar huis te brengen (veilig of niet)
Betaal nooit van te voren
Betaal nooit van te voren
Woensdag taxi besteld en geboekt betaald
Vervolgens 20 min te laat
Vervolgens wil hij eerst anderen nog ophalen. Terwijl ik naar werk moest. Nooit meer. Ik had al betaald geld is toch al binnen
Chauffeur was op tijd
Chauffeur was op tijd, alleen de hele weg op telefoon gezeten,
Nu weet ik waarom niet voorin mocht zitten. Slingerde ook op de weg.
Opgelicht
Voor 1 rit van 12 kilometers dat ik vaak doe,zeker 6/7 keer per jaar,heb ik 65 euro’s moeten betalen wat normaal gesproken tussen de 43/45 euro betaalde.
De taxameter stond ook niet aan,en er stond absoluut geen file die dag.
Ik ben puur opgelicht,vreselijke slechte ervaring,vanaf nu nooit meer deze taxibedrijf gebruiken,ook niet medewerkers van het bedrijf waar ik werkzaam bent.
Sint job rtc stc kom je helemaal nergens mee
Sint job rtc stc kom je helemaal
Nergens mee ….. bel mij 010-3216292 Rotterdam taxi veilig thuis al meer dan 70 jaar in Rotterdam en omgeving .
taxiveiligthuis.nl
Bagger
Bagger, je boekt een taxi voor een man die urenlang gedialyseerd is, vervolgens moet hij nog minimaal 45minuten wachten na afgesproken tijd, zonder enige pardon, en dit elke week.
Slechte service!!!!
Taxi 30 minuten te laat trein gemist
Taxi voor 6:30 kwam uiteindelijk 7:00 na 5 keer bellen. Daardoor trein gemist naar Schiphol.
Onbetrouwbaar/gevaarlijk/onproffesioneel
Bij reserveren zorgvervoer van/naar het ziekenhuis steeds aangeven dat persoon niet vervoert mag/kan worden in een caddy maar dat er echt een rolstoelbus moet komen. Hierbij ook uitgelegd dat het medisch erg gevaarlijk is als er toch een caddy wordt gestuurd i.v.m. uitzaaiingen in de nek en wervelkolom. In een caddy stoot steeds het hoofd tegen het dak wat dus voor breuken kan zorgen. Steeds wordt aangegeven hier rekening mee te houden. Af en toe (minder dan de helft van de keren) gaat het goed en komt er een bus. Maar in het grootste geval komt er toch een caddy met steeds dezelfde chauffeur. Inmiddels al 4 klachten ingediend en na 2 (meest recente) tot 4 (eerdere klachten) nog steeds geen reactie. Wel een mail hoe de service van de klachtafhandeling was.... Nou die afhandeling is er niet geweest. Ook bij betreffende chauffeur 3 keer aangegeven, maar hij geeft aan dat het prima gaat in zijn caddy en hij dus de rit gewoon aanneemt. Bij weigeren zou dan moeten worden gewacht tot een ander deze op kam pakken wat uren kan duren en zolang kan mijn vader niet in de rolstoel zitten. Ze zetten je dus helemaal klem en bezorgen mijn vader steeds meet last van zijn rug/nek na vervoer in de caddy. Klantenservice is tevens erg onprofessioneel. Grinniken als je aangeeft dat het ook niet oke is om iemand 2.5 uur aan het lijntje te houden omdat er een taxi onderweg zou zijn. De taxichauffeur welke uiteindelijk 2.5 uur na geplande tijd kwam gaf aan pas een half uur ervoor de opdracht te hebben gekregen. Rtc wordt ingezet door connexion (vanuit cz) deze zeggen de klacht ook meerdere malen te hebben doorgezet en steeds aan te geven dat enkel een bus mag worden gestuurd. Verder geven ook zij aan hier verder niks mee te kunnen.
Al zo vaak gehad dat er geen zorgtaxi…
Al zo vaak gehad dat er geen zorgtaxi komt opdagen. Vandaag ook je hebt een afspraak in het ziekenhuis, ik sta altijd al een half uur klaar. En maar wachten en wachten maar geen taxi dus bellen met de centrale en dan krijg je te horen taxi is er 5 minuten ( daar zijn ze goed in om je aan het lijntje te houden, het lijkt wel of ze daar geinstrueerd worden!) na 20 minuten, geen taxi weer bellen, nog 5 minuten voordat mijn afspraak in het ziekenhuis begint, de afspraak red ik niet meer maar vol goede hoop ga je toch weer in gesprek met de klantenservice. Nu word ik doorverbonden naar de planning, wat vage muziek op de achtergrond ik ben de eerstwachtende. 10 minuten later nog steeds geen respons dus dat heeft ook geen zin, ga maar weer wachten. Nu is de afspraaktijd in het ziekenhuis voorbij dus ga maar naar boven en bellen naar het ziekenhuis dat het vandaag helaas niet doorgaat omdat de taxichauffeur niet op komt dagen. Tja om 13:05 klantenservice weer gebeld na overleg ja taxi komt over 20 minuten tja dat heeft geen zin meer zelfs de afspraak die ik daarna heb red ik niet meer. Gelukkig in het ziekenhuis zijn ze op de hoogte van de wanprestaties van de RTC zorgtaxi dus ik kreeg daar wel begrip!Ook in de winter na de chemobehandelingen heb ik dit aan de hand gehad maar dan terug naar huis 3 a 3.5 uur wachten ( je bent al kapot van de behandelingen en dan ga ze zo met je om!) Het ligt in de meeste gevallen aan de planning daar, de chauffeurs kunnen hier dus in de meeste gevallen niets aan doen.
Slecht slecht slecht
De reserverings app is brak, veel foutmeldingen wel betaling incasseren. Dan komt eindelijk bevestiging met andere tijd. Bellen met de centrale sturen meteen iemand die nog eerst allemaal andere ritten gaat rijden. Communicatie met centale slecht, niet met de klant en niet met chauffeur. En maar wachten 2 uur later nog steeds geen taxi. Bijna geen ruimte voor bagage voor een taxi vanaf schiphol echt te slecht voor woorden. Bagage wordt erin getampt spullen kapot. NOOIT MEER.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.