Super slechte service en niet…
Super slechte service en niet betrouwbaar !!
Wat een schande dat de naam Rotterdam hiervoor geleend wordt. Ik zal een CC naar algemeen dagblad sturen.
Gisteren heb ik telefonisch een taxi besteld.
45 minuten later bel ik RTC op om te vragen van waar blijft mijn taxi. Vervolgens krijg ik te horen dat ik geen taxi geboekt heb. Uiteindelijk een hele discussie gekregen met de medewerker aan de telefoon. Ik voelde me machteloos, want volgens de medewerker reden er geen bussen meer. Wat heel bijzonder is. Ik dreigde om een klacht in te dienen, opeens rijden er wel bussen.
Terugweg. Ik sta bij de Coolsingel en bestel een taxi. Ik krijg vervolgens te horen dat ik de taxi binnen 30 minuten zou aankomen. Na 40 minuten bel ik terug om te vragen waar de taxi blijft. Vervolgens krijg ik te horen dat er geen bussen meer rijden. Het grappige was dat er op dat moment 2 taxi’s van RTC voor mij stonden en opzoek waren naar klanten.
Ik dit vertellen aan de medewerker van RTC, waarna de medewerker nog een keer de smoes gebruikt dat er geen taxi rijden. Ik dus lopen naar de twee taxi’s voor me, komen ze met een bedrag van 35 € voor een rit naar Crooswijk. Helemaal niks met vast prijzen. Dit zijn oplichters!!!! Op de heenweg zijn wij gewoon voor 18€ naar de centrum gebracht. Schandelijk dat klanten zo worden behandeld en buiten op straat worden achtergelaten. Het misbruik maken van macht en zo geld aftroggelen van mensen.