Vandaag voor het eerst een valys rit besteld. Had al een paar keer gesproken met de telefoniste wat een vreselijk mens was net een onbeschofte robot Waarom bestaat dit bedrijf nog als ik alle revieu... Näytä lisää
Topper van meedenkende, klantvriendelijke chauffeur. Ging 7 Sept'25 iets ophalen, op grote afstand met Valys rolstoelbus. De chauffeur was al keurig op tijd, alles verliep vlot. Toen de chauffeur hoor... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Op familiebezoek of een dagje erop uit? Voor de korte afstanden is er in veel plaatsen een lokaal of regionaal vervoerssysteem, zoals de regiotaxi. Als u verder van huis wilt, volledig van deur tot deur met de taxi, dan is er Valys Basis.
Vandaag voor het eerst een valys rit…
Waarom bestaat dit bedrijf nog als ik alle revieuws lees?? Ik had een terug rit om 20.00 besteld stond te wachten in de kou vanaf 19.45 zoals zij aangeven wat moet en om 20.35 was hij er nog niet niet.om 20.45 eindelijk gekomen wij helemaal verkleund en was een onbeschofte kwal en in de tussen tijd nog een paar x de klantenserv ice gebeld maar die namen niet meer op......nou daar sta je dan.....je kan gewoon de schijt krijgen van hun....NOOIT MEER ga wel met mijn kinderen in een rolstoel mee ipv scootmobiel wil niks te maken hebben met deze vreselijke lelijke mensen.... mogen hopen dat zij zelf nooit afhankelijk worden
Maandag 16 maart telefonisch contact…
Maandag 16 maart telefonisch contact gehad met Valys.
Stond afhalen van Schiphol voor Woensdag 18 maart nog goed in hun planning?
Alles was in orde werd er gezegd. Ook mijn vluchtgegevens waren bekend.
Reden voor het checken? De laatste keer verliep het afhalen niet soepel.
Afgelopen woensdag na aankomst gelijk naar de afgesproken plaats. Geen taxi.
Na ruim een half uur wachten Valys opgebeld. Ik kreeg toen te horen dat de chauffeur rond de afgesproken tijd was weggaan want ik was er niet.
Mijn vlucht had echter een vertraging van 1 uur. Waar dienen de doorgegeven vluchtgegevens dan eigenlijk voor?! Daar kreeg ik geen goed antwoord op.
Een andere chauffeur, dat kon nog wel 2 uur gaan duren. Einde telefonisch contact.
Met dit vooruitzicht bleef er eigenlijk weinig anders over. Zelf maar alternatief vervoer gaan regelen.
Toen ik thuis was kreeg ik telefoon van een chauffeur. Stond ik op de afgesproken plaats? Ik heb hem verteld wat er was gebeurd. Hij vond het schandalig en zou een klacht indien.
Zelf ga ik ook het klachtenbureau bellen. Die zijn alleen bereikbaar op werkdagen.
Ik ga geen gebruik maken van Valys…
Ik ga geen gebruik maken van Valys omdat ik het niet vertrouw. Aan de chat niet vriendelijk en aan de telefoon onprofessioneel. Vanaf vandaag mogen zij mijn gegevens uit hun bestand wissen. Als ze de telefoon opnemen stellen ze zich als Valys voor en direct erachteraan "Wilt u een reis boeken" Zelf krijg je niet de gelegenheid om jezelf eerst even voor te stellen. En dan zelf aangeven wat je wil.
Ik ben al een paar keer met Valys taxi…
Ik ben al een paar keer met Valys taxi en trein op reis geweest en alles is perfect geregeld. Taxi op tijd en reisassistenten stonden me op tijd op te wachten. Voor vervolg van de reis. Ik vind het geweldig dat we dat in Nederland hebben. Zo kan ik gebruik blijven maken van mijn reislust.
Slechte service!
De medewerkers waarbij je terechtkomt om een rit te reserveren zijn niet vriendelijk en spreken veelal niet correct Nederlands. Ik vind het een kwalijke zaak dat kwetsbare mensen met een beperking, die al moeilijk zichzelf kunnen verplaatsen, aan hun lot worden overgelaten. Er zijn vaak lange wachttijden aan de telefoon. Ook wanneer je een medewerker nodig hebt tijdens jouw reis en er dringend hulp geboden moet worden. Medewerkers van de klantenservice denken niet tot nauwelijks mee in oplossingen en als je ze enige vorm van feedback geeft, krijg je vanuit hun kant een verweer te horen. Ze luisteren niet naar oplossingen die je zelf bij hen aanbiedt.
Het zou wenselijk zijn dat medewerkers aan de telefoon en mensen van de klantenservice beter getraind worden in hoe om te gaan met mensen die een beperking hebben.
Lang wachten
De taxi chauffeurs zijn fantastisch maar een uur wachten is ontzettend vervelend ! Qua planning en organisatie van je dag erg jammer!
De heenreis vriendelijke Chauffeur en…
De heenreis vriendelijke Chauffeur en optijd. Ritje van 30 minuten. Terug een bericht op de afgesproken tijd dat ze 20 minuten vertraging hadden. Na half uur gebeld want geen taxi te zien. Zou nog een kwartier duren. Na 15 minuten nog geen taxi. Weer gebeld. Nóg een kwartier erbij want de Chauffeur moest nog lunchen. De planning bij Valys gaat dus niet samen met de planning van de Chauffeur van het bedrijf waar hij oorspronkelijk voor rijdt....
Tja, ik raad Valys dus niet aan.
Waardeloos bedrijf dat mensen bedonderd. r…
Mijn moeder van 82 was meer dan 2 uur onderweg voor rit dat nog geen uur is. Even over 11 gehaald en 13.15 op bestemming . Zou 15 uur weer gehaald worden maar half uur te vroeg . Dus 14.30 gehaald en 2 uur en kwartier onderweg voor ze weer thuis was. Eerst was excuus gladheid. Wat niet waar was. Bleek een hele wereldreis wat hun niet hebben gemeld. Ze gaven toe dat ze te vroeg hadden opgehaald. Maar dan had mijn moeder moeten weigeren in taxi te gaan. Ja echt hoor. Een vrouw van 82 die niet eens 2 uur kan zitten ivm incontinentie materiaal. En dit is al vaker gebeurt. Toen heeft haar kleinzoon geprobeerd andere ophaaltijd door te geven. Anders was weer erg kort bezoek. Maar dat kon niet. Dan moesten ze maar zien hoe thuis te komen. Was dit mij verteld was m'n moeder niet meegegaan aangezien ze niet eens zolang kan zitten. Ze beweerden dat het verteld was. Dat is niet waar. Aangezien ik altijd bel. Mijn moeder kan namelijk niks horen dus ook niet bellen. Taxi Valys reageert gewoon niet meer. Bedenken allerlei excuses waarom alles uitloopt en fout gaat. Excuses naar hun klanten die duur betalen. Dat kennen ze niet. Waardeloos bedrijf en 1 ster nog teveel.
Onbeschofte telefonist
Wat een onbeschofte telefonist aan de lijn vanavond, wanneer je een rit wilt boeken voor een cliënt.
Hij had totaal geen zin in zijn werk en zo klonk hij ook.
Brutaal, geen manieren, onvriendelijk en kortaf.
Dit is helaas niet de eerste keer!!
1e rit gaat gelijk al fout
1e rit gaat gelijk al fout.
Meer dan half uur moeten wachten op taxi.
Boek deze “dienst” NIET!!!
De werkwijze van dit bedrijf laat ernstig te wensen over. Ze begrijpen niet dat ze hier veelal te maken hebben met mensen met een beperking. Structureel worden ophaalafspraken niet nagekomen en het ontbreekt volledig aan basisprofessionaliteit zoals tijdige communicatie en correcte telefonische afhandeling. Telefonische contactmomenten eindigen regelmatig zonder uitleg of oplossing (gewoonweg ophangen in je oor!) Wachttijden lopen op tot ruim twee uur, zonder enige vorm van terugkoppeling of excuus. Het uitblijven van verantwoordelijkheid en transparantie maakt duidelijk dat dit geen incidenten betreft, maar een terugkerend patroon. Deze aanpak is onacceptabel en getuigt van weinig respect voor klanten. Van service is hier geen sprake. Dat dit bedrijf nog bestaat is ongelofelijk. Klacht bij de Gemeente Amsterdam volgt.
Het is zo jammer dat dit bedrijf slecht…
Het is zo jammer dat dit bedrijf slecht is in de planning en het inzetten van goede chauffeurs.(er zitten ook wel toppers bij hoor) maar die zijn zeldzaam.
Ze komen vrijwel nooit op de afgesproken tijden. En de combo's die gemaakt worden door de planning zijn bezopen.
Meest onprofessionele bedrijf ooit
Dit is zonder twijfel het meest onprofessionele bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Afspraken worden structureel niet nagekomen, op tijd komen lijkt geen enkele prioriteit te hebben en telefonisch contact eindigt vaak simpelweg met ophangen. Verantwoordelijkheid nemen doen ze absoluut niet.
Ze profileren zich als een servicegericht bedrijf met een maximale uitloop van 15 minuten, maar in de praktijk laten ze klanten gerust 150 minuten of langer wachten zonder ook maar iets te laten weten. Dit is geen incident, maar blijkbaar standaard werkwijze.
Deze manier van werken is respectloos, klantonvriendelijk en totaal onacceptabel. Dit heeft niets met service te maken en alles met minachting voor de klant.
Schandalig
Taxi gereserveerd, eerst werd ik gebeld (met gillende kinderen op de achtergrond ) dat taxi ivm drukte uur later zou komen, dit werd anderhalf uur.
Echt schandalig dat een rit van 25 km niet op tijd uitgevoerd kan worden.
Klantenservice niet bereikbaar en mail met klachten kun je niet verzenden(error)
Service nul en maling aan de klachten.
We hadden om 20.30een taxi besteld ,wel om 20.00 uur stond hij er al ,ik vertelde we zitten nog even wat te drinken we komen zo .
Dat had zo,n 5 a 10 min hooguit geduurd.
Daar had de chauffeur geen zin in en vetrok gewoon .
Hij was dus meer als een kwartier te vroeg.
Toen de centrale maar gebeld 3 mensen verschillend aan de lijn ,1 vertelde om 21.00 uur staat er een nieuwe taxi ,wel niet dus weer in de kou staan wachten en me weer in de maling voelde genomen ,ik dus maar weer gebeld ik was woedend dat kunt u waarschijnlijk begrijpen.
Toen werd er verteld om half 11 ,dus je begrijpt ik vertrouwde het niet meer.
Dat ging gelukkig goed dus 2 uur later vertrokken.
In de kou want we waren op de kerstmarkt.
Wat een vreselijk bedrijf is het toch ,zo gaan ze met kwetsbare mensen om.
Er is daar iets heel erg fout in mijn ogen.
Een grote schande daarom heeft het bedrijf gemiddeld ook een 1 hier.
Ik begrijp dat de chauffeurs het druk hebben maar zomaar weg rijden dat kan echt niet.
Ik hoop dat ze hun service gaan verbeteren want dit kan echt niet zo.
Taxi anderhalf uur te laat en chauffeur…
Taxi anderhalf uur te laat en chauffeur zeg centraal hun fout terwijl de centraal in moet lichten van wege dat hij moet opladen zo dat hun andere taxi kunnen sturen klant hoor koning te zijn maar dat is niet bij dit bedrijf chauffeur is koning blijkbaar
Het is een verschrikkelijk bedrijf
Het is een verschrikkelijk bedrijf. Een klantendienst die onbeschoft is en de hoorn erop gooit. Komen gewoon niet opdagen. Echt klantvriendelijkheid en afspraken nakomen is bij Valys geen speerpunt.
Helaas gaat lager dan 1 ster niet
Helaas gaat lager dan 1 ster niet. Dit bedrijf scoort bij mij 0%. Het is hun nog nooit gelukt om op tijd te komen. Al eens eerder twee uur in de regen moeten wachten tot half 12 snachts voordat ze konden komen. (Uiteindelijk andere oplossing met veel kunst en vliegwerk gezocht) Ze komen meestal een uur te laat. Of je zit 2 uur in het busje. Bij klacht indien zeggen ze ijskoud dat ze 1,5 keer de rit tijd langer erover mogen doen. Dus bij 1 uur rit mogen ze er 2,5 uur over doen. Dat is toch de grootste onzin. En dan aan het einde van het gesprek zeggen: u moet het ook eens van onze kant bekijken, we hebben personeels tekorten. Nee, jullie werken met kwetsbare mensen die telkens teleurgesteld worden.
Drama
Drama, 2 x al uren moeten wachten voor ophalen. 1e x zo erg dat we oude dame maar zelf weggebracht hebben. (2 uur heen en weer )
verschrikkelijk bedrijf...........
za. 29-11-'25 'n uur a.d. telefoon gehangen voor taxi. na telkens de hele riedel, ook van de feestdagen reservering, werd de verbinding steeds plots verbroken. toen ik dan eindelijk iemand te pakken had (ondertussen 'n account aan had gemaakt maar er toch niet goed uitkwam) werd er bot gezegd dat ik te laat was! 'n paar minuten dus omdat ik zo lang letterlijk aan het lijntje werd gehouden. de andere morgen gelijk gebeld, maar dat was géén 8 uur voor de reserveringstijd, terwijl ik alleen iets gelezen heb over 1 uur van tevoren bellen wat niet mijn geval was, maar toen 4 uur. ik kon dus nìet naar de receptie van mijn 50 jaar getrouwd zijnde zus en zwager! 😡 ik heb al 'ns 'n keer 3 uur in 'n busje gehangen ipv 1 uur zoals op de heenweg. ook al 'ns 2x 2 uur bij 'n crematorium staan te vernikkelen, omdat de batterij van de taxi eerst nog opgeladen moest worden. heb zo ook 'n keertje 'n snorder vanuit Amsterdam gekregen, die mij de weg vroeg om daar nog iemand op te halen, vreselijk rijgedrag vertoonde, slecht Nederlands sprak en in z'n eigen rammelkar reed 60 km lang............ slechts 1x is 't goed gegaan, wat 'n verschrikkelijk bedrijf! 🥴 ik vraag me af wat er met de nìet gebruikte km's gebeurt, want die worden hoogstwaarschijnlijk wèl geclaimd!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.