Saanut 1/5 tähteä

Na bijna 6 maanden wachten hebben we eindelijk onze waarborg teruggekregen, en dit pas nadat we de hulp van een advocaat hebben moeten inschakelen. De communicatie en afhandeling verliepen bijzonder... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Geven mijn huurwaarborg als verhuurder niet vrij. Alle formulieren 2 maal doorgestuurd. 3 mails gekregen als zijnde dat ze over niet voldoende gegevens beschikken. Dit terwijl zij zelf volledige in... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Cela fait plus d'un an que j'essaie de récupérer la caution locative de mon père décédé, en vain! Après plusieurs courriers avec les documents demandés ainsi que l'acte de décès de celui-ci, je reçois... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bende oplichters !!!! Je betaalt een huurwaarborg gedurende 3 jaar word deze belegd via TAK26 ,en bij héél late teruggave krijg je minder terug dan betaald !! Geen intresten niks zelfs nog kosten te b... Näytä lisää

1,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,6

Kaikki arvostelut

45 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

A fuir..

A fuir...
Le site annonce une libération de garanties quasi instantanée...
Quand vous parvenez enfin à avoir quelqu'un au téléphone car ils ne répondent pas aux mails on vous annonce qu'il vous faudra attendre 10 jours ouvrables minimum et c'est dans leurs contrats...
La demande à été envoyée il y 15 jours

5. helmikuuta 2025

A fuir...
Ils employent tous les prétextes pour ne pas rendre une garantie locative à mon Notaire alors que nous avons l'accord de toutes les parties depuis plusieurs mois ! Et lorsque l'on réclame, on nous raccroche au nez en nous demandant de rappeler quand nous serons plus calme !
Vrai scandale ! A fuir !

15. tammikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Huurwaarborg van mijn vorig appertement…

Huurwaarborg van mijn vorig appertement nog altijd niet ontvangen appertement in orde achtergelaten want er was een plaatsbeschrijving ,nu moest de eigenaar wel een bedrag afhouden voor de syndicus maar nog niks van de rest te zien we zijn al een maand verder .als wij huren moet het toch onmiddelijk gestort worden ,of hangt het aan het immokantoor

27. joulukuuta 2024

Rétention d'argent, mauvaise foi

Au fait c'est simple, chez korfine, l'on ne parvient pas à obtenir des explications sur une libération de garantie locative non exécutée.
Aujourd'hui j'ai décidé d'entreprendre des actions contre Korfine pour non exécution de leurs obligations contractuelles.
N'hésitez pas à me contacter.
J'ai transmis tout mon dossier chez test-achat pour qu'ils puissent faire paraître l'information à un plus grand nombre de personnes.
Merci

15. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Kafkaiaanse organisaties die alle…

Kafkaiaanse organisaties die alle (on)mogelijke argumenten zoekt om de huurwaarborg maar niet te moeten terugstorten. Ga vooral niet in zee met deze corrupte firma. Er zijn genoeg alternatieven. Bijvoorbeeld borgr.be

8. marraskuuta 2024

Non merci.

Impossible d'avoir la moindre information. Aucune réponse à plusieurs emails après deux semaines. Allez dans votre banque. Ça vous évitera des pertes de temps inutiles.

29. lokakuuta 2024

Exécrable.... à fuir!

Après une jugement en bonne et due forme, j'ai obtenu que la garantie du locataire me soit versée intégralement. Un mois après j'attends toujours et ils prétextent quantités de choses pour ne pas payer. Je vais faire signifier le jugement par l'huissier à leur frais avec commandement de payer.
C'est lamentable comme service. A ne surtout pas utiliser et/ou accepter comme moyen de paiement de la garantie pour un bailleur

27. lokakuuta 2024

Verlies bij terugbetaling

Een kleine twee jaar geleden betaalden we 2700 € huurwaarborg en de terugbetaling bedroeg 2697,51 €. Ik vroeg een verklaring voor dit verlies en kreeg een zeer ingewikkelde, onduidelijke uitleg (berekening met %% enz ....). Is het niet logisch dat je vergoed wordt met een tastbare interest als je twee jaar je geld moet missen? Ga niet in zee met Korfine, je scheurt je broek eraan.

23. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Korfine daar kijk je vanop !!

Eens alles inorde was van imo kantoor, duurde het slechts 6 dagen , ja zes !
Dat het bedrag op men rekening stond. En wat een vriendelijke mensen van Korfine ,, allemaal toppers !
Dankzij hun heb ik uitleg gekregen om vlugger klaar te zijn met imo kantoor, en dan ging het vanzelf 😆🤩
Ik dacht eerst met al die slechte reviews, man tis niet waar dat is dikke miserie . Niets is dan ook waar , ik ben al vast zeer tevreden !

7. lokakuuta 2024

Belachelijk slechte service

Belachelijk slechte service, ik zou niet verschieten moesten ze mijn geboorte akte vragen om de huurwaarborg vrij te geven...

Maandenlang duurt het om onze waarborg terug te krijgen, ze betwisten de handtekening terwijl deze door de zaakvoerder zelf werd getekend.

2. lokakuuta 2024

profiteurrrrrr

Als huurder storten wij op 1-08-2021 het bedrag van € 2.340,-. Nu geven ze onze aanbetaling vrij op 21-08-2024 voor € 2.339,47. Dit is een overval! Ik zal nooit meer gebruik maken van deze dienst!! miserabel

21. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Vlotte opvolging

Na al de negatieve reviews had ik al schrik gekregen. Maar gelukkig was het allesbehalve negatief.
Ik kreeg meteen een mail met een link in zodat ik mijn dossier/vrijgave kon opvolgen.
Elke stap kon ik zo dus ook volgen.
Laatste stap was goedgekeurd en aangemeld bij de bank. Er stond bij dat ik een kleine week moest wachten tot het geld op mijn rekening stond. Maar reeds de volgende dag was het gestort.
Bedankt voor de vlotte afhandeling

30. heinäkuuta 2024

Nutteloos, negatief voor huurder

Weet dat de huurder altijd het recht heeft om te kiezen hoe de huurwaarborg geregeld wordt. Deze kan makkelijk rechstreeks bij de overheid geplaatst worden via E-depo. De waarborg bij Korfine plaatsen heeft geen enkele meerwaarde. Ze zitten ook in dezelfde groep als Checknet die de plaatsbeschrijving doen. Van onpartijdigheid is geen sprake.

11. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin