Personeel nu veel meer klantgericht: open houding, geduldige uitleg, moeite doen met een lach! Snelle service en mogelijkheid tot gebruik maken van electrische fiets.
Component 74, 1446 WP Purmerend, Noord-Holland, NL
Yritys on vastannut
Ben super tevreden met mijn auto. Alles werkt zoals verwacht. Keurig afgeleverd. Geweldig geholpen 3x door Bjorn. Bij aflevering geduld en tijd genomen om mij alles uit te leggen. Zo fijn!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik raad ten zeerste af om daarheen te gaan; hun prijzen zijn buitensporig hoog en ze houden star vast aan hun eigen procedures, zonder zich ook maar iets aan te trekken van de kosten voor de klant. Ik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede medewerker aan de balie! En de werkzaamheden zijn ook naar tevredenheid uitgevoerd 👍Ik heb wel een kleine opmerking …. Nadat mijn trekhaak is bevestigd heb ik geen nummerplaat ontvangen! Ik heb... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Component 74, 1446 WP, Purmerend, Noord-Holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Voor mijn vakantie naar Italië 2 x langsgeweest voor update navigatieprogramma en volgens medewerker stond deze klaar auto dag kwijt bij het ophalen werd mij verteld helaas weer niet gelukt dit ervaar ik als heel vervelend wanneer ik ergens op een fietspad belandt met mijn verouderde navigatie wat ik ook al vreemd vindt is dat er op een balie staat dat je een klanttevredenheidsonderzoek niet negatief moet invullen omdat ze daarmee keihard worden afgerekend door de importeur dit wil ik toch even kwijt

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Ik werd vriendelijk geholpen en er werd mij een gratis leenauto ter beschikking gesteld.

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Na mijn grote beurt en APK bleek een dag later dat er diverse lampjes gingen branden.! Nadat ik dit had gemeld,moest ik nl de auto weer terugbrengen,en hebben het defect kosteloos gerepareerd. Hierbij kreeg ik ook kosteloos vervangend vervoer mee,om mijn auto s,avonds weer op te halen.! Nogmaals grote klasse van het Hedin Team (Opel.) Dikke 10.

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Goede services. Op voorhand worden de kosten besproken zodat je weet waar je aan toe bent.

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
service van de garage, prijsopgave vooraf. telefonisch overleg bij meer werk , de leenauto. vriendelijkheid van het personeel. afgesproken tijdstip waarop de auto klaar is. flexibiliteit in he tophalen van de auto.

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Duidelijke uitleg en duidelijke prijsopgave, en goed uitgevoerde reparatie.

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
goed en vriendelijk geholpen, ben tevreden over de geboden service.

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Een goede service en goede monteurs snel geholpen. Ook toen ik pech had in Frankrijk ben ik telefonisch goed geholpen. Dankje wel hedin Purmerend. Jullie zijn toppers 🤨👍👍👍👍

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Goede service, klant gericht en alle opties en mogelijkheden bespreekbaar

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Klantvriendelijk, snelle service. Gastvrij en nog een goed gesprek gehad over lease

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Werd netjes te woord gestaan en alles werd duidelijk uitgelegd. Koffie was prima.
Alleen jammer dat de bon voor een gratis wasbeurt niet bij mijn papieren zat.
Nu moet ik zeker terug van Hoorn naar Purmerend om die wasbon op te halen. Niet echt handig.

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Heel goed meegedacht en buitengewoon hulpvaardig bij het oplossen van problemen.

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Zeer vriendelijke ontvangst, goede communicatie over prijs en de meerkosten alvorens de werkzaamheden uit te voeren. Komen afspraken na en verraste mij door snel mijn auto klaar te hebben, omdat ze wisten dat ik in de middag een belangrijke afspraak had. Top service

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Ik voelde me gehoord en uitermate goed geholpen.

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Bijzondere klantvriendelijke en deskundige medewerkers van de receptie en de werkplaats. Al met al een bijzonder plezierige klantervaring.

Vastaus yritykseltä Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
nette communicatie met het personeel van het bedrijf