Fiat-dealer Hedin Automotive Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Bij aanleveren van de auto kreeg ik een prijsopgave die veel hoger was dan eerder opgegeven. Daar protesteerde ik even tegen. Bij ophalen van de auto hoefde ik zelfs minder te betalen dan de eerste p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ideaal digitaal plansysteem en bij binnenkomst wordt er even keurig gevraagd of er mankementen of bijzonderheden zijn. De vermoedelijke prijs mits er geen rare dingen tevoorschijn komen wordt geme... Näytä lisää

1. Fiat-jälleenmyyjä
  2. Autokorjaamo
  3. Autoliike
  4. Autohuolto

Tietoja yrityksestä Fiat-dealer Hedin Automotive

Yrityksen kirjoittama

Stern: jouw partner in mobiliteit

Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland. Bij ons kun je terecht voor de merken: Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, LEVC, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, smart, Subaru en Volvo. Met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je een auto kopen, leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen we je auto naar wens bestickeren. Uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij onze hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Stern is een allround autobedrijf.

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

113 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Prettige medewerkers achter de balie

Prettige medewerkers achter de balie, met name de jongedame.
Vlot en kundig.

7. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Ik zet het door naar mijn vrouwelijke collega van de vestiging. Fijn dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Saanut 5/5 tähteä

Ik was daar op maandag de 17e augustus…

Ik was daar op maandag de 17e augustus om te vragen of er nu ruimte was in de planning om een Marterverjager in te bouwen in de motorruimte van mijn Fiat 500X en dat kon de volgende ochtend, de 18e augustus. Aan het eind van de ochtend kon ik de auto weer ophalen. De klus was gedaan en de montage was op de juiste plaats keurig gedaan. Mijn verzoek was tot tevredenheid uitgevoerd. Complimenten voor de monteur!!!

18. elokuuta 2026

Prima geholpen.

24. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Saanut 2/5 tähteä

Heel weinig verteld

3. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel vervelend dat je werkplaatsbezoek niet naar volle tevredenheid is geweest. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Saanut 2/5 tähteä

Maar niet meer opnieuw proberen.

Eerst paar weken wachten tot diagnose gesteld kon worden, daarna telefoon, 300 euro verder we kunnen het niet vinden, volgende dag drukgroep kapot, reparatie opdracht gegeven weer 2 weken verder, reparatie goed, niet goedkoop, daarna apk, veer gebroken, ook opdracht voor reparatie weer 2 weken verder, her gaat om een rolstoelbus ducato. Uiteindelijk auto zonder apk opgehaald, 3e remlicht stuk, geen tijd meer voor reparatie. Bus opgehaald en thuis geconstateerd dat de gril niet goed was gemonteerd, en dat er diverse klemmen onder de motorkap los zaten. Zelf maar opgelost. 3 remlicht zelf vervangen, exact 10 minuten werk en voor de APK maar ergens anders heen gebracht. We gingen voor de expertise naar Hedin Assen omdat de schakelbak (half automaat ) stuk was en wij ervan uitgingen dat dit alleen door een specialist (lees dealer) opgelost zou kunnen worden, dit is ons wel tegengevallen de totale nota was ruim €4000,— dan valt het wel tegen dat je alsnog zelf alles na moet lopen en opnieuw moet monteren… (grill en klemmen) de auto heeft ruim 5 weken bij Hedin gestaan.

2. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling. Heel vervelend dat je werkplaatsbezoeken niet naar volle tevredenheid zijn geweest. Navraag bij mijn collega's verduidelijkt dat er meer aan de hand was dan alleen in deze beoordeling wordt vermeld. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Gewoon Goed

Vastaus yritykseltä Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Saanut 3/5 tähteä

Fijjne ontvangst

Fijjne ontvangst, fiets stond al klaar. Goede service

Vastaus yritykseltä Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordelingen toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Saanut 1/5 tähteä

De ruitenwisserbladen zijn vervangen…

De ruitenwisserbladen zijn vervangen alleen het rechterblad steekt minimaal 5 cm buiten het raam. Ik heb een klacht doorgegeven maar tot op heden niks gehoord.

Vastaus yritykseltä Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Ik zet het door naar de collega's van de vestiging voor een reactie. Fijne dag gewenst.

Saanut 4/5 tähteä

Bij aanleveren van de auto kreeg ik een…

Bij ophalen van de auto hoefde ik zelfs minder te betalen dan de eerste prijsopgave. Dat is erg netjes.

Vastaus yritykseltä Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel goed te lezen dat je werkplaatsbezoek uiteindelijk naar tevredenheid is geweest. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

We zijn correct geholpen

We zijn correct geholpen. Het enige minpunt is dat als de receptie komt naar de tafel vertellen wat er moet gebeuren waar iedereen zit. Waarom wordt je niet apart genomen bij de receptie. Niet iedereen hoef dat niet te horen.

26. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. We nemen je opmerking mee als een belangrijk verbeterpunt. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

APK keuring

Prima service
Snel afspraak kunnen maken
Goede koffie tijdens het wachten op de apk keuring

26. elokuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijke afspraak en op tijd klaar

Duidelijke afspraak en op tijd klaar.
Alleen de prijs was niet in verhouding met de afspraak

25. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedank voor je beoordeling en toelichting. Heel vervelend dat je werkplaatsbezoek niet naar volle tevredenheid is geweest. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Netjes geholpen. En kon de auto op tijd brengen.

24. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedank voor je 5* beoordeling plus mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Saanut 5/5 tähteä

Tugay heeft mij gedurende het hele…

Tugay heeft mij gedurende het hele proces enorm geholpen. Ondanks de slordige werkwijze en gebrekkige communicatie van de Van Mossel-vestiging waar ik de auto heb gekocht, heeft hij ervoor gezorgd dat ik de best mogelijke service kreeg. Daarvoor wil ik Tugay hartelijk bedanken.

22. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Ik zet het door naar mijn collega Tugay. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Saanut 4/5 tähteä

Alhoewel we bij het boeken van de…

Alhoewel we bij het boeken van de afspraak door een vrouw geholpen werden die er de ballen verstand van had maar ook service onvriendelijk was, werden we door de werkplaats medewerkers uitstekend geholpen. De FIAT 500 heeft een uitstekende beurt gekregen. Jammer dat het eerste contact zo slecht was.

19. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heelvervelend dat het maken van een werkplaatsafspraak niet naar volle tevredenheid is geweest. Fijne dag en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin