Yritys on vastannut
Ben blij met de aankoop van de Citroën c5 Aircross .bij de firma Hedin Automotive in meppel zeer goed geholpen door Geert Emmers .heel vriendelijk goede uitleg en heeft alle tijd voor ons genomen.👍
Yritys on vastannut
We hadden een afspraak gemaakt voor een terugroepactie. Echter bij de garage bleek dat die al was afgehandeld een paar weken eerder bij een andere werkzaamheid. Maar aangezien de auto bijna een de ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beurt goed uitgevoerd. Alleen vreemd om op de rekenng ruitenvloeistof vulling te zien op de rekening terwijl de ruitenvloeistofreservoir helemaal vol was. Zal wel geautomatiseerd zijn....
Yrityksen kirjoittama
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
De procedure van de auto verkoop ging prima, Thom Brons heeft ons zeer goed begeleid.
Duidelijke communicatie. Goed service. Vriendelijk personeel.

Vastaus yritykseltä Citroën-dealer Hedin Automotive
Van het eerste tot het laatste contact ben ik aangenaam verrast. Dat begon letterlijk met het telefoontje om een afspraak te maken tot de betaling. Ik rijd een Citroën C6 en dat is geen alledaagse, gangbare auto. Werkelijk geen moeite was teveel. Foto's van de reparatie, tekst en uitleg en actief meedenken. Echt geweldig!

Vastaus yritykseltä Citroën-dealer Hedin Automotive
Zeer klantvriendelijk. Gaan mee in specifieke wensen. Gemoedelijk. Korte lijntjes.

Vastaus yritykseltä Citroën-dealer Hedin Automotive
Goede intake, goede afspraken over werkzaamheden, goede interactie mbt bellen als ie klaar vis; vlotte service

Vastaus yritykseltä Citroën-dealer Hedin Automotive
Netjes ontvangen en kon koffie of thee nemen .vriendelijk geholpen en dat ik 3 uur heb zitten wachten .weet dat ik niet de enige ben die graag geholpen wordt

Vastaus yritykseltä Citroën-dealer Hedin Automotive
Het meedenken door de planner en het beschikbaar stellen van een goede leenauto is zeer gewaardeerd.

Vastaus yritykseltä Citroën-dealer Hedin Automotive
prima garage kom er al jaren en ze staan altijd voor me klaar.

Vastaus yritykseltä Citroën-dealer Hedin Automotive
Makkelijk om afspraak te maken, goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, vriendelijk te woord gestaan, 1 jaar pechhulp binnen Nederland als extra bij uitvoeren van een onderhoudsbeurt.

Vastaus yritykseltä Citroën-dealer Hedin Automotive
De reden voor mijn beoordeling is nu juist dat ik geen klachten of aanwijzigingen voor verbetering heb.

Vastaus yritykseltä Citroën-dealer Hedin Automotive
Altijd goed geholpen en ze houden je op de hoogte als er iets bijzonders met je auto aan de hand is.

Vastaus yritykseltä Citroën-dealer Hedin Automotive
APK uitgevoerd conform de voorschriften. Schappelijke prijs.
Correct en netjes te woord gestaan met een kop koffie.