Saanut 1/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Groenblijvende Liguster Art.nr.: LIVATROVbw40-60 Besteld echter is zeker de helft vd planten kleiner dan 20 cm incl wortel is dus niet zoals de verwachte planten van 40- 60 cm. Wij hadden 2 wek... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Echt geweldige kwaliteit! Wij hebben onze nieuwe haag ( Laurier )gekocht en nu 7 weken later staat alles er perfect bij! Mooie hoge/vole haag, de kwaliteit is uitstekend! Zojuist de Sedumcassettes ont... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik was een beetje huiverig om planten online te bestellen, maar ben tot nu toe dik tevreden. 4 dozen bodembedekkers keurig verpakt. Ook al lagen de potjes flink opgestapeld, ik kon ze onbeschadigd ui... Näytä lisää

1. Puutarha

Yrityksen kirjoittama

Van je eerste balkon tot je eigen landgoed. Bij Garmundo groeit buiten met je mee. Direct van de kweker. Vers uit de grond. Wij brengen groen thuis. Zonder gedoe, simpel en eerlijk. Klaar voor zijn nieuwe stek. Jij doet de rest.

3,8

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

rommel

Rommel gekregen, in sommige potjes zat niet eens een plantje, in andere een inimine plantje voor ruim 140 euro 2 pakketten besteld. Zou een pakket van 7 soorten moeten zijn. bij de helft van de potjes, planten kan ik de meeste niet noemen zit geen kaartje wat het is. terwijl er 7 soorten over 5 doojes zitten. niet kopen. waardeloos en de klantenserive reageert met een aangroei garantie, je koopt toch een pakket om een mooie tuin te krijgen en niet om maar te wachten of er misschien alsnog een plant groeit uit een leeg potje.

18. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Verschillende keren al een pakket…

Verschillende keren al een pakket besteld via Garmundo.
Heel fijn dat je je leveringsweek kan aanduiden. Zo kan je kiezen wanneer de planten geleverd worden.
Hier het borderpakket schaduw besteld in mei en behalve een plantje die het niet overleefd heeft zijn ze allemaal goed aangeslaan. Een tijd terug ook het borderpakket vlinders en bijen besteld en Toscaanse jasmijn en alles was keurig geleverd.
Soms zijn de plantjes nog heel klein waardoor het moeilijk te onderscheiden was wat welk plantje was omdat de benaming van een soort er maar op 1 potje aangeduid was.
Ik zal sowieso nog bij Garmundo bestellen. Volgend jaar hopelijk een sedum systeem 🌸

16. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je uitgebreide review, leuk om te lezen! 🌿
Fijn dat de pakketten zo goed zijn aangeslagen en dat je tevreden bent over de levering. Je feedback over de benaming nemen we zeker mee, als het niet duidelijk is zou er namelijk een extra kaartje bij moeten zitten. We zien je graag volgend jaar terug voor het sedumsysteem! 🌸

Saanut 2/5 tähteä

Slechte bamboe

Garmundo zelf is een keurig bedrijf, maar de kweker heeft gefaald. We hebben 34 bamboeplanten besteld van 100-120 cm. De kwaliteit wisselde enorm: van ielige bamboes van net geen meter tot iets vollere exemplaren van 1.20m. MAAR: de bamboes zijn zo snel opgekweekt dat ze totaal ‘geen body’ hebben. Dus ze hangen geknakt in de tuin, met als resultaat een zielig haagje van ca 60-80cm hoog. Ons advies: bestel kleinere exemplaren en laat ze lekker gedijen in de tuin. Dat scheelt je een hele hoop geld!

24. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Garmundo

Vervelend te horen dat je niet tevreden bent met de geleverde bamboe planten, dat is niet onze bedoeling!
We hebben hier echter geen bericht over ontvangen, klopt dat?

Bamboe kan bij ontvangst wat klein ogen, echter levert onze bamboe kweker over het algemeen wel erg goede kwalitatieve planten. Bamboe groeit super snel, onze kweker let erop dat de planten goed doorworteld zijn voor ze verzonden worden.

Zou je per mail contact met ons kunnen opnemen met foto's van de geleverde planten? Dan kunnen we kijken of de geleverde kwaliteit klopt of toch ondermaats is.
Vanuit daar kunnen we kijken naar een gepaste oplossing.
We horen graag van je terug per mail, alvast dank!
Team Garmundo 🌿

Een borderpakket besteld

Een borderpakket besteld. De planten arriveerden netjes op tijd. Maar wat het meeste opviel was de verpakking. Heel stevig in een speciale doos die de planten heel goed beschermde.
Ik heb vaker planten online besteld en dit is de enige keer dat de verpakking zo goed was. De planten waren ook prima. Even in het water zetten en planten maar.

14. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Garmundo

Super te horen dat je zo te spreken bent over onze borderpakket verpakking en de levering ervan. We vinden het belangrijk dat de planten netjes bij onze klanten binnen komen!
Bedankt voor je waardering, we zien je graag een volgende keer bij Garmundo! 🌼

Saanut 2/5 tähteä

Te klein en een hoop gehannes

Bij Garmundo voor ruim 2000 euro aan Rhododendrons besteld met levering in de week voor de geplande aanplant met de tuinman. Besteld 20x 80-100cm en 6x 60-80cm in 3 kleuren. In de eerste levering zaten 10x Rhododendrons van 50-60cm die 80-100cm hoog hadden moeten zijn. Dat bleek bewust, omdat de bestelde grootte niet leverbaar was. Tip: neem voor versturen hierover contact op. Het was daarna veel gehannes om een andere kleur te krijgen in de juiste hoogte. Toen deze geleverd werden was meteen duidelijk dat deze kleiner waren dan 80cm. Weer foto's gemaakt. Krijg ik het verhaal dat de kweker zijn woord heeft gegeven dat alle struiken groter waren dan 80cm. Daarnaast zouden deze struiken voller zijn. Ter info ze waren niet groter en voller dan de 6 geleverde van 60-80cm.
Het prijsverschil is enorm voor deze maten 92 tegen 38 per plant. Uiteindelijk heb ik met veel moeite 25% van het verschil teruggekregen, maar er blijft een naar gevoel achter.
De kwaliteit van de geleverde struiken was wel ok.

Als reactie op de feedback van Garmundo:
Er waren mensen ingehuurd om de planten in de tuin te zetten. De planten zouden dinsdag morgen worden omgeruild. Dit was pas tijdens de middag pauze van Garmundo.
Direct foto genomen die duidelijk aangaf dat de grootste plant de lengte niet haalde. Direct na de pauze ook met Garmundo gebeld. Garmundo was op de hoogte dat de platen gepland zouden worden. Pas aan het eind van de dag komt de vraag om alle planten op te meten. Ook dat is gedaan. Het is woord vs foto's en getuigen waarbij de klant wordt afgescheept met een voorstel dit is het take it or leave it (letterlijk).
Voor deze klant is het heel simpel: als je verkoopt op lengte maat, dan moet je niet bij de tweede levering op het 'randje' gaan zitten.

1. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Garmundo

Wat vervelend om te horen dat je ervaring met Garmundo niet naar wens is geweest. We begrijpen dat deze situatie erg teleurstellend voor je is.
Bij de eerste levering is inderdaad een plant in een kleinere maat geleverd dan verwacht. Dit is helaas het gevolg van een miscommunicatie tussen onze kweker en ons, en niet bewust niet aan jou doorgegeven. Normaal gesproken informeren we onze klanten direct in zulke gevallen. We hebben dit intern besproken en onze kweker zal hier voortaan beter op letten.

We hebben de te kleine planten weer opgehaald en omgeruild voor nieuwe exemplaren in een vergelijkbare kleur, die volgens onze kweker zeker de gewenste hoogte van 80 cm zouden halen. Helaas kregen we later te horen dat ze alsnog niet de juiste hoogte zouden halen. Omdat de planten al in de grond waren gezet, konden we geen duidelijk bewijs meer ontvangen om de klacht verder te behandelen. We willen je vriendelijk vragen bij toekomstige klachten foto’s te sturen van het product zoals het geleverd is, zodat we een passende oplossing kunnen bieden.

De planten die je uiteindelijk hebt ontvangen, vallen binnen de verwachte prijsklasse en zijn kwalitatief goed.
Desondanks waarderen we je feedback en zijn je dan ook tegemoetgekomen met een vergoeding, omdat we het belangrijk vinden dat je tevreden bent.

Team Garmundo 🌿

Mooie, betaalbare borderpaketten

3 borderpakketten besteld , goede levering alles netjes en keurig in de doos geleverd. Ook handig met beplantingsplan en op de potjes staat duidelijk welke plant het is. De planten zitten er nu zo'n 6 weken in en zijn goed aangeslagen. Erg blij mee.

11. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Garmundo

Wat een mooie review, dankjewel daarvoor!
Fijn dat de borderpakketten netjes zijn aangekomen en dat je het beplantingsplan goed hebt kunnen gebruiken. Daarbij super te horen dat alles goed groeit, daar worden we blij van! 🌼
Geniet ervan en graag tot een volgende keer bij Garmundo!

Heel goede ervaring

Heel goede ervaring ; top vaste plant violen.
Verpakt in fraaie, innovatieve doos.
H.Hoefnagel

1. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je positieve review, fijn te horen dat je mooie planten ontving, en ook tevreden bent over hoe we dit hebben verpakt.
Geniet van het nieuwe groen, en graag tot een volgende keer bij Garmundo! 🌿

Goede ervaring met Garmundo

Goede ervaring met Garmundo. Verschillende borderpakketten besteld en werden volgens afspraak geleverd. 1 pakket ontbrak en werd door de klantenservice snel afgehandeld. De meeste planten voldeden aan mijn verwachtingen. Bij sommige potjes vroeg ik mij af of er überhaupt een plantje in zat. Ben benieuwd of daar nog iets uit de grond komt.
Als tip wil ik meegeven om de volwassen planthoogte te vermelden in het overzicht (en website). Ik heb verschillende borderpakketten met elkaar gecombineerd en daardoor moest ik van iedere plant (op andere websites) de hoogte opzoeken om een mooi geheel te krijgen.

8. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je positieve review!
Fijn dat we het probleem omtrent het missende pakket snel hebben kunnen oplossen.
In deze periode van het jaar zijn sommige niet groen blijvende planten inderdaad nog niet zo groot, ik verwacht dat daar in enkele weken alsnog mooie planten uit zullen groeien.
Betreft de hoogtes van planten, dat is een goede tip, en daar zijn we dan ook al druk mee bezig! In de toekomst wordt dit dus zeker vermeld bij elke plantsoort. Zo kun je inderdaad ook zelf beter combinaties maken van pakketten.
Bedankt voor het mee denken, we gaan er mee aan de slag.
Graag tot de volgende keer bij Garmundo! 🌿🌸

Saanut 3/5 tähteä

2 onderhoudsarme borderpakketten…

2 onderhoudsarme borderpakketten gekocht.
Mooi schema voor aanplant erbij maar…..
Bij ongeveer 10 planten een sticker met naam. Alle planten door elkaar in een doos. Plantjes zijn klein en voor een leek niet te zien welke plant het is.
Tip:
Zet dezelfde planten bij elkaar ij een doos en nummer ze zoals op het plantschema staat of sticker elke plant afzonderlijk.
Jammer we hebben het schema niet kunnen gebruiken en hebben ze willekeurig in de grond gezet.

22. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je review en tip!
Jammer te horen dat het niet duidelijk voor je was welke planten in welk potje zaten, dat is niet onze bedoeling!
Wanneer het voor jou als klant niet goed te zien is, zorgen we er gebruikelijk voor dat er per onduidelijke plant een extra label in zit. Jammer te horen dat dit nu niet het geval was. Excuses voor het ongemak! We staan altijd voor je klaar om mee te kijken bij dergelijke onduidelijkheden, we kunnen dan aan hand van foto's alsnog zeggen welke plant in welk potje zit zodat de plattegrond gebruikt kan worden.
Je geeft aan de planten nu willekeurig te hebben geplant, mocht je de border nog willen veranderen dan kan dit achteraf nog altijd door het verplaatsen van de planten, maar uiteraard is de bedoeling van de plattegrond juist dat het meteen goed kan worden aangeplant.
Indien we je alsnog ergens mee kunnen helpen of als je vragen hebt, ontvangen we graag een mail hierover, dan helpen we je graag verder.
🌿 Team Garmundo

Goede klantenservice

Mooie planten. Uitstekende klantenservice! Wij hadden begin dit jaar een verkeerde plant geleverd gekregen waar we pas bij de bloei achterkwamen. Contact gehad met de klantenservice en we zouden in oktober de vervanging krijgen, eerder kon niet vanwege het seizoen. En in oktober idd de goede plant ontvangen, zonder gedoe! Zeer tevreden.

23. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles is opgelost en dat je blij bent met de juiste planten. Veel plezier ermee en we staan altijd klaar als je ons nodig hebt! Team Garmundo 🌱

Saanut 5/5 tähteä

Beter dan ik had durven dromen

Alles conform afspraak, goede communicatie en plantjes die mooier waren dan dat ik had durven dromen bij het online bestellen en laten bezorgen van plantjes.

23. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat alles volgens afspraak ging en dat de plantjes je verwachtingen hebben overtroffen. Goede communicatie en prachtige plantjes zijn waar we voor gaan. Veel plezier met de nieuwe planten! 🌱😊

Saanut 5/5 tähteä

Planten zeer goed verpakt en vochtig…

Planten zeer goed verpakt en vochtig gehouden.

25. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat de planten goed verpakt en bewaterd zijn aangekomen. We doen ons best om alles in topconditie bij je thuis te bezorgen. Veel plezier met de nieuwe planten! 🌿🌼

Sedum cassettes prima

Hoi, prima kwaliteit en de cassettes zijn prima te leggen. Het zou wel fijn zijn als je duidelijker weet welke dag en tijd ze komen leveren.

10. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je review! Fijn te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en het gemak van het leggen van de cassettes. Bij pallet transport werken we helaas nog niet met een track & trace. We hopen binnenkort een betere service hierin te kunnen aanbieden. We zijn er druk mee bezig op achtergrond!
Graag tot een volgende keer bij Garmundo!🌼

Prima service en betrouwbaar

Prima service en betrouwbaar. Helemaal goed.👍🏻

9. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je mooie review. Super te horen dat je onze service positief hebt ervaren, daar worden we blij van! Graag tot een volgende keer bij Garmundo!🌿

Goed geleverd

Goed geleverd. Goed verpakt 👍

5. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je positieve review!
Fijn te horen dat alles goed geleverd werd en je tevreden bent over de verpakking. Veel plezier met de planten en graag tot een volgende keer bij Garmundo!🌿

Saanut 5/5 tähteä

prima verpakt en stipt volgens schema

13. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles prima verpakt was en de levering stipt volgens schema verliep. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij Garmundo! 🌿

Saanut 5/5 tähteä

na een verkeerde inhoudelijke levering…

na een verkeerde inhoudelijke levering was ik zeer ontevreden over de geleverde service.
Na contact met Garmundo erkende ze de fout die er gebeurd is en sturen ze me een nieuw juist borderpakket op .
Dus wat dat betreft zeer tevreden over het opvolgen en nastreven van de perfectie .
Zeker aan te raden .

18. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Super fijn te horen dat we de kwestie naar tevredenheid hebben kunnen oplossen, alsnog veel plezier met het nieuwe pakket en graag tot een volgende keer bij Garmundo! 🌱

Planten zijn dood

De gekochte planten gingen dood, ik was erg ontevreden in het begin, maar de klantenservice pakte de zaak op en regelde de terugbetaling. Uiteindelijk werd er een eerlijke regeling getroffen.

8. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Vervelend dat de planten die je ontving niet in orde waren!
We hebben je mail beantwoord, maar we ontvingen nog geen reactie hierop. We vinden het belangrijk dat dit naar tevredenheid wordt opgelost, alvast bedankt voor je reactie! 🌱

Update: probleem keurig afgehandeld

Update: na contact met Garmundo is het probleem netjes opgelost

3. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Vervelend dat je geen fijne ervaring hebt bij Garmundo rondom een van de ontvangen planten.
We hebben in deze situatie meerdere oplossingen aangeboden, erg vervelend dat er geen oplossing bij zit waar je tevreden mee bent.
In de mail hebben we aangeboden om het aankoopbedrag van de niet aanslaande plant geheel te vergoeden, ook al valt deze situatie eigenlijk buiten garantie. Hopelijk kun je begrijpen dat we een oplossing moeten aanbieden binnen de mogelijkheden die we momenteel hebben. We proberen bij elke situatie zo goed mogelijk mee te denken zodat we een nette oplossing kunnen bieden. Gelieve te reageren op onze laatste mail zodat we dit hopelijk alsnog naar tevredenheid kunnen oplossen. Bedankt! 🌱

Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit van planten was top

Kwaliteit van planten was er goed voor planten die met de post zijn gestuurd. Alles staat nu een aantal weken in de grond en is mooi aan het groeien.
Prijs kwaliteit en communicatie ook goed.

1. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je positieve feedback! Super om te horen dat de planten goed zijn aangekomen en mooi groeien. Fijn dat je ook tevreden bent met de prijs-kwaliteit en communicatie. We wensen je veel plezier met het nieuwe groen in je tuin! 🌱😊

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin