Rommel gekregen, in sommige potjes zat niet eens een plantje, in andere een inimine plantje voor ruim 140 euro 2 pakketten besteld. Zou een pakket van 7 soorten moeten zijn. bij de helft van de pot... Näytä lisää
Groenblijvende Liguster Art.nr.: LIVATROVbw40-60 Besteld echter is zeker de helft vd planten kleiner dan 20 cm incl wortel is dus niet zoals de verwachte planten van 40- 60 cm. Wij hadden 2 wek... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Ik was een beetje huiverig om planten online te bestellen, maar ben tot nu toe dik tevreden. 4 dozen bodembedekkers keurig verpakt. Ook al lagen de potjes flink opgestapeld, ik kon ze onbeschadigd ui... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Van je eerste balkon tot je eigen landgoed. Bij Garmundo groeit buiten met je mee. Direct van de kweker. Vers uit de grond. Wij brengen groen thuis. Zonder gedoe, simpel en eerlijk. Klaar voor zijn nieuwe stek. Jij doet de rest.
Hollanti
- garmundo.nl
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Dead plants on arrival and no funds
Very dissatisfied with quality of the plants, and the recent customer support following. In short: spent like 600€ on dead plants and no refund despite complaint with pictures. We ordered 200 bare rooted liguster (privet) and we could see that half of them were dead on arrival. Very dry roots, dried buds and some mould. Planted them anyway with fertilizer and automatic watering and took photos and contated Garmundo. Few months later we concluded that they were infact dead and we had to remove almost all out of 200 plants. After new pictures and info were sent to Garmundo we were offered 30% on a NEW purchase. Like that would make us happy after them delivering completely dead plats. And we thought we did everything right by making contact directly and then again after giving it some time. Very dissapointed and would advise potential buyers to go elsewhere.

Vastaus yritykseltä Garmundo
Snelle correcte afwikkeling en levering

Goed telefonisch advies gehad
Goed telefonisch advies gehad. Daarna online besteld, snelle en nette levering van de platen. Zeer tevreden!

Zonnehoed borderpakket teleurstellend
Van het zonnehoed borderpakket zijn er van de 7 verschillende soorten maar 2 soorten opgekomen. Uiteindelijk maar naar Tuinland en Intratuin gegaan om alsnog de border aan te vullen met zonnehoedjes zodat er toch nog wat bloeiden bloemen stonden deze zomer. Daarbij betwijfel ik of de aangegeven soorten wel echt in het pakket zaten en of de aangegeven aantallen per soort klopten. Helaas geen Garmundo meer voor mij.

Snelle en betrouwbare levering
Snelle en betrouwbare levering. Mooie plantjes.

Vastaus yritykseltä Garmundo
Netjes verpakt en planten zien er goed…
Netjes verpakt en planten zien er goed uit

Vastaus yritykseltä Garmundo
Alle plantjes waren in uitstekende…
Alle plantjes waren in uitstekende conditie en goed ingepakt en natgehouden.
Had graag 5 sterren gegeven, maar de twee hoge planten waren helaas op meerdere plaatsen geknakt. Verwacht daar echter geen problemen mee in het volgende bloeiseizoen.

Levering
We hadden een bericht verwacht als ze geleverd zijn. We hebben ze nietbop ons huis afres lten leveren dus was wel handig geweest. En we hadden klenbladerig besteld maar is toch te grof.

Echt geweldige kwaliteit
Echt geweldige kwaliteit! Wij hebben onze nieuwe haag ( Laurier )gekocht en nu 7 weken later staat alles er perfect bij! Mooie hoge/vole haag, de kwaliteit is uitstekend! Zojuist de Sedumcassettes ontvangen morgen gaan deze op het dak! Ze zien er prachtig uit, goed netjes verpakt en netjes bezorgd! Echt een aanrader voor online bestellen!

snelle service
snelle service, maar ik had 1 doos vd 2, waar de plantjes helemaal op de kop kriskras door mekaar lagen, dat heb ik ze ook gemaild en dan kan het ook aan dhl zegt een dame van Garmundo.
Als je dat weet, zoek je toch een andere, die wél netjes de pakjes rondbrengt?
anyway, doe ik niet meer

Vastaus yritykseltä Garmundo
Bad packaging and half dead plants
Plants were packed but brutally soil loose , no name tags lot of guessing with all 20 plus plants . Lot of them look half dead .
This is my 2nd time and not good experience the way they ship and condition of plants

prima roodfruit struiken!
bij de aanschaf van planten en struiken kan er altijd iets misgaan. Ik heb recentleijk een groot aantal bramen-, bessen ,Frambozen struiken aangeschaft. alles kwma top in bloei . Alleen de bramenstruiken sloegen niet aan. Na melding, een keurige en snelle reactie terug, en een kostenloze herlevering afgesproken.
prima geregeld:. deze zomer plukken we de vruchten!!!!

Vastaus yritykseltä Garmundo
10 rode haagbeukjes besteld en direct…
10 rode haagbeukjes besteld en direct na ontvangst (netjes verpakt,dat wel) volgens voorschrift geplant en vervolgens verzorgd.
Een jaar later is er slechts 1 exemplaar met wat blaadjes.
Teleurstellend.
Ps
Mijn bestelling is van april '22,maar omdat mn andere haag ook laat uitloopt heb ik gewacht met deze review.April'22 kan ik niet meer aangeven.
Nav de schijnbaar welwillende reactie v Garmundo contact opgenomen.
Moet ik fotos sturen en precies vertellen wat ik allemaal heb gedaan sinds de ontvangst,terwijl ik al heb aangegeven dat ik hun eigen voorschriften heb gevolgd.
Ze vinden me laat met mn klacht,maar ik ging er vanuit dat ze dit voorjaar pas goed zouden uitlopen,zeker omdat die ene dat ook pas vorige okt. deed.
Ik dacht dat ik geduld moest hebben.
Maargoed,een discussie heeft geen enkele zin,weggegooid geld dus.

Vastaus yritykseltä Garmundo
De inhoud van het plantpakket klopte…
De inhoud van het plantpakket klopte niet helemaal, maar is niet storend. Planten zien er goed uit, duidelijk inplantvoorbeeld bijgesloten.

Vastaus yritykseltä Garmundo
Heb gebeld over de levering
Heb gebeld over de levering, keurig netjes geholpen, vriendelijk ook.
En netjes afgeleverd. Goede kwaliteit ook.

Goede kwaliteit
Vorig jaar borderpakketten besteld en deze doen t fantastisch. Vandaar dit jaar voor andere plek nog een keer. Plantjes worden goed verpakt aangeleverd, communicatie over verzending netjes.
Alleen geen 5 sterren omdat het beloofde beplantingschema niet meegeleverd was, kon het ook niet op de site vinden. Verder alles prima!

Vastaus yritykseltä Garmundo
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.