1. Taimitukku

Yrityksen kirjoittama

HaagEnzo heeft een ruim en betaalbaar assortiment kwalitatieve haagplanten die gemakkelijk en betrouwbaar online kunnen worden besteld. U kunt bij ons terecht voor de koop van en vrijblijvend advies over de populaire hangplanten zoals: Beukenhaag - Cipreshaag - Hulst - Laurier - Photinia haag - Taxus - Thuja conifeer - Klimop planten - Mediterrane planten zoals Olijfbomen Olea Europaea. Daarnaast leveren wij Graszoden op maat en hebben Tuin verzorgingsproducten in ons assortiment. Sterke, groene en duurzame haag Bij HaagEnzo vind je alles wat je nodig hebt voor een sterke, groene en duurzame haag. Met meer dan twintig jaar ervaring en een eigen boomkwekerij in Nederland staan we garant voor topkwaliteit. Onze haagplanten worden met uiterste zorg gekweekt en snel geleverd, zodat je tuin direct de uitstraling krijgt die je zoekt. Wilt u een advies over de haagsoort? Ook dat kan met onze klantenservice. HaagEnzo Garantie - Meer dan twintig jaar ervaring - Eigen boomkwekerij in Nederland - Meer dan 2.500 tevreden klanten! - Beste prijs/kwaliteit verhouding in Nederland - Snelle levering - Uiterste zorg voor de haagplanten Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website voor ons ruime aanbod populaire haagplanten. Per (sub)soort vindt u informatie, zodat u kunt bepalen welke haagplant het beste bij u en uw tuin past. Wilt u advies of kunnen wij op een andere manier helpen? U kunt altijd contact met ons opnemen via Telefoon 085-4000811 – WhatsApp +31619964501 of via de e-mail Info@haagenzo.nl Een groene groet, HaagEnzo

2,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 57 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 1/5 tähteä

Fast schon eine Frechheit.......

Wir haben unsere Bestellung fristgemäß storniert und auch bestätigt bekommen, nach Wochen warten wir immer noch auf die Rückerstattung unserer Zahlung an Haagenzo. Trotz mehrfacher Mahnung, scheint das dort niemanden zu interessieren. So verdient man auch sein Geld.

8. helmikuuta 2026

Do not use this company

I just want to advise you not to purchase anything from this company. We orderd 40 hedge plants in october 2025 on a swedish site connected to Haagenzo. Now in januari 2026 they still have not delivered anything and they will not pay back the money. Now I went to the police.

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Haagenzo

Hello, we are sorry to hear this. Could you please contact us?

Saanut 5/5 tähteä

Top bedrijf

Top bedrijf, portugese laurieren besteld.
Planten waren snel geleverd en vers van het land.
Wij zijn hier heel blij mee, klantenservice is top werkt heel aardig personeel. Zeker een aanrader!!

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Haagenzo

Goedendag Juul, wat fijn om te horen dat u tevreden met over ons bedrijf.

ESCROCS

CE SONT DES ESCROCS !!!

Commande passée en septembre, ils me contactent en disant que le produit n'est pas disponible en essayant de me vendre un produit plus cher, je leur dit que je préfère attendre.
Je reçois les plantes 3 mois après, les plantes arrivent mortes, je n'accepte pas la palette et je leur retourne.

ILS REFUSENT DE NOUS REMBOURSER

3. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Haagenzo

Bonjour, pourriez-vous nous envoyer un message ? Nous avons essayé à plusieurs reprises de vous contacter, mais malheureusement sans succès.

NIET BIJ KOPEN!!!

NIET BIJ KOPEN!!!
Wij zijn erg ontevreden over onze bestelling bij Haagenzo. Ruim van tevoren hadden we contact met het bedrijf om te overleggen over de gewenste leverdatum en wat hierin mogelijk was. Juist daarom is het extra zuur dat het vervolgens alsnog misging.
De bestelling was ruim op tijd geplaatst, maar werd dagen te vroeg geleverd – zonder enig voorafgaand bericht. Pas toen de planten al gerooid en onderweg waren, ontvingen we een mail over de levering.
Telefonisch contact krijgen bleek vrijwel onmogelijk, en ondanks meerdere pogingen kwam er geen enkele oplossing van hun kant. De bestelling is bezorgd op een dag die voor ons totaal onhandig was en waar we nooit mee akkoord zijn gegaan.
De communicatie rond de levering was bovendien rommelig: eerst werd gemeld dat de chauffeur tussen 16.30 en 17.00 uur zou arriveren, maar een kwartier later stond hij al voor de deur. Toen wij direct naar huis gingen, reed hij weg op het moment dat wij aankwamen — de bestelling was toen zonder overleg in de voortuin achtergelaten.
Vervolgens moesten we in het donker nog alle struiken naar de achtertuin brengen en hebben we hals-over-kop vrienden moeten regelen om de struiken in de dagen erna in de grond te zetten.
De geleverde struiken waren qua formaat erg verschillend en een aantal minimaal qua opgegeven maat.
Kort samengevat: slechte communicatie, geen oplossingen en matige service. Voor ons nooit meer Haagenzo.

6. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Haagenzo

Hallo Vince, wat vervelend om dit te horen. Wij hebben meerdere keren geprobeerd contact met u op te nemen maar helaas zonder gehoord. Zou u ons kunnen contacteren? Wij willen dit graag met u oplossen.

Unterirdisch.

Dieses Unternehmen macht Versprechungen am laufenden Band, die in der Folge nicht eingehalten werden, kommuniziert nur reaktiv und ist letztlich auch nach Konfliktlösung nicht in der Lage, zeitnah eine Rückzahlung zu leisten. Ich bin nicht überzeugt, dass wirklich Dienstleistungen erbracht bzw. Lieferungen durchgeführt werden.

28. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Haagenzo

Hallo Thomas, das tut uns leid. Könnten Sie sich bitte mit uns in Verbindung setzen? Wir möchten das gerne mit Ihnen klären.

Saanut 5/5 tähteä

Haie de qualité

Lauriers rotundifolia immenses (>175cm), livrés 1 mois après la commande, avec une excellente communication.
Entreprise sérieuse.
Plantes de qualité.

23. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Haagenzo

Bonjour Alex, merci pour votre avis positif et sympathique.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin