Saanut 1/5 tähteä

Rommel gekregen, in sommige potjes zat niet eens een plantje, in andere een inimine plantje voor ruim 140 euro 2 pakketten besteld. Zou een pakket van 7 soorten moeten zijn. bij de helft van de pot... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Groenblijvende Liguster Art.nr.: LIVATROVbw40-60 Besteld echter is zeker de helft vd planten kleiner dan 20 cm incl wortel is dus niet zoals de verwachte planten van 40- 60 cm. Wij hadden 2 wek... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Echt geweldige kwaliteit! Wij hebben onze nieuwe haag ( Laurier )gekocht en nu 7 weken later staat alles er perfect bij! Mooie hoge/vole haag, de kwaliteit is uitstekend! Zojuist de Sedumcassettes ont... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik was een beetje huiverig om planten online te bestellen, maar ben tot nu toe dik tevreden. 4 dozen bodembedekkers keurig verpakt. Ook al lagen de potjes flink opgestapeld, ik kon ze onbeschadigd ui... Näytä lisää

1. Puutarha

Yrityksen kirjoittama

Van je eerste balkon tot je eigen landgoed. Bij Garmundo groeit buiten met je mee. Direct van de kweker. Vers uit de grond. Wij brengen groen thuis. Zonder gedoe, simpel en eerlijk. Klaar voor zijn nieuwe stek. Jij doet de rest.

3,8

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Goede keus

Besteld, prompt geleverd en van prima kwaliteit 👍
Enige minpunt: graag wel wat eerder waarschuwen dat de zending eraan komt (bv dag van te voren ipv ik sta voor uw deur 🫣).

7. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Fijn te horen dat alles prompt geleverd werd en van kwaliteit is! Wanneer we een zending via pallettransport leveren, kunnen we helaas (nog) niet op een automatische manier de leveringsdetails geven, deze mag je uiteraard altijd bij ons opvragen. We hopen in de toekomst het zo te kunnen aanbieden dat je dit als klant zelf kunt inzien. Bij verzending met DHL kun je de track & trace wel altijd zelf in de gaten houden en wijzigen. We nemen je tip mee in onze ontwikkelingen!
Graag tot een volgende keer bij Garmundo! 🌸

Een geweldige ervaring

Een geweldige ervaring , goede sterke planten snel geleverd , een pracht voor de tuin !
en zeer betaalbaar !
Ik heb er gelijk nog 10 bij besteld !!!

7. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Geweldig te horen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad bij ons, daar worden ook wij heel blij van! Heel veel plezier van de planten, en we zien je graag een volgende keer weer terug bij Garmundo! Bedankt voor het delen van je fijne ervaring!🌻

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk en snel je tuin voor elkaar

Snelle levering , perfect verpakt, super goeie kwaliteit planten en een makkelijk plan van aanpak erbij om de planten te poten. Binnen een half uur is je tuintje klaar. Heel tevreden mee, echte aanrader

5. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering, goede verpakking, hoge kwaliteit van de planten en het gemakkelijke plan van aanpak om ze te poten! We zijn blij dat we je tuin hebben kunnen helpen realiseren. Bedankt voor de aanbeveling, we waarderen het enorm! Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. Veel plezier met je prachtige tuin! 🌻

bestelling op tijd

bestelling op tijd, supermooie planten, heel blij mee.

24. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je mooie review! Super te horen dat je er blij mee bent en de planten er al super mooi uit zien, daar worden ook wij heel blij van. Geniet er van en graag tot een volgende keer bij Garmundo!🌸

Saanut 3/5 tähteä

Geleverd binnen de gestelde termijn

Geleverd binnen de gestelde termijn, kluitjes waren (te) droog bij aankomst.

23. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Fijn dat de levering op tijd was, maar jammer dat de kluitjes droog waren bij aankomst. Onze excuses daarvoor!
Alle planten worden voor transport bewaterd, zodat ze niet uitdrogen. Ik verwacht dus dat het geen kwaad kan voor de staat van de planten. Eenmaal in de grond zullen de planten waarschijnlijk nog prima gedijen. Mocht er alsnog wat mis gaan, neem dan contact met ons op hierover!🌱

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en netjes verpakt

22. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de levering en de verpakking van je bestelling! Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Veel plezier van de planten! 🌿

Saanut 2/5 tähteä

ik heb 9m borderplanten besteld (60…

ik heb 9m borderplanten besteld (60 planten) de helft van de geleverde planten waren miserabel, veel te klein, bijna geen wortel, helemaal slap, de aarde van uit de potjes lag op de bladeren van de planten. Moest je deze planten aanbieden in een winkel dan zou je ze aan de straatstenen niet kwijt geraken. Ook klopten de aantallen niet volgens de schema's van sommige teveel en van andere te weinig. Dit is de eerste en de laatste keer dat ik hier besteld heb!!!

19. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Erg vervelend te horen dat je ervaring niet naar wens was. Onze excuses voor de teleurstelling en het ongemak!
Ik zie dat je geen contact hebt opgenomen met ons over de klacht, klopt dat? We lossen dergelijke gevallen namelijk graag op voor je. We willen namelijk altijd nette planten leveren in de juiste aantallen.
We zien graag een mail van je hierover zodat we dit naar tevredenheid kunnen oplossen, dit mag je sturen naar klantenservice@garmundo.nl
Bedankt alvast!

Saanut 4/5 tähteä

Goed verzorgd en verpakt afgeleverd

Goed verzorgd en verpakt afgeleverd. Tip: er mogen wat meer etiketten bij de planten geleverd worden.

14. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de verzorging en verpakking van je bestelling! Bedankt voor de tip, we zijn inderdaad bezig met de mogelijkheid om aan elk plantje etiketjes toe te voegen. Hopelijk kunnen we dit snel realiseren. Veel plezier met je planten! 🌱

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering en plantjes zien er…

Snelle levering en plantjes zien er netjes uit!

12. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Wat goed om te horen dat je blij bent met je bestelling! We doen ons best om de plantjes zo snel én mooi mogelijk bij je te krijgen. Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Veel plezier met de nieuwe planten! 🌿

Levering was heel goed

Levering was heel goed , en alles was nog heel, perfect.
Goede verpakking.

8. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je mooie review, daar worden we blij van! Goed te horen dat de levering soepel verliep en dat alles nog heel was bij aankomst. Mocht je nog meer planten nodig hebben of heb je vragen, we staan we altijd voor je klaar! 🌸

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en de geleverde…

Snelle levering en de geleverde plantjes waren in goede conditie.

5. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je positieve review! We streven er altijd naar om een snelle en betrouwbare levering te bieden, en het doet ons goed te horen dat de geleverde plantjes in goede conditie waren. Veel plezier met de planten! 🌿🚚

Snelle levering, goed verpakt

Ik had een 40 tal spierstruikjes besteld. Zijn snel geleverd, goed verpakt. Meteen in de grond gezet. Of ze het goed gaan doen is nog even afwachten maar daar ga ik van uit. Als dat uitkomt dan worden het straks 5 sterren.

5. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat de spierstruikjes snel geleverd werden en goed verpakt waren.
We gaan er vanuit dat de planten mooi zullen gedijen.
Als je vragen hebt, neem gerust contact met ons op!
Graag tot een volgende keer bij Garmundo!🌿🌻

Saanut 5/5 tähteä

Goede planten die na een jaar nog beter…

Goede planten die na een jaar nog beter terugkomen. Duidelijke plantschema’s waarje wat moet zetten

2. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je mooie review!
Fijn te horen dat de plantschema's je goed op weg hebben geholpen. Dat wordt vast een prachtige border!
Als je nog verdere vragen hebt of meer hulp nodig hebt, laat het ons gerust weten. Graag tot een volgende keer! 🌼

Goede communicatie

Goede communicatie, goed verpakt. Of ze gaan groeien, moeten we nog afwachten.

29. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Fijn dat je tevreden bent over de communicatie en de verpakking! wij hebben er al het vertrouwen in dat de planten goed gedijen in je tuin. Als je vragen hebt over de verzorging of iets anders, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je vertrouwen in ons en veel plezier ervan! 🌿

goede planten

goede planten, niks op aan te merken

22. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je positieve review, daar worden we blij van!
Geniet van het nieuwe groen in je tuin, en graag tot een volgende keer bij Garmundo!🌿

Saanut 5/5 tähteä

op afgesproken datum geleverd en heel…

op afgesproken datum geleverd en heel goed verpakt

14. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Fijn dat je tevreden bent met de levering op de afgesproken datum en de goede verpakking! We streven ernaar om onze klanten een betrouwbare en zorgvuldige service te bieden. Bedankt voor je support en veel plezier met je bestelling! 📦🌱

goede site

goede site, duidelijk inzicht over verzendingen en termijn. Afspraak is afspraak en die wordt fantastisch nagekomen.
Complimenten.

15. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Wat super om te horen dat je zo tevreden bent met onze website en onze service! We streven er altijd naar om transparant te zijn over verzendingen en levertermijnen. Fijn dat je dit ook zo hebt ervaren. Bedankt voor je complimenten en je support! Als je nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar bij Garmundo. 🌿🚚

Tevreden !!

Netjes in stevige doos geleverd op de aangegeven dag.
Heel tevreden met de plantjes.

15. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en de kwaliteit van de plantjes! We streven ernaar om onze producten goed te verpakken zodat ze veilig bij je aankomen. Als je nog vragen hebt of meer plantjes nodig hebt, laat het ons weten. Veel plezier van de planten! 🌱🌸

Saanut 3/5 tähteä

Goede levering

Goede levering. Moet nog even afwachten of de boompjes aanslaan. Heb nog wat teijfels hier over. Masr missvhien ben ik te haastig

6. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Bedankt voor je feedback! Het is begrijpelijk dat je wat twijfels hebt, maar geef de boompjes wat tijd. Soms hebben ze wat langer nodig om goed te wortelen. Als je nog vragen hebt of advies nodig hebt over de verzorging, laat het ons gerust weten. We staan altijd klaar om te helpen! 🌱🌳

Op tijd en goed product

Op tijd en goed product

9. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Garmundo

Fijn dat alles op tijd was en je tevreden bent met het product! Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten. Bedankt voor je support! 🌿

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin