Rommel gekregen, in sommige potjes zat niet eens een plantje, in andere een inimine plantje voor ruim 140 euro 2 pakketten besteld. Zou een pakket van 7 soorten moeten zijn. bij de helft van de pot... Näytä lisää
Groenblijvende Liguster Art.nr.: LIVATROVbw40-60 Besteld echter is zeker de helft vd planten kleiner dan 20 cm incl wortel is dus niet zoals de verwachte planten van 40- 60 cm. Wij hadden 2 wek... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Echt geweldige kwaliteit! Wij hebben onze nieuwe haag ( Laurier )gekocht en nu 7 weken later staat alles er perfect bij! Mooie hoge/vole haag, de kwaliteit is uitstekend! Zojuist de Sedumcassettes ont... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik was een beetje huiverig om planten online te bestellen, maar ben tot nu toe dik tevreden. 4 dozen bodembedekkers keurig verpakt. Ook al lagen de potjes flink opgestapeld, ik kon ze onbeschadigd ui... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Van je eerste balkon tot je eigen landgoed. Bij Garmundo groeit buiten met je mee. Direct van de kweker. Vers uit de grond. Wij brengen groen thuis. Zonder gedoe, simpel en eerlijk. Klaar voor zijn nieuwe stek. Jij doet de rest.
Hollanti
- garmundo.nl
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goede keus
Besteld, prompt geleverd en van prima kwaliteit 👍
Enige minpunt: graag wel wat eerder waarschuwen dat de zending eraan komt (bv dag van te voren ipv ik sta voor uw deur 🫣).

Een geweldige ervaring
Een geweldige ervaring , goede sterke planten snel geleverd , een pracht voor de tuin !
en zeer betaalbaar !
Ik heb er gelijk nog 10 bij besteld !!!

Vastaus yritykseltä Garmundo
Makkelijk en snel je tuin voor elkaar
Snelle levering , perfect verpakt, super goeie kwaliteit planten en een makkelijk plan van aanpak erbij om de planten te poten. Binnen een half uur is je tuintje klaar. Heel tevreden mee, echte aanrader

bestelling op tijd
bestelling op tijd, supermooie planten, heel blij mee.

Vastaus yritykseltä Garmundo
Geleverd binnen de gestelde termijn
Geleverd binnen de gestelde termijn, kluitjes waren (te) droog bij aankomst.

Vastaus yritykseltä Garmundo
Snelle levering en netjes verpakt

Vastaus yritykseltä Garmundo
ik heb 9m borderplanten besteld (60…
ik heb 9m borderplanten besteld (60 planten) de helft van de geleverde planten waren miserabel, veel te klein, bijna geen wortel, helemaal slap, de aarde van uit de potjes lag op de bladeren van de planten. Moest je deze planten aanbieden in een winkel dan zou je ze aan de straatstenen niet kwijt geraken. Ook klopten de aantallen niet volgens de schema's van sommige teveel en van andere te weinig. Dit is de eerste en de laatste keer dat ik hier besteld heb!!!

Vastaus yritykseltä Garmundo
Goed verzorgd en verpakt afgeleverd
Goed verzorgd en verpakt afgeleverd. Tip: er mogen wat meer etiketten bij de planten geleverd worden.

Vastaus yritykseltä Garmundo
Snelle levering en plantjes zien er…
Snelle levering en plantjes zien er netjes uit!

Levering was heel goed
Levering was heel goed , en alles was nog heel, perfect.
Goede verpakking.

Vastaus yritykseltä Garmundo
Snelle levering en de geleverde…
Snelle levering en de geleverde plantjes waren in goede conditie.

Snelle levering, goed verpakt
Ik had een 40 tal spierstruikjes besteld. Zijn snel geleverd, goed verpakt. Meteen in de grond gezet. Of ze het goed gaan doen is nog even afwachten maar daar ga ik van uit. Als dat uitkomt dan worden het straks 5 sterren.

Vastaus yritykseltä Garmundo
Goede planten die na een jaar nog beter…
Goede planten die na een jaar nog beter terugkomen. Duidelijke plantschema’s waarje wat moet zetten

Goede communicatie
Goede communicatie, goed verpakt. Of ze gaan groeien, moeten we nog afwachten.

Vastaus yritykseltä Garmundo
op afgesproken datum geleverd en heel…
op afgesproken datum geleverd en heel goed verpakt

goede site
goede site, duidelijk inzicht over verzendingen en termijn. Afspraak is afspraak en die wordt fantastisch nagekomen.
Complimenten.

Tevreden !!
Netjes in stevige doos geleverd op de aangegeven dag.
Heel tevreden met de plantjes.

Goede levering
Goede levering. Moet nog even afwachten of de boompjes aanslaan. Heb nog wat teijfels hier over. Masr missvhien ben ik te haastig

Vastaus yritykseltä Garmundo
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.