diverse planten besteld, binnen een week met de eigen bezorgdienst aan huis geleverd. alles klopte qua bestelde aantallen en soorten, mooie planten van de verwachtte grootte. kortom, zeer tevreden
In 1ste instantie ontving ik niet de Hulst die ik had besteld terwijl wel het juiste label eraan hing. Een hulst met besjes terwijl ik een mannelijke ras had besteld. Na melding hiervan is dat perf... Näytä lisää
Ik heb vandaag 12 bladhoudende planten (Escallonia) geleverd gekregen, waarvan er 5 goed in het blad zaten, 4 half kaal en 3 bijna kaal. Bovendien zaten ze in uitgedroogde potgrond. Deze kale (bladhou... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Directplant.nl B.V. is de grootste online plantenwebshop. Vers van de kweker aan huis bezorgd.
Parallelweg 3 (geen voorraad), 3981 HG, Bunnik, Hollanti
- 0343-755660
- info@directplant.nl
- directplant.nl
On vastannut 29 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
diverse planten besteld, zeer tevreden
Prima prijs-kwaliteitverhouding en kwaliteit
Prima prijs-kwaliteitverhouding, goede producten. Aanrader!
Excellent company
Excellent company , ordered a pallet of large hedging , fast efficient service and Gorgous healthy trees , highly recommend
Duidelijke communicatie
Snel en degelijk
Een snelle levering van degelijke planten op een afhaalpunt. Dat alles tegen een mooie prijs.
Snelle levering en een fijne chauffeur
Snelle levering en een fijne chauffeur. Kortom top. Hoe de plantjes het gaan doen zullen we zien.
Top!.
Alles netjes geleverd tot in de tuin .
Zag er allemaal prima uit volgt nog een aanlevering netjes op de hoogte gehaden.
Allemaal top.
Snelle levering op de gewenste dag
Snelle levering op de gewenste dag. Goede planten waarvan alles is aangekomen
zeer tevreden
Na melding hiervan is dat perfect opgelost. Snel kreeg ik de juiste opgestuurd.
Eigen transportdienst dus degelijk vervoerd.
Er waren minder plannen geleverd dan…
Er waren minder plannen geleverd dan besteld,maar is netjes opgelost en nageleverd.het waren trouwens super goede en stevige planten (ging over Fagus sylvatica)

Vastaus yritykseltä Directplant
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit
Werken met ophaalpunt zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.
Snelle levertijd
Goede service , goedkoopste online.
Snelle levering: kortom 100% waar voor je geld. Voor mij geen ander meer ....
Vervanging rode meidoorn
Vorig voorjaar heb ik verschillende struiken, bomen en tuinplanten besteld bij Directplant. Een Rode meidoorn wilde helaas niet aanslaan. Nadat hij er na verschillende tips nog steeds geen zin in had is me een nieuwe beloofd, af te leveren in de herfst/winter. Woord gehouden, topservice!
Ontzettend mooie en grote planten
Ontzettend mooie en grote planten! Goede service ook en nette levering.
geweldig
op tijd binnen ze waren mooi en meteen de dag geplant ben benieuwd in het voor jaar
Helemaal OK
Goeie communicatie vooraf, levering op het afgesproken tijdstip door een vriendelijke gast, netjes geleverd wat besteld werd, hopelijk komt alles nu goed in de groei.
Mooie grote gezonde planten snel…
Mooie grote gezonde planten snel geleverd in een grote degelijke plant pot. Prijs kwaliteit zeer goed.
rododendrons geleverd
na dat ze de verkeerde planten hadden geleverd , de juiste planten geleverd gekregen , zelfs een maatje groter voor de zelfde prijs
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.