Saanut 5/5 tähteä

Onze FITAGE weegschaal was na 1 jaar defect (Bluetooth communicatie met smartphone werkte niet meer). Er zat 2 jaar garantie op. Nadat we op verzoek een video hadden verstuurd naar de servicedesk van... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Met kerst een mooie personen weegschaal met handvat van Fitage gekregen. Echter, bij thuiskomst bleek de weegschaal niet te connecten met de app. Gemaild naar Fitage en kreeg vlot antwoord. Nog wat ti... Näytä lisää

1. Verkkokauppatoimija
  2. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  3. Kuntolaitemyynti
  4. Vaakatoimittaja
  5. Urheilumuistoesineiden myymälä

Yrityksen kirjoittama

Jij hebt je eigen reden om gezonder te worden. Pas je niet meer in oude kleren, ben je energieloos, zit je niet lekker in je vel of wil je graag gezond ouder worden. Bij FITAGE helpen we jou om een gezondere levensstijl te krijgen. Het probleem is meestal niet beginnen, maar volhouden. We begrijpen deze uitdaging. Met onze producten heb je een goede start. Maar je krijgt daarnaast ook extra begeleiding en ondersteuning. Zo hou jij je gezondere levensstijl ook daadwerkelijk vol. Wij zijn jouw digitale personal trainer. Samen bereiken we jouw gezondheidsdoelen! Waardoor jij weer gezonder wordt en beter in je vel zit.

4,3

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Vastaus yritykseltä FITAGE

Vielen Dank für dein Feedback.
Es tut uns leid, dass die Nachrichtenfunktion auf deiner FITAGE Smartwatch nicht funktioniert. In den meisten Fällen liegt das an den Benachrichtigungseinstellungen, daher prüfe bitte, ob alle Benachrichtigungen in der App und auf deinem Smartphone aktiviert sind. Wenn es weiterhin nicht funktioniert, melde dich bitte bei uns, damit wir dir direkt helfen können.

Saanut 5/5 tähteä

Snel gezorgd voor een handleiding waar…

Snel gezorgd voor een handleiding waar ik om verlegen zat. Prima service.

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä FITAGE

Hoi William, bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn super blij te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je de handleiding goed hebt ontvangen. Laat het gerust weten als we in de toekomst nog iets kunnen betekenen. We zijn er voor je :).

Onderdeel defect loopband

Wij handen een loopband van onze dochter ingebruik. Door een ongeval ging een onderdeel stuk. Bij Fitage informeerde ik of het onderdeel leverbaar was zodat ik het kon vervangen. Tot onze verbazing kregen wij een geheel nieuwe loopband. Onze speciale dank gaat uit naar Lousia, klantenservice van Fitage. Door haar zijn wij prima geholpen. Binnen een week handen wij de loopband in huis.
Bert van der Velden

7. maaliskuuta 2026

Hoi Bert,

Wat fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We zullen je complimenten zeker doorgeven aan onze klantenservice medewerker Louisa, zij zal blij zijn te horen dat ze het verschil heeft kunnen maken. We hopen dat je veel plezier hebt van de nieuwe loopband!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Zeer tevreden

- eenvoudig
- prijs kwaliteit goed
- roei was goed ingepakt
- degelijk materiaal

30. tammikuuta 2026

Hoi Sarah,
Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren.

Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat alles goed verpakt is aangekomen. Goed om te lezen dat je het apparaat eenvoudig in gebruik vindt en dat de prijs-kwaliteitverhouding voor jou klopt. Daar doen we het voor. We wensen je veel plezier met je trainingen.

Hartslagband werkt helemaal top

Hartslagband werkt helemaal top, binnen de garantietermijn een nieuwe gekregen dmv fijne customerservice!

17. helmikuuta 2026

Hoi Wouter,

Bedankt voor je review en je mooie woorden.

Fijn om te horen dat de hartslagband goed werkt en dat je onze klantenservice als prettig hebt ervaren. Zo hoort het ook binnen de garantietermijn.

Dank je voor het vertrouwen in FITAGE 💙

Oplossingen van het probleem

Ik schreef een recensie waarin ik mijn ontevredenheid uitte over het feit dat mijn bestelling ergens was zoekgeraakt. Nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice van FITAGE, werd het probleem opgelost. Een paar dagen later ontving ik mijn nieuwe crosstrainer. Ik ben er erg blij mee, ondanks dat ik er bijna een maand op heb moeten wachten. Ik vind het fijn dat het team klantgericht te werk gaat en waarde hecht aan zijn reputatie. Ik ben ook tevreden met de trainer zelf. Ik hoop hem bijna elke dag te gebruiken, maar aangezien hij pas drie dagen geleden in elkaar is gezet, heb ik nog geen tijd gehad om de programma-instellingen te leren kennen. Daarom gebruik ik hem voorlopig zonder programma's. Hoe dan ook, ik ben erg tevreden met het apparaat en de klantenservice.
Aangepast 26.02.2026

13. helmikuuta 2026

Hoi Irina,

Bedankt voor je review en je bestelling bij Fitage. Goed dat je je ervaring met ons deelt.

Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Dat begrijpen we goed. Zeker zonder tracking geeft dat weinig vertrouwen.

In dit geval lag het probleem inderdaad bij UPS. Dat neemt niet weg dat dit jouw ervaring met ons is, en dat vinden we oprecht jammer. We blijven dit opvolgen bij de vervoerder en doen ons best om altijd de best mogelijke en passende oplossing te bieden wanneer een pakket niet geleverd wordt.

We hopen dat we dit alsnog netjes voor je mogen afronden.

Hometrainer.

Zeer tevreden over hometrainer.een plezier om ermee te trainen.vlugge levering,kan het alleen maar aanraden.Hedwige.

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä FITAGE

Hoi Hedwige, bedankt voor je review en super fijn te lezen dat je blij met de levering en met jouw nieuwe Fitage Hometrainer. Daar doen we het uiteraard voor :).

Saanut 4/5 tähteä

Fijne tracker

Fijne tracker, vele gegevens en batterij gaat lang mee.
Het horlogebandje in silicone scheurt gemakkelijk en vervangen is niet zo eenvoudig

2. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä FITAGE

Dank je voor je review en je eerlijke feedback.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de functies en de batterijduur. Jammer dat het siliconen bandje sneller slijt en dat vervangen lastig is. Dat nemen we mee om dit te verbeteren. Mocht je hulp nodig hebben bij het vervangen, neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Mooie weegschaal

Mooie weegschaal
Nu een aantal weken in gebruik. Het lijkt allemaal goed te zijn. Over een paar weken afspraak met de diëtiste en dan kijken of de uitkomsten overeenkomen. Ik denk dat het wel goed komt.

2. helmikuuta 2026

Hoi Mark,

Dank je voor je review.

Fijn om te horen dat de weegschaal goed bevalt in gebruik. Goed idee om de metingen straks te vergelijken, zo krijg je een helder beeld over de resultaten in de praktijk. We wensen je veel succes met je traject en het verdere gebruik van de weegschaal.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en nette (re)acties van klantenservice

Door problemen bij de vervoerder kwam het product veel later dan toegezegd was. Klantenservice heeft ondanks dat het de fout van de vervoerder was elke email snel en netjes beantwoord. Ook kwamen ze met oplossingen en luisterde ze naar mijn voorstellen. Toen het artikel eindelijk bezorgd was heeft Fitage als tegemoetkoming een compensatie gegeven. Snelle en nette reacties van klantenservice, ondanks dat het probleem niet bij Fitage lag toch met oplossingen gekomen. Uiteindelijk product ontvangen en zeer tevreden over

19. tammikuuta 2026

Hoi Rudi,

Dank je voor je uitgebreide en eerlijke review.

Fijn om te lezen dat je onze communicatie en oplossingen als prettig hebt ervaren, ook in een situatie waar we zelf weinig invloed op hadden. We vinden het belangrijk dat je je gehoord voelt en dat we meedenken tot het is opgelost.

Goed om te horen dat het product uiteindelijk is aangekomen en dat je tevreden bent. Bedankt voor je vertrouwen in Fitage.

Saanut 5/5 tähteä

Degelijk apparaat met veel functies

Massage gun besteld na eerst prijzen en kwaliteit te hebben vergeleken waarbij de Fitage gun er in mijn
beleving er het beste uit kwam, volgende ochtend ontvangen en bleek idd een solide apparaat met veel opzet stukken voor € 85,—(vergeleken bij soortgelijke uitvoeringen van rond de €150,00) de juiste keuze👍

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä FITAGE

Hoi, Bedankt voor je review en je keuze voor Fitage. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met jouw nieuwe Massage gun. Laat het zeker weten als je hulp nodig hebt of vragen over je product. We staan voor je klaar :).

Nieuw bandje voor Fitage Activity tracker gekregen

Een Fitage Activity tracker gekocht voor mijn vriend. Helaas was het bandje na 2 weken kapot.
Na een mailtje aan de klantenservice werd er meteen een nieuw bandje opgestuurd.
Super klantvriendelijk!

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä FITAGE

Hoi Chantal, bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring met onze service. We zijn enorm blij dat we je naar tevredenheid konden helpen. Twijfel zeker niet contact met ons op te nemen in de toekomst met vragen of als je nog hulp nodig hebt. We staan voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Fitage heeft het goed gedaan

Fitage heeft het goed gedaan. Alleen de communicatie van de bezorgdienst postNL over de levering van het product was matig!

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä FITAGE

Hoi Johan, bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn super blij te horen dat je tevreden bent over ons :). We begrijpen daarnaast dat het vervelend kan zijn als de communicatie van de betreffende bezorgdienst niet soepel verloopt. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten. We staan voor je klaar!

Saanut 2/5 tähteä

Reageren duurt lang telefonisch niet…

Reageren duurt lang telefonisch niet bereikbaar en bestelling nog niet mogen ontvangen.
8 Jan besteld. Word hopelijk eindelijk 18 Jan geleverd.

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä FITAGE

Hoi Linda, bedankt voor het delen van je ervaring. Als eerste is het vervelend dat je ons telefonisch nog niet te pakken hebt gekregen en dat je pakketje nog niet geleverd is. We kijken graag met je mee om je verder te helpen :). Stuur ons gerust een mailtje met je telefoonnummer zodat we je kunnen terugbellen. We beantwoorden standaard al onze mailtjes binnen de 24 uur. We hopen dat je ons nog een kans wilt geven.

Saanut 4/5 tähteä

Het product is netjes bezorgd

Het product is netjes bezorgd, met een fijne gebruiksaanwijzing om in elkaar te zetten. Het werkt ook prima! Enkel krijg ik geen antwoord op mailtjes, dat is jammer.

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä FITAGE

Hoi Simone, bedankt voor je review. Super fijn te horen dat je tevreden bent over de bezorging en de gebruiksaanwijzing van je Fitage product. We beantwoorden al onze mailtjes binnen de 24 uur dus als je na deze tijd geen antwoord hebt ontvangen is er wellicht wat misgegaan. Stuur ons zeker opnieuw een mailtje, we beantwoorden je vragen heel graag!

Saanut 1/5 tähteä

Voor 17u besteld = morgen geleverd OF NIET!!

Een loopband/walking pad besteld bij Fitage. Na 4 dagen research, ervaringen lezen, specificaties en prijzen vergelijken, verzendtermijnen vergelijken,... Besliste ik om aan te kopen bij Fitage, waarschijnlijk de zoveelste dropshipper van chinese brol, maar kom dat zijn ze allemaal. Op hun website: besteld voor 17u is morgen in huis. Op de productpagina van de loopband: bestel voor 17u en je hebt je product morgen in huis. Iets lager op de pagina opnieuw deze boodschap. De doorslag voor mij om hier te bestellen en niet ergens anders (waar het ook nog goedkoper was!!). Bestelling geplaatst op dinsdag om 10u45 dus RUIM VOOR 17U op een werkdag! Woensdag de hele dag in spanning afgewacht, ik zou eindelijk kunnen starten! Niets...woensdagnamiddag mail van Fitage: je bestelling is onderweg! Top, dan komt hij donderdag aan, een dagje later maar oké geduld is een schone deugd. Donderdagochtend, nog steeds niets veranderd op de track&trace, nog geen pakketinformatie. Donderdagmiddag; mail van PostNL voor de bevestiging van mijn leveringsdatum, oké vrijdag dan? Zou je denken? NEEE hoor, maandag pas! Bestelling geplaatst op dinsdag en pas de maandag nadien zal mijn bestelling geleverd worden...hopelijk klopt het maar ik zou niet verschieten als er om één of andere mysterieuze reden toch nog vertraging komt. Een bedrijf dat verkoopt met valse reclame, valse beloftes, is een rotte appel. Eender welk excuus er komt, dit is walgelijk. Wees gewoon eerlijk met je klanten, dan weten ze tenminste wat ze mogen verwachten.

15. tammikuuta 2026

Hoi Jolle,

Bedankt voor je review. Jammer dat je ervaring zo is verlopen.

We verzenden bestellingen doorgaans dezelfde dag of binnen 24 uur na verwerking van de betaling. Dat betekent geen garantie op levering de volgende dag. Dit vermelden we ook zo op onze website. Na verzending ontvang je altijd een track and trace.

De bezorging ligt bij het postbedrijf. Zij doen hun uiterste best, maar door de recente sneeuwval zijn er helaas extra vertragingen ontstaan. Daar heeft niemand directe invloed op.

We begrijpen je teleurstelling en denken graag met je mee. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Erg tevreden

Snelle levering. Is een krachtig apparaat fijn in gebruik. Door de verschillende opzetstukken kan je veel kanten er mee uit

12. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä FITAGE

Hoi Willemijn, bedankt voor je review en super fijn te horen dat je tevreden bent met jouw nieuwe Fitage Massage gun. Laat het zeker weten als we je nog ergens mee kunnen assisteren. We zijn er voor je !

Saanut 3/5 tähteä

Smartwatches

Twee onlangs aangeschafte smartwatches teruggestuurd. Het is geen heel slecht product, maar wij liepen tegen een aantal dingen aan:
- Hartslag klopt vaak niet.
- Tijdens wandelen vaak dat hij niet meet of naar pauzestand gaat als je een app krijgt. Begint de wandeling opnieuw of kan hij niet registreren.
- gekocht om te koppelen met de weegschaal van hetzelfde merk in een app. Dit kan niet, dat is echt bizar.
- Vraag hierboven gemaild op 5 januari. Geen reactie gehad.

Je kunt tijd kijken.
Hij telt stappen.
Weinig bijzonders en niet alles werkt goed (samen).

10. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä FITAGE

Hoi, dankjewel voor je feedback en je bestelling bij Fitage.

Jammer dat de smartwatches niet voldeden aan jullie verwachtingen. De hartslagmeting is bedoeld als indicatie en kan beïnvloed worden door beweging en pasvorm. Meldingen op de telefoon kunnen een activiteit onderbreken. De smartwatch en weegschaal werken in aparte apps en koppelen niet samen. We nemen je feedback over de behoefte aan duidelijke communicatie hierover graag mee.

Excuses dat je mail van 5 januari onbeantwoord is gebleven. Dat is inderdaad niet zoals het hoort en ook niet onze bedoeling. We kijken graag met je mee waar het is misgegaan en we hopen dat je ons nog een kans wilt geven.

Nogmaals bedankt dat je dit deelt. We nemen je punten mee om onze producten en communicatie te verbeteren.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin