Robistore Arvostelua 70

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 5/5 tähteä

Heb een weegschaal gekocht die erg goed bevalt maar de communicatie met dit bedrijf was erg snel en ook vriendelijk en erg behulpzaam.

Saanut 2/5 tähteä

Deze weegschaal van mijn vrouw gekregen omdat ik ook thuis ietd accurater wilde wegen ipv 1 keer per maand bij de fitness . Alles werkt perfect , maar helaas kloppen de gegevens die ze geeft niet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering binnen 1 dag en voldoet aan alle verwachtingen. Ook makkelijk is de uitgebreide app. Een mooi uitgebreide overzicht zodat je weet waar je aan kunt werken. Daarnaast ook handig om te d... Näytä lisää

4,3

23. helmikuuta 2026
Robistore-logo

Vastaus yritykseltä Robistore

Beste Annick,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om dit zo snel mogelijk op te lossen en ervoor te zorgen dat je alsnog snel je bestelling ontvangt.

Robistore support team

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Weegschaal werkt top, verlengsnoer info, Geen verbindings problemen en via de app alles terug te zien.

23. helmikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Helaas niet tevreden .

Alles werkt perfect , maar helaas kloppen de gegevens die ze geeft niet allemaal . Totaal gewicht lijkt te kloppen . Maar bv vetpercentage is 5% lager als in de gym . Botgewicht geeft die 4.5 aan wat ook weer 1 kilo meer is . En spiermassa is ook een heel pak meer .

Dus heb mijn twijfels over de werking van dit toestel .
Ons oude toestel zonder handvat geeft realistische waarde weer .

2. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Weegschaal was snel in huis

Weegschaal was snel in huis. Is makkelijk te koppelen aan de app. Werkt intuïtief. Kan nog niets zeggen over de lange duur. Gegevens lijken compleet. Ben benieuwd hoe de voortgang wordt weergegeven. Tot nu toe zeer positief

22. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

De weegschaal is al kapot na een paar…

De weegschaal is al kapot geeft een storing in spiermassa. Na een mail te hebben gestuurd hebben ze zeer snel gereageerd met een passende oplossing mocht het niet lukken de weegschaal te resetten. Ik zeg top service!

1. helmikuuta 2026
Robistore-logo

Vastaus yritykseltä Robistore

Beste Jose,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. We vinden het jammer om te lezen dat de weegschaal al na een paar keer gebruiken niet meer goed werkt. Dat is uiteraard niet de bedoeling en ook niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten.

We hebben inmiddels ook je bericht ontvangen en zijn met je in contact om duidelijk te krijgen wat er precies aan de hand is. Op basis daarvan zorgen we voor een snelle en passende oplossing.

We vinden het belangrijk dat dit snel wordt afgehandeld, zodat je weer zorgeloos gebruik kunt maken van je aankoop.

Robistore Support Team

Aanrader!

Het artikel was heel goed verpakt en in een andere doos gezet waarop fragile stond. Mijn man en ik hebben het voor het eerst gebruikt, wij vinden het fijn dat de weegschaal niet alleen het gewicht aangeeft, maar ook de rest van het lichaam en waar we dan op moeten letten. Wij zijn allebei wat afgevallen, maar moeten nog op ons punt komen. Dit is de beste weegschaal tot nu toe!

2. helmikuuta 2026

Mooie degelijke weegschaal.

Goeie voorlichting.snelle verzending dus we konden meteen aan de slag.
Het was even uitzoeken, maar het werkt.
Product ziet er degelijk uit. Maar 1 minpuntje: de schaal kiept snel.

2. helmikuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin