Heb een weegschaal gekocht die erg goed bevalt maar de communicatie met dit bedrijf was erg snel en ook vriendelijk en erg behulpzaam.
Deze weegschaal van mijn vrouw gekregen omdat ik ook thuis ietd accurater wilde wegen ipv 1 keer per maand bij de fitness . Alles werkt perfect , maar helaas kloppen de gegevens die ze geeft niet... Näytä lisää
Snelle levering binnen 1 dag en voldoet aan alle verwachtingen. Ook makkelijk is de uitgebreide app. Een mooi uitgebreide overzicht zodat je weet waar je aan kunt werken. Daarnaast ook handig om te d... Näytä lisää
On vastannut 44 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle communicatie

Vastaus yritykseltä Robistore
Vanaf bestelling tot aflevering incl…
Vanaf bestelling tot aflevering incl klantenservice, een geweldig apparaat ontvangen , het in bedrijf stellen was fluitje van een cent!
Snelle levering. Weegschaal werkt top, verlengsnoer info, Geen verbindings problemen en via de app alles terug te zien.
Helaas niet tevreden .
Alles werkt perfect , maar helaas kloppen de gegevens die ze geeft niet allemaal . Totaal gewicht lijkt te kloppen . Maar bv vetpercentage is 5% lager als in de gym . Botgewicht geeft die 4.5 aan wat ook weer 1 kilo meer is . En spiermassa is ook een heel pak meer .
Dus heb mijn twijfels over de werking van dit toestel .
Ons oude toestel zonder handvat geeft realistische waarde weer .
Ik ben super blij met robi S11…
Ik ben super blij met robi S11 weegschaal het is duidelijk en je weet waar je aan moet werken deze weegschaal is eerlijk dan de oude en de app os overzichtelijk echt top
Weegschaal was snel in huis
Weegschaal was snel in huis. Is makkelijk te koppelen aan de app. Werkt intuïtief. Kan nog niets zeggen over de lange duur. Gegevens lijken compleet. Ben benieuwd hoe de voortgang wordt weergegeven. Tot nu toe zeer positief
De weegschaal is al kapot na een paar…
De weegschaal is al kapot geeft een storing in spiermassa. Na een mail te hebben gestuurd hebben ze zeer snel gereageerd met een passende oplossing mocht het niet lukken de weegschaal te resetten. Ik zeg top service!

Vastaus yritykseltä Robistore
Aanrader!
Het artikel was heel goed verpakt en in een andere doos gezet waarop fragile stond. Mijn man en ik hebben het voor het eerst gebruikt, wij vinden het fijn dat de weegschaal niet alleen het gewicht aangeeft, maar ook de rest van het lichaam en waar we dan op moeten letten. Wij zijn allebei wat afgevallen, maar moeten nog op ons punt komen. Dit is de beste weegschaal tot nu toe!
Snelle levering en weegschaal voldoet…
Snelle levering en weegschaal voldoet aan mijn verwachting
Super weegschaal
Super weegschaal niet alleen je gewicht maar zoveel informatie meer
An sich is het een prima product,maar…
In itself, it is a great product, but there are some snags. The product does what it needs to do, and the measurements are tracked in a generic app, Fitdays.
Mooie degelijke weegschaal.
Goeie voorlichting.snelle verzending dus we konden meteen aan de slag.
Het was even uitzoeken, maar het werkt.
Product ziet er degelijk uit. Maar 1 minpuntje: de schaal kiept snel.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.