Nog nooit van 2e kansje gehoord. Zag toevallig een interssant product voorbij komen, gelijk besteld en het werd in notime bij mij thuis, kerig verpakt afgeleverd. Helaas voldeed het niet aan mijn v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn product was alleen geopend, nooit gebruikt en werkte goed, helaas na gebruik kapot gegaan na 5 maanden, wat natuurlijk altijd kan gebeuren... Na hierover contact gehad te hebben en gedaan w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
2dekansje.com is een innovatief en duurzaam georiënteerd bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van internetretouren en restvoorraad. Door deze producten een tweede leven te geven, speelt het bedrijf een cruciale rol in het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie. Het concept van 2dekansje.com biedt een win-win situatie: consumenten krijgen toegang tot producten tegen lagere prijzen, terwijl de impact op het milieu wordt geminimaliseerd door hergebruik van goederen die anders mogelijk als afval zouden eindigen. De productrange van 2dekansje.com is divers, waardoor het aantrekkelijk is voor een breed publiek. Van elektronica, speelgoed en huishoudelijke artikelen tot sportuitrusting, de variëteit aan producten betekent dat er voor ieder wat wils is. Deze aanpak stimuleert duurzaam consumentengedrag door kwalitatief goede producten te herintroduceren in de consumptiemarkt, zonder de noodzaak voor de productie van nieuwe goederen. Naast het milieuvriendelijke aspect van hun bedrijfsmodel, biedt 2dekansje.com uitstekende klantenservice, inclusief een niet-goed-geld-terug-garantie. Ze begrijpen het belang van klanttevredenheid en vertrouwen in de kwaliteit van tweedehands en geretourneerde producten. Dit benadrukt hun toewijding aan zowel de planeet als aan hun klanten. Het bedrijf speelt niet alleen in op de groeiende vraag naar duurzame producten maar bevordert ook actief de circulaire economie door de levensduur van producten te verlengen.
Schoterhoek 33, 2441LC, Nieuwveen, Hollanti
- +31(0)850188314
- info@2dekansje.com
- 2dekansje.com
Nieuwste tweedekansjes
Goede weegschaal gekocht voor weinig…
Goede weegschaal gekocht voor weinig perfekt betaalbaar optijd afgeleverd
doen alsof je de goedkoopste bent…
doen alsof je de goedkoopste bent terwijl je later ziet dat je product completer en nieuw in doos te koop staat bij notabene de ACtion.
Snel gekregen wat ik besteld heb vlotte…
Snel gekregen wat ik besteld heb vlotte levering goed verpakt !
Voor een zeer schappelijke prijs .
Een aanrader wat mij betreft.
2 zendingen van in totaal 4 kledingrekken op wieltjes . Goeie kwaliteit👍
Beschadigde producten
Step gekocht waarop stond dat deze één keer uit de doos is gehaald en ongebruikt, echter zit er modder en krassen op de step. Daarnaast ook ukulele besteld, die ook nieuw zou zijn, echter was deze ook beschadigd.
werd snel en perfect geleverd
Alles werd snel en perfect geleverd. De producten voldoen ook.
Kruimeldief als nieuw ontvangen voor…
Kruimeldief als nieuw ontvangen voor minder dan de helft(!) van de prijs.
We houden de website in de gaten voor toekomstige aankopen!
Een geleverd item (terrasverwarming)…
Een geleverd item (terrasverwarming) bleek kapot te zijn.
Na dit per mail gemeld te hebben, kreeg ik per omgaande bericht dat er een nieuw item zou worden toegestuurd. Met 2 dagen was het nieuwe item la bij mij bezorgd.
Een prima service en garantieafhandeling. Top!
Levering zoals beloofd.
Levering zoals beloofd.
Prima ingepakt en product als nieuw.
Top producten waardeloze bezorging door dpd
Niet de producten maar wel de bezorging door dpd.
Zouden hebben aangebeld, er was iemand thuis, maar toch niet afgeleverd. Geen bel gehoord.
Pakket werd vervolgens afgeleverd bij een pakketpunt. Ik moet met de fiets dit ophalen. Laat het niet voor niks bezorgen thuis. Ga het ophalen. Een doos van langer dan een meter, die ook nog eens helemaal gescheurd is. Kan zo de producten zien zitten. Nu deze doos op de fiets meenemen. Gelukkig hielp de mevrouw vh pakketpunt!! Waardeloos dit. Zoveelste x bij dpd!
Correcte levering doe zo voort
super opgelost
jammer genoeg waren de producten wat ik had gekocht bij 2dekansje.com gaan lekker omdat het niet al te best was ingepakt. Heb een mailtje gestuurt en er werd heel snel gereageerd en verschillende oplossingen aangeboden. De magazijnmedewerker zou hierop worden gewezen en ik heb een gedeelte vergoed gekregen. Ben dus erg tevreden en ondanks dit, zou ik de volgende keer gewoon weer bij hun bestellen. Dikke duim omhoog
De waterkoker defect
De waterkoker blijft hangen en slaat niet vanzelf uit als het water kookt helaas
Mooie producten voor leuke prijzen
Hoesje voor de telefoon
Hoesje voor de telefoon paste net niet, wel bruikbaar.service en communicatie waren prima
Bij het product staat voor 17:00…
Bij het product staat voor 17:00 besteld volgende dag in huis. Jammer dat het dan niet geleverd wordt, maar pas een dag later.
Producten verder in prima staat.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
"Nieuwe koopjes"
Het zijn inderdaad meestal nieuwe producten die opnieuw te koop worden aangeboden. Wij zijn zeer tevreden over de betrouwbaarheid van deze site.

Vastaus yritykseltä 2dekansje.com
Na 23 keer een berichtje gestuurd te…
Na 23 keer een berichtje gestuurd te hebben over dat mijn adres anders is dan 2de kansje heeft begrepen krijgen ze het voor elkaar om mijn bestellingen 2keer naar 2verschillende verkeerde adressen te sturen. Nou dan ben je echt een achterlijke idioot. Groetjes Roberto
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.