Wij handen een loopband van onze dochter ingebruik. Door een ongeval ging een onderdeel stuk. Bij Fitage informeerde ik of het onderdeel leverbaar was zodat ik het kon vervangen. Tot onze verbazing k... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik schreef een recensie waarin ik mijn ontevredenheid uitte over het feit dat mijn bestelling ergens was zoekgeraakt. Nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice van FITAGE, werd het probl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jij hebt je eigen reden om gezonder te worden. Pas je niet meer in oude kleren, ben je energieloos, zit je niet lekker in je vel of wil je graag gezond ouder worden. Bij FITAGE helpen we jou om een gezondere levensstijl te krijgen. Het probleem is meestal niet beginnen, maar volhouden. We begrijpen deze uitdaging. Met onze producten heb je een goede start. Maar je krijgt daarnaast ook extra begeleiding en ondersteuning. Zo hou jij je gezondere levensstijl ook daadwerkelijk vol. Wij zijn jouw digitale personal trainer. Samen bereiken we jouw gezondheidsdoelen! Waardoor jij weer gezonder wordt en beter in je vel zit.
Burgemeester Brokxlaan 12, 5041SB, Tilburg, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Met kerst een mooie personen weegschaal met handvat van Fitage gekregen. Echter, bij thuiskomst bleek de weegschaal niet te connecten met de app. Gemaild naar Fitage en kreeg vlot antwoord. Nog wat tips om te proberen, maar zonder resultaat. Teruggemaild en ze vroegen om een filmpje waaruit het issue bleek. Netjes gedaan en kreeg vervolgens het bericht dat ik een nieuwe weegschaal kreeg. En deze deed het dikke prima. Wel is het vetpercentage behoorlijk laag, als ik in de spiegel krijg, klopt dat niet helemaal. Maar verder dikke prima. Petje af voor de uitstekende service van Ella van de klantenservice, ondanks de feestdagen toch zeer snelle reacties en prima oplossing!

Vastaus yritykseltä FITAGE
Ben tevreden met mijn nieuwe armband voor mijn Fitage heb hem onmiddellijk gebruikt.

Vastaus yritykseltä FITAGE
Het horloge had ik al 1,5 jaar tot tevredenheid. Als ik een minpuntje moet noemen is het het roze bandje dat wel heel snel een vies,
goor verkleurt.
Maar gelukkig kon ik voor 9,95 inclusief verzendkosten een nieuw bandje bestellen, deze keer een zwarte in de hoop dat deze niet verkleurt.
De bestelling was heel snel in huis.

Vastaus yritykseltä FITAGE
Onze FITAGE weegschaal was na 1 jaar defect (Bluetooth communicatie met smartphone werkte niet meer). Er zat 2 jaar garantie op. Nadat we op verzoek een video hadden verstuurd naar de servicedesk van FITAGE waarop duidelijk werd wat er aan de hand was, werd de defecte weegschaal zonder probleem vervangen. Goede communicatie, goede service !!

Heb de keukenweegschaal gekocht
Ben er super blij mee
Was de volgende dag al in huis

Vastaus yritykseltä FITAGE
Het bandje is heel fijn, is de goede kleur.
Ik zou hem zeker aanbevelen!

Vastaus yritykseltä FITAGE
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen van FITAGE.
Onlangs kocht ik een FITAGE-weegschaal en ik ben bijzonder tevreden over het toestel.
Het biedt een breed scala aan parameters om mijn gezondheid en gewicht nauwkeurig op te volgen — een echte meerwaarde voor wie bewust met zijn welzijn bezig is.
Bij de eerste levering bleek het toestel helaas niet te werken.
Na contact met de klantendienst werd ik vriendelijk gevraagd een korte video te maken om het probleem te illustreren.
Tot mijn grote verrassing en waardering stuurde FITAGE mij onmiddellijk en volledig kosteloos een nieuw toestel op.
Deze snelle, correcte en klantgerichte aanpak verdient een dikke pluim!
Chapeau voor FITAGE — jullie combineren kwaliteit met een uitzonderlijke service.
Ik raad jullie producten en klantendienst dan ook van harte aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare gezondheidsapparatuur en een firma die écht om haar klanten geeft.
Ik heb me direct aangesloten bij de “FITAGE Community” en heb ook het gratis E-boek “Beginnen met afvallen” gedownload!
Met dank en waardering,
Emiel

Vastaus yritykseltä FITAGE
Levering op het juiste gemelde leveringsmoment. De levering is goed op te volgen.
Goed product ontvangen.

Vastaus yritykseltä FITAGE
Ik heb een loopband van Fitage gekocht. Omdat ik op de foto en de beschrijving zag dat ik deze met bluetooth kon koppelen aan mijn beeldscherm en mijn mobieltje. Toen ik de loopband binnen kreeg, begon de ellende al bij het aanzetten na de montage volgens de handleiding. De loopband liep totaal vast en sloeg om. Ik ben een hele dag bezig geweest om de loopband goed af te stellen volgens de aanwijzingen verderop in de handleiding onder de rubriek "problemen oplossen". Volgens de handleiding kon ik uit 3 app's kiezen om een verbinding te maken met de loopband. Kinomap,Zwift en Fitshow. Na 4 emailconversaties met een irritante chatbot die steeds wilde dat ik een foto, een filmpje of een screenshot van mijn probleem wilde maken bleek er maar één app te werken. Fitshow. De andere app's zijn gewoon niet te koppelen met de loopband van Fitage. Het prachtige beeld van een dame die op haar tv kijkt terwijl ze traint op de loopband is dus gewoon oplichting. Fitage is telefonisch onbereikbaar en de chatbot blijft me om foto's vragen.

Vastaus yritykseltä FITAGE
Colis parfaitement emballé et reçu intact, l'équipement est de qualité.

Vastaus yritykseltä FITAGE
Weloverwogen gekozen voor de Fitage roeitrainer door de vele goede reviews.
En dit bleek ook in de praktijk niet teleur te stellen, het is een degelijk, stevig apparaat die heel fijn roeit.
Jammer genoeg begon vrij snel iets te rammelen voorin, na contact met de klantenservice kreeg ik, na aanlevering van een filmpje met het euvel, vlot een nieuwe toegestuurd. Deze is perfect en roeit nagenoeg geruisloos, en toen na enkele weken het scherm van de nieuwe niet meer aanging heb uit garantieoverweging een nieuwe adapter toegestuurd gekregen.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen, ze staan achter hun producten, reageren vlot op mail, zijn uiterst vriendelijk, en klachten worden altijd aangehoord en opgelost. Ouderwets goede service!

Vastaus yritykseltä FITAGE
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.