Fant en led lyspære på tilbud på nettsiden, gikk til Europris Gunerius for å kjøpe. Der hadde de lyspæren, men ikke på tilbud, som det stod på nettsiden. Etter mye krangling med veldig vanskelige betj... Näytä lisää

Når det står noe til tilbud på butikken og så setter den frem en vare i samme merke bare litt annen smak deretter kommer jeg til kassen der jeg spør henne om det tilbudet kostet 55 jeg får ikke konkre... Näytä lisää

Jeg var innom Europris Vestkanten for å kjøpe en kyllingdrakt. På nett stod det at den var inne og kampanjen varte frem til 19 april eller til hvor lenge de hadde den på lager. Da jeg kom hadde de pak... Näytä lisää

Kjøpte garn i 100% bomull produsert i India for Europris og tenkte indisk bomull har høy kvalitet. Men ikke dette bomullsgarnet. Det er produsert med så korte fiber at det nupper seg alle rede me... Näytä lisää

1,5

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,5

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mye bra, men sjekk kassalappen...

Har begynt å sjekke kassalappen. Flere ganger har jeg oppdaget at det er slått inn både feil pris på vanlige varer og ikke registrert rabatt på salgsvarer. Men fornøyd med dyreavdelingen og en del annet.

18. maaliskuuta 2023

faktura

faktura
en faktura hadde ikke gått med i kjøringen
10 dager etter forfall skriver Intrum ut inkassovarsel
med ett gebyr på 149,00
dette her er ufint
meg som bedrift som andre vi sender ut et varsel først/purring
og det er normalt
ser dette som ren spekulasjon innenfor innenfor regle verket

16. maaliskuuta 2023

Elefanter

Elendig kundebehandling

Skjerp kundebehandlingen deres !

jo fryktelig misvisende

Elefanter som ikke hensynsfulle til kvittering som er fortsatt tid å erstatte å gjøre noe saklig.

Den ødelegger veldig mye av kundeforholdet ringte sjefen hennes for å fortelle når går kvittering ut og den er innen innkjøpsrett fortsatt 3 måneder til.

Elefanter som solgt av private investorer

Stemte vi på politikk men ikke politikere som har nok blid mangel i kroppen!!

Stygt kjede som ser til å bli konkurs om noen år.

17. helmikuuta 2023

Elendig kundebehandling

Elendig kundebehandling, etter å ha bestilt klikk og hent, ble ikke trodd , de skulle undersøke dagen etter !!!
Måtte stå på mitt lenge før sjefen gav seg. At det ble tungvint for han er ikke mitt problem når jeg kunne vise til bestilling ordrenr og medlemskap .
Skjerp kundebehandlingen deres ! Vis litt tillit til kundene og prøv å gjør det beste for å gjøre opp for deres egne feil.

24. tammikuuta 2023

GRYTENE SMELTER FAST I KOKETOPP

Vi spurte om hjelp til gryter og kaseroller til induksjonstopp da vi ville ha nye. Vi kjøpte hvite fra cuisine, og disse skal i følge både ansatt passe til alle topper. Det vi ikke ble opplyst om er at dette er kun på lav til middels varme på induksjonstopper. Vi skulle koke ris på varmestyring 8 av 10, gryta smelta og ødela platetoppen vår. Mulig det står i bruksanvisningen, men jeg har hatt så mange kjeler at dessverre leste jeg den ikke, og jeg fikk vite det etter flere mailer med kundeservice. Kundeservice sier vi har vært «uheldige» for ofte bare buler gryta uten å skate platetoppen. Ønsket erstatning, men opplever verdens dårligste kundeservice og behandling. Kommer aldri til å handle her igjen.

3. tammikuuta 2023

Håpløst.

Postnord som europris sender med. Kom og leverte 1 av 3 pakker. For så å sende melding om at 3 pakker var levert.
Både europris og postnord virker helt håpløse. Styr unna.

30. marraskuuta 2022

Umulig å kansellere ordre

De lar deg ikke kansellere ordre på nettsiden, og har ikke engang telefonnummer å ringe, så det er umulig å få tak i dem for å kansellere en ordre i tide før den sendes.

27. marraskuuta 2022

Europris like før Kragerø solgte en…

Europris like før Kragerø solgte en Askestøvsuger (499) som ikke greier mer enn en runde i ovnen før filteret er potte tett. Å rense dette filteret med trykkluft krever et fylke for ikke å bli anmeldt for forurensing. Kun brukans til smårusk og støv disse askestøvsugerne, ETTER at du har brukt Zinkbøtta til å ta ut asken med. Sa noen ifra om dette hos Europris…NOT!

17. marraskuuta 2022

Lagerstatus

Sjekka nettet for lagerstatus på vare, og den var på lager. Dro da med god tro til butikken for å handle, men da var visste varen ryddet bort for å få plass til juledekorasjoner. Jeg tenkte at det var vel en smal sak, de har det jo bare bak på lageret. Joda, de hadde det, men det var visst umulig å komme til der og få hentet det. Jeg sa at det er jo fryktelig misvisende når det står at den er på lager. Det var visst ikke noe å få gjort noe med. Dårligste kundeservice jeg har opplevd.

26. lokakuuta 2022

Nok skal være nok heter det

Nok skal være nok heter det, eller...? I årevis har jeg og alle jeg kjenner til, og har snakket med om det, blitt plaget av dårlig behandling, nedsettende tilsnakk, og ekstremt uprofesjonell og til de grader uhøflig oppførsel mot oss kunder fra den ene og eneste farget ung kvinne som er ansatt på Europris i Sundet på Eidsvoll/Vilberg. Hennes oppførsel er stadig urovekkende, men det verste var da hun uten noen forvarsel kom bort til min kone og dro kraftig i den personlige skulderveske hennes, mens hun skrekk at disse skulle settes ved kassen ved inngangen. Kona mi tok tak i vesken instiktivt, men den fargede kvinnen verken sluttet å dra i den, eller skrikke så høyt så hun bare kunne. Var det virkelig unødvendig å reagere på den måten? Hun har absolutt ingen respekt, har nul kompetanse på kundebehandling, og jeg synes at hun har overhodet ingenting å gjøre/jobbe på et sted hvor det gjelder riktig og respektfull kundebehandling. Når det er sagt, synes jeg og som nevnt mange andre kunder av Europris på Sundet på Eidsvoll/Vilberg, at ledelsen bør ta tak i dette og gi henne sparken på stedet, rett og slett. At sånne folk representerer Europris på en slik måte gang, etter gang, etter gang er helt ufyselig for alle involverte, men kanskje aller mest for nettopp Europris.

20. kesäkuuta 2022

Dårlig service

Dårlig service. Kjøpte en trampoline og beskyttelsesringen var ødelagt etter 2 uker. De lovde å sende meg en ny ring,men den fikk jeg aldri til tross for purring og nå svarer de ikke en gang på purringer.

24. maaliskuuta 2022

Stort utvalg

Det er mye der og de har masse når det gjelder halloween,jul,påske.Det er bra og derfor liker jeg å handle der👍🏻😄

24. maaliskuuta 2022

Kundeservicen kommer an på hvordan vinden blåser

Europris Råde. Noen av de ansatte er så behjelplige og hyggelige. Mens andre får deg til å ville snu i døra. Ryddig butikk. Prisene er litt for høye med tanke på kvalitet. Men de som er hyggelige er virkelig hyggelige 😊

21. maaliskuuta 2022

Kassalappen viste full pris på varene…

Kassalappen viste full pris på varene som var på kampanje, spurte betjeningen og fikk beskjed om at jeg måtte være medlem i kundeklubben for å få kampanjepris? Betalte og kommer ikke til å handle på Europris igjen.

22. lokakuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili