Kjøper fôr til diabetes syk hund, det er en god del rimeligere hos Musti enn det er hos veterinær. Bestilte varer nærmere midnatt 17.juni, varene ble levert på døren før kl 13, den 20 juni. Musti er... Näytä lisää
Velkommen til Nordens største dyrebutikkjede! Vi har et stort utvalg av alt du trenger til ditt kjæledyr fra kjente merker. Fri frakt ved kjøp over 500kr!
Yhdysvallat
On vastannut 37 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Besøkte fysisk butikk i Steinkjer. Selgeren som så at jeg stod og ventet på min tur holdt på prate i det uendelige med en kunde foran meg, til slutt om løst og fast, virket det som. Var nødt til å avbryte samtalen ved å sette det jeg skulle kjøpe på disken til slutt. Dårlig service.

Vastaus yritykseltä Musti Norge AS
Fint og ikke minst hyggelig betjening,
Var å klippet klørne på min hund, som er litt vanskelig å klippe, gikk som smurt, hit kommer vi i gjen😊
Har aldri varer. Hunden har gått på ulike fòr i flere år. 9/10 ganger jeg skal kjøpe hundemat, er butikken tom og vet ikke når de får inn igjen. Forstår ikke hvordan Musti driver butikk

Vastaus yritykseltä Musti Norge AS
Bestilte kattemat hos musti da det var tilbud, men angret meg da det var bedre tilbud et annet sted. Prøvde å sende dem flere mails og ringe dem og har fortsatt ikke fått noe svar! Dem har bare sendt bestillingen….. Utrolig dårlig kundeservice så her mister dem meg som kunde!!

Vastaus yritykseltä Musti Norge AS
Veldig dårlig kundeservice på telefonen fra en av ansatte på Bryn Musti. Ikke hyggelig tonefallet. Ikke kan svare på spørsmål,.

Vastaus yritykseltä Musti Norge AS
Udugelige nettbutikk som bruker enormt lang tid på og sende en pakke og kundeservice veit de ihvertfall ikke hva er. Kundebehandler på musti er samme dame som sitter på vetzoo. Samme eiere på musti og vetzoo så styr unna begge to

Vastaus yritykseltä Musti Norge AS
Bestilte 10 kg kattemat for 3 dager siden. Enda ikke sendt. Elendig opplegg. Alle andre steder jeg har bestilt fra sender etter noen timer. Blir Zooplus eller Dogman neste gang. Bestilte fra Musti fordi jeg tenkte det ville gå fortere siden det er norsk side. Har og sendt mail til kundeservice uten å få svar.

Vastaus yritykseltä Musti Norge AS
Først og fremst må jeg si at Musti på Strømsø senter er helt FANTASTISK, personlig gir jeg 5 stjerner til dem, god service, god kommunikasjon, god innstilling og selv i stressende situasjoner som mangel på ansatte og høy trykk av kunder, klarte ansatt i går vise hva god kundeservice er, hun var eksemplarisk. Ved å være så varm og god, opplevde jeg at kundene også viste forståelse for at hun var alene. Der er sånn det skal være.
Som fast kunde av musti i drammens område, er jeg helt ærlig sjokkert over alle de negative kundeanmeldelser. Så utrolig trist å lese så mye dårlig service, dårlig erfaringerog dårlig holdning. For å si det sånt kommer jeg til å holde meg langt unna Musti Bryn og Musti i ulike områder når jeg reiser, og spesielt musti butikkene som har behandlet kundene rett og slett dårlig.
Ikke ser jeg at Musti.no har giddet å ta seg bryet til å svare på så mye dårlige opplever og rett og slett dårlig kundeservice. Blir nesten paff av å lese alle anmeldelsene.
På søndag kjøpte jeg varer til for et visst beløp. Tappet kortet, og alt så greit ut, og gikk ut igjen. Et lite øyeblikk etter ser jeg deres ansatte løper etter og roper på meg, og hevdet at jeg ikke hadde betalt!
Jeg ble med henne tilbake til butikken, hvorpå jeg viste henne utskriften av nettbank-appen min, der det stod svart på hvitt at transaksjonen har gått gjennom
Hun mer enn antydet at jeg ikke hadde dekning på kortet, og at det var derfor det skjedde, og krevde at jeg skulle betale på nytt (!). Og dette foran masse andre kunder. Dette er for meg mafiavirksomhet! Aldri aldri i mitt liv vært bort i slikt!
Nå står det i kontoutskriften at beløpet er trukket 2 ganger!
MUSTI JEKTA: Rydd opp i dette! Det er noe særdeles galt med dere når dere krever at kundene må komme tilbake til butikken og betale 2 ganger for samme vare!
Ikke minst var den ansatte (TA) frekk, og nektet å høre på hva jeg hadde å si! I tillegg sa hun at "hun vet hva hun prater om, og at hun kan dette med banktransaksjoner" (åpenbart ikke)
Hva skal dere gjøre for å rydde opp i dette? Og når krediterer dere meg for dobbelt-trekket? Jeg nekter å vente mange dager på at dere rydder opp i deres rot! De pengene skal tilbake på kontoen i morgen! Noe annet er uaktuelt!
1/5 stjerner!
Kundeservice på musti.no er helt utrolig håpløst og sikkert den dårligste eg har vært med på. Kjøpte kloremøble til 1800kr hvor under en mnd hadde tråene falt av. Kundeservice svarer med ( her er link til å kjøpe nye tråer) når det er tydeligvis dårlig kvalitet på produkter de selger så ikke faen eg skal bruke mer penger der på noe piss de solgte.
Bare rot med 6+1 program. Ikke fått gratis fôrsekk på år og dag- virker som de trenerer systemet. Sist fikk jeg beskjed om at neste gang var gratis, da jeg skulle hente sekk i dag var beskjeden at det ikke vistes i systemet men at de skulle sende e-post. Som de gjorde for to ganger siden. Og for tre, fire, fem, seks ganger siden. Useriøst.
Ingen tillit til egne kunder som stort sett har på stell antall sekker kjøpt. Ingen oversikt ved innlogging på «Min side» heller.
Jeg har vært fornøyd med Musti og lagt igjen mange penger hos kjeden. Grunnen til én stjerne er fordi det brått blir en annen stemning når produkter ikke fungerer som beskrivelsen forespeiler. Helt normal bruk man må forvente av en hund, fremstilles som brukerfeil uten at det i beskrivelsen av produktet står hvor lite det faktisk tåler. Som forbruker møter man da på mange punkter om forventet riktig bruk som man ikke fikk beskjed om ved kjøp. Punktene motstrider hva man kan forvente av en hund og et hundehold, og brukes i argumentasjonen mot reklamasjon. Det er synd at en kjede ikke kan ta ansvar for dårlig produksjon og at den samtidig behandler spørsmål omkring dette med en urokkelig holdning. Tilliten jeg tidligere har hatt til musti er svekket, siden jeg ikke lenger kan være trygg på at produkter de selger fungerer, eller at jeg vil få hjelp til å finne en løsning hvis det oppstår feil i fremtiden.
Jeg bestilte en automatisk kattemater, men det oppstod noen rare greier med leveringen, og det tok lengre tid enn forventet. Da jeg til slutt sendte e-post for å få hjelp med å finne ut hva som hadde skjedd, fikk jeg beskjed fra PostNord to dager senere om at varen nå var levert.
Jeg ringte derfor Musti for å gi beskjed om at varen hadde kommet, slik at de kunne se bort fra e-posten min. Han jeg snakket med på telefonen var kjempehyggelig og hjelpsom! 😊
Han takket for at jeg ringte, siden de har mange e-poster å håndtere og ikke alltid rekker å svare alle like raskt. Noe jeg har full forståelse for, som en som selv jobber innen kundeservice.
Om det haster, anbefaler jeg å ringe, de svarte raskt!
Helt håpløst å komme i kontakt med oppdretterklubben her for å få bestilt valpepakker. Nå er det to uker siden jeg sendte mail fordi det ikke fungerte i nettbutikk, fikk automatisk svar om besvarelse i løpet av to til fem dager, men intet har skjedd. Butikken i Elverum forsøkte også å legge inn riktig info, men null respons fra Musti sentralt.
Var innom en av deres butikker i dag og kjøpte en potesaks til 149kr.
Den saksa var totalt ubrukelig på en liten dachsepote.
Regelrett søppel. Kunne heller svingt innom shell og kjøpt en hamburger for pengene.
Aldri mer kjøp hos dere.
Dere er herved boikottet.
Elendig kundeservice og feilaktig veiledning – styr unna Musti Brynsenter
For to dager siden besøkte jeg Musti på Bryn for å kjøpe et halsbånd med lys til hunden min. Jeg fikk veiledning av en ansatt som sa at det aktuelle halsbåndet kunne tilpasses i lengden og ville passe alle hunder. Jeg stolte på informasjonen, kjøpte flere varer og betalte 707 kr. Valgte å takke nei til kvittering.
Da jeg kom hjem og fikk lest teksten på emballasjen med briller, viste det seg at halsbåndet kun kunne gjøres mindre med ca. 7 cm – altså langt fra nok til å passe min hund.
Jeg dro tilbake til butikken i dag for å bytte det i et som faktisk passer. En ny ansatt hevdet også at halsbåndet kunne klippes så mye man ville, men det stemmer fortsatt ikke med det som står på pakken. Jeg forklarte situasjonen og vi fant et nytt halsbånd sammen – foreløpig god service.
Deretter plukket jeg med meg andre varer for nesten 1000 kr, men da jeg skulle betale, ble jeg spurt om kvittering for det opprinnelige halsbåndet. Jeg forklarte at jeg ikke tok imot kvittering, men viste frem betaling i min nettbank. Dette ble blankt avvist. De nektet å ta imot returen/bytte av halsbåndet, som kostet under 200 kr, til tross for at jeg fikk feil informasjon fra deres ansatte.
Resultatet? Jeg dro hjem tomhendt med et halsbånd jeg ikke kan bruke – og mistet fullstendig tillit til Musti som kjede. Jeg kommer aldri til å handle der igjen. Dette var en sjokkerende lite kundevennlig opplevelse, preget av dårlig service, manglende fleksibilitet og null forståelse for situasjonen.
Anbefaler sterkt å være skeptisk til både veiledningen du får og returpolitikken, spesielt dersom du ikke har kvittering.
Musti på Maxi Sandnes, annonserer med stort skilt utfor butikken at de tilbyr kloklipp og sjekk av potene . Har gått der tre dager på rad for å få kloklipp og blitt avvist. De har ikke kapasitet , kun en på jobb og må komme tilbake en annen dag. Utrolig dårlig service.
Dette begynner å bli håpløst.
Jeg bestiller varer "på lager", men etter flere uker er det fortsatt ikke levert noe.
Tar kontakt med kundeservice som svarer etter 1 uke og bekrefter at noe har gått galt, samt at de skal slette betaling hos Klarna.
Etter nye uker har dette ikke skjedde og jeg velger å tvistet faktura hos Klarna med begrunnelse at varen aldri ble levert.
Etter en stund presterer da Musti å avvise tvisten i Klarna og krever fortsatt inn beløpet.
Dette er på grensen til svindel.
Har gått fra å være meget fornøyd med Musti til meget misfornøyd på 2 måneder.
Musti Tiller.
Har stort sett vært fornøyd når jeg har vært innom, foruten sist gang. Da skulle jeg ha kattesand, og jeg sverger alltid til everclean. Ved forrige besøk ble jeg anbefalt av en ansatt å prøve musti’s eget merke compact care, hun kunne fortelle at alle ansatte hadde gått over til dette merke nå. Så jeg tenkte det var verdt å prøve. Nå har vi prøvd det over noen uker, og kattesanda stinket høgg når katten har vært oppi kassen å gjort sitt. Det luktet helt forferdelig hver gang vi passerte kassen, og i rommet der hvor kassen sto. Nå orket jeg ikke lukten lenger, og kastet det som var igjen av sanden og byttet den ut med everclean. Kan ikke fatte å begripe at alle ansatte bruker dette produktet, og er fornøyd med det. Og jeg forstår ivertfall ikke at den ansatte anbefalte produktet videre.
Musti Steinkjer…
Torsdags kveld, 24.04, var butikken full av tomme esker og varer lå, fortsatt på pall, slik at du ikke nådde f.eks. katteforavdelingen. Måtte faktisk gå rundt, evt. klatre over varer som lå på gulvet.
I de tomme hyllene, for varene var jo på pallen, fant jeg et alternativ av det jeg skulle ha.
Da jeg rettet blikket mot kassen satt ansatt på benken bak kassen, krøket sammen, og leste engelsk pocket bok.
Foran kassen var det masse esker, så jeg ble litt frustrert, følte meg rett og slett ikke velkommen av ansatt. Kjøpte det jeg trengte, men returnerer neppe.