Elegant Energieleverancier Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De vooropgestelde informatie 95€/maand klopte niet met de prijs opgave van Elegant 186€! De dame was zeer hulpvaardig en daarom de beslissing om bij onze huidige leverancier te blijven! Jullie moe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

zeer verstaanbare dame, die mij --eerder digibeet--rustig te woord stond en hielp te vinden waar ik om vroeg. Ze heeft ook direct teruggebeld voor de laatste stand van zaken. Er zouden er zo meer moet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Persoonlijk vind ik elegant een heel goeie leverancier die goeie uitleg geeft en ook telefonisch bereikbaar is . Ik doe niet meer mee met de reclame " snel veranderen " en blijf bij Elegant

Saanut 3/5 tähteä

Wij zijn al jaren klant nog nooit iets in de plek gekregen zoals ik hier lees van sommige andere klanten...? Hoge voorschot facturen wel,terwijl we heel zuinig zijn,ik weet dat je dat aanpassen maar... Näytä lisää

1. Sähkölaitos

Yrityksen kirjoittama

"Elegant is een eerlijke, Vlaamse leverancier van aardgas en lokaal geproduceerde groene stroom."

Hyvä

Kaikki arvostelut

183 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Uitstekende service

De medewerker die ik telefonisch sprak, was ontzettend geduldig en heeft alles heel duidelijk en rustig aan mij uitgelegd. Ik voelde me echt goed geholpen.

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Abigail, dat is onze drijfveer. We willen zo transparant mogelijk zijn en de energiemarkt zo begrijpelijk mogelijk maken voor iedereen. Groetjes team Elegant

Goede ervaring

Goede ervaring

2. joulukuuta 2025

Beste Saad dj, bedankt voor de positieve review! Groetjes team Elegant

Voorschotfactuur…

Ik zat met enkele vragen over voorschotfactuur die ik niet kon stellen via mail
En ben heel goed geholpen via de telefoon met een goede uitleg
Nogmaals dank aan de persoon voor de vlotte uitleg

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Noel, heel erg fijn om te lezen dat je vlot bent verder geholpen. Groetjes team Elegant

Goed opgeleid personeel

Alle contacten werden vriendelijk, adequaat en snel beantwoord.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Bedankt voor de positieve review, Paul! We geven dit door aan onze collega's van de klantendienst. Groetjes team Elegant

Vriendelijke vrouw

Vriendelijke vrouw. Snel geholpen. Duidelijke uitleg.

27. marraskuuta 2025

Hey Jimmy, bedankt voor de positieve beoordeling! Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Mevrouw Yagrum heeft ons goed en snel…

Mevrouw Yagrum heeft ons goed en snel kunnen helpen aan de telefoon

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Erik, heel erg fijn om te lezen dat onze collega Yagmur je vlot heeft kunnen verder helpen. We geven dit door aan haar! Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Een goed gevoel als klant te zijn bij Elegant

Ben reeds verschillende jaren klant, vriendelijk, behulpzaam en geen lange wachttijden aan de telefoon.
Elegant leren kennen via Okra met een redelijke korting en nu met Samen Overstappen komt Elegant er het beste uit.

25. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Heel fijn om te lezen dat je ons destijds via Okra hebt leren kennen. We hopen dat we je nog lang mogen voorzien van energie, Guido! Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Nooit problemen gehad met elegant en…

Nooit problemen gehad met elegant en als trouwe klant een beloning gekregen t.w.v. € 150 via cashback zonder hiervoor iets te moeten doen/vragen. Dit heb ik nog bij geen enkele andere leverancier tegengekomen. TOP!!!

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Daar doen we het voor, Geert! Een vlotte service zonder poespas. Groetjes team Elegant

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen door de vrouwelijke operator. Ik had 2 lopende variabele contracten, die ik met haar hulp veranderd heb naar 2x vast. Ook mijn voorschotfactuur werd aangepast.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Frank, leuk om te lezen dat je vlot bent verder geholpen. Groetjes team Elegant

aangenaam en vriendelijk contact

aangenaam en vriendelijk contact. Afspraak snel nagekomen

25. marraskuuta 2025

Hoi Luc, bedankt voor de positieve review. Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Contact naar aanleiding van de V-test

Naar aanleiding van de V-test die ik heb uitgevoerd contact opgenomen met Elegant. Een vriendelijke dame, Yagmur, aan de lijn. Zij heeft me duidelijke toelichting gegeven en berekeningen voor mij gemaakt in het kader van de toekomstige facturatie met digitale meter. Ook mijn contract aangepast zodat ik voor zowel gas als elektriciteit een cashback ontvang als ik 12 maand dat product heb.

24. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Brqm, heel erg fijn om te lezen dat onze collega Yagmur je zo goed heeft verder geholpen. We geven dit compliment uiteraard door haar haar! Groetjes team Elegant

Hulpmiddel bij inschrijving

Samen met de mevrouw zeer vlot door de inschrijving gedaan. Juist op de nipper om in te schrijven.

24. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Carine, bedankt voor de positieve review. We kijken er naar uit om je te voorzien van de Elegantste energie in Vlaanderen. Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Ik was jarenlang klant bij Elegant en…

Ik was jarenlang klant bij Elegant en was echt een tevreden klant ik stap over naar engie en ik moest woeker prijzen betalen daarmee de overstap terug naar Elegant
Met vriendelijke groeten Wim Willems

18. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Wim, wat jammer om te horen dat onze concullega ENGIE je hoge prijzen heeft laten betalen. Bij Elegant doen we daar niet aan, transparantie en eerlijke tarieven staan bij ons voorop. Alvast opnieuw welkom bij ons! Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

fijne ervaring met de klantendienst

fijne ervaring met de klantendienst. al mijn vragen over mijn factuur zijn beantwoord en de aanpassing van mijn voorschot werd vlot behandeld.

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Ief, wat leuk om te lezen dat je zo vlot werd verder geholpen! Groetjes team Elegant

Heel tevreden van Elegant

Heel tevreden van Elegant! Had een probleem en de klantendienst heeft het meteen opgelost, super vriendelijk en behulpzaam. Echt topservice!

18. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Katty, bedankt voor de positieve review. Daar doen we het voor! Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Heel behulpzaam .laat je niet vangen…

Heel behulpzaam .laat je niet vangen door andere companies ,die je bellen voor goedkoper contract

18. marraskuuta 2025

Hey Wim, bedankt voor de steun! Groetjes team Elegant

tevredenheid

Mevr. Yagmur zeer vriendelijk. Zeer duidelijke schetsing van de toestand en de mogelijkheden. Snel en duidelijk antwoord op vragen over wat (nog) te doen.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over diensten! We geven dit door aan onze collega Yagmur. Groetjes team Elegant

Saanut 4/5 tähteä

Antwoord krijgen

Vlot antwoord via email

Hoi Patrick, bedankt voor de positieve review! Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Heb vandaag contact opgenomen voor…

Heb vandaag contact opgenomen voor vragen rond sociaal tarief, heb de nodige info ontvangen van vriendelijke dame

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Aguida, fijn om te lezen dat je vlot bent verder geholpen! Groetjes team Elegant

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin