Elegant Energieleverancier Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De vooropgestelde informatie 95€/maand klopte niet met de prijs opgave van Elegant 186€! De dame was zeer hulpvaardig en daarom de beslissing om bij onze huidige leverancier te blijven! Jullie moe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

zeer verstaanbare dame, die mij --eerder digibeet--rustig te woord stond en hielp te vinden waar ik om vroeg. Ze heeft ook direct teruggebeld voor de laatste stand van zaken. Er zouden er zo meer moet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Persoonlijk vind ik elegant een heel goeie leverancier die goeie uitleg geeft en ook telefonisch bereikbaar is . Ik doe niet meer mee met de reclame " snel veranderen " en blijf bij Elegant

Saanut 3/5 tähteä

Wij zijn al jaren klant nog nooit iets in de plek gekregen zoals ik hier lees van sommige andere klanten...? Hoge voorschot facturen wel,terwijl we heel zuinig zijn,ik weet dat je dat aanpassen maar... Näytä lisää

1. Sähkölaitos

Yrityksen kirjoittama

"Elegant is een eerlijke, Vlaamse leverancier van aardgas en lokaal geproduceerde groene stroom."

Hyvä

Kaikki arvostelut

182 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk antwoord op mijn vraag

Duidelijk antwoord op mijn vraag, vlugge duiding bij bijkomende vraag. Eerlijke info zonder bijkomende verrassingen naar facturen toe.

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Sofie, fijn om te lezen dat je snel en duidelijk werd verder geholpen! Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Snelle, duidelijke en klantvriendelijke reactie.

Op mijn opmerkingen betreffende mijn (eerste) voorschotfactuur heb ik snel een heldere en goed gestructureerde uitleg gekregen. Tevens werd zonder problemen en met terugwerkende kracht gevolg gegeven aan mijn verzoek tot aanpassing van de bedragen.
P.S. Aangenaam verrast door de vlotte schrijfstijl, heb ik uitzonderlijk gekeken naar de naam van de opsteller (= Monya).

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Marc, wat fijn om te lezen dat je meteen een correcte en heldere uitleg hebt gekregen. Dat is precies waar wij voor willen staan! We geven je compliment door aan onze collega Monya. Groetjes team Elegant

De service is zeer goed

De service is zeer goed

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Albert, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten! Groetjes team Elegant

Zeer tevreden klant

Steeds opnieuw zeer duidelijke en vriendelijke communicatie. Keer op keer een zeer snel antwoord, zowel telefonisch als via mail. Dikke pluim voor alle medewerkers. Ook de tarieven bij Elegant zijn goedkoop, misschien zelfs één van de goedkoopste.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Liesbet, naast scherpe tarieven willen we de energiewereld ook voor iedereen begrijpbaar maken. Bedankt voor de positieve beoordeling! Groetjes team Elegant

Vlotte telefonische service

Telefonische aansluiting was bij eerste poging door mij na 10’ onderbroken omdat geen medewerker beschikbaar was. Vraag die via website was ingediend kreeg na 3 dagen nog geen respons.
Tweede telefonische aansluiting verliep vlot. Gesprek met Yagmur was duidelijk, vlot, gestructureerd.
Ook de vragen om een maandelijkse afrekening te ontvangen en die voor een nieuwe aansluiting werden vlot en met duidelijke afspraken geregeld.

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag A.S., bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tweede telefonische contact met onze collega Yagmur vlot is verlopen! Echter, door de feestdagen en de grote instroom aan nieuwe klanten op 01/01/2026 kan de verwerkingstijd van onze e‑mails helaas oplopen. We doen er alles aan om deze achterstand zo snel mogelijk weg te werken. Groetjes team Elegant

Vlotte, vriendelijke ondersteuning

Dit is de 2de maal dat ik contact heb opgenomen met de klantendienst. Beide keren ben ik zeer snel en vriendelijke verder geholpen. Samen hebben ze gekeken naar een gepaste oplossing.

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Ellen, wat fijn om te lezen dat jouw beide ervaringen met onze klantendienst positief waren! Groetjes team Elegant

Saanut 1/5 tähteä

als je van gerechtsdeurwaarders houdt...

Ze sturen gerechtsdeurwaarders terwijl ze zelf een bedrag dienen terug te storten. Pas als je ombudsdiensten betrekt, schieten ze in actie.

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Kiosk, bedankt voor je review. Oei, dat klinkt niet positief. Zou je ons schriftelijk via het contactformulier op onze website (www.elegant.be) kunnen contacteren? Dan kunnen we je dossier analyseren en je een gepast antwoord bezorgen. Groetjes team Elegant

probleem wordt rechtgezet

Normaal moet ik 4 facturen ontvangen (3elektra + 1gas), ik kreeg slechts 2facturen maar wel dubbel aangerekend. Probleem waarschijnlijk door doorstroming van fluvius. Achteraf werden de 4 facturen op 1 contract gezet en netjes afgerond op een rond bedrag. waarschijnlijk zal de rest nu vlot verlopen
bedankt

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Beste jp, bedankt je beoordeling. Fijn om te lezen dat je probleem vlot werd opgelost. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons opnieuw te contacteren. Groetjes team Elegant

Saanut 1/5 tähteä

Fouten verkooptactieken

Fouten verkooptactieken
Vorig jaar telefoon gekregen over een abonnement dat goedkoper zou zijn. Nu blijkt een jaar later dat ze een volledig foute berekening hebben gemaakt en moet ik ipv 100 euro terugkrijgen 400 euro bovenop leggen, mijn verbruik is niet veranderd dus ze hebben mij iets foutief verkocht. en nu moet ik dit allemaal betalen, hun enige voorstel is betalen in termijnen?

Geen goede dienstverlening en gebruik van foute verkoopstechnieken en dan de klant met de problemen laten zitten

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Merel, bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het contract dat je bij ons afsloot. Indien je meer inlichtingen over jouw contract en/of facturen wenst, kun je ons schriftelijk contacteren via het contactformulier op onze website www.elegant.be. We informeren je graag over jouw dossier. Groetjes team Elegant

Snel bereikbaar

Steeds heel snel bereikbaar en geholpen. Duidelijk en vriendelijk te woord gestaan door Tineke

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Nathalie, wat fijn om te lezen dat je zo vlot bent verder geholpen! We geven je complimenten door aan onze collega Tineke! Groetjes team Elegant

Supergoed geholpen door Ines

Supergoed geholpen door Ines, doet wat ze beloofd. Heeft me dezelfde dag nog teruggebeld en een oplossing voorgesteld. Ik ben dan ook supertevreden

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Tom, heel erg fijn om te lezen dat onze collega Ines je zo goed heeft verder geholpen. We geven het compliment door aan haar! Groetjes team Elegant

Dankuwel Yamur

Dankuwel Yamur om de vlotte, vriendelijke en professionele manier waarop u ons probleem zo snel en efficiënt hebt opgelost.

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Deborah, heel erg leuk om te lezen dat je correct, en vlot bent verder geholpen. We geven je complimenten door aan onze collega Yagmur! Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

De aanpassing van de facturatiemethode…

Snelle aanpassing van de facturatiemethode van maandelijkse voorschotten naar maandelijkse afrekenibgen werd vandaag, binnen de verwachtte reactietijd aangepast door Peter.

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag R. Clement, bedankt voor de positieve beoordeling. Daar doen we het voor! Fijne feestdagen gewenst! Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijk personeel en goed…

Zeer vriendelijk personeel en goed bereikbaar. Denken pro-actief mee in de beste opties en verwerken wijzigingen en gegevens direct. Niks op aan te merken!

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Maud, wauw, bedankt voor de mooie woorden! We wensen je fijne Kerstdagen, en alvast een gelukkig nieuwjaar toe! Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Na enkele maanden veranderd te zijn…

Na enkele maanden veranderd te zijn besloot ik toch terug naar Elegant te gaan… ik kreeg een zeer vriendelijke en behulpzame dame (Yamur) aan de lijn die me alle nodige info heeft gegeven en ook direct de overname van mijn contract heeft uitgevoerd! Super aan Elegant is dat ze telefonisch (snel) bereikbaar zijn en dat ze de overzetting voor mij doen. Ook dankbaar voor de eerlijke prijzen en kortingen.

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Dinny, erg fijn om te lezen dat je opnieuw voor ons hebt gekozen! We geven jouw complimenten door aan onze collega Yagmur. Groetjes team Elegant

Super lieve mensen

Super lieve mensen, rustig, luisteren echt, proberen u verder te helpen, en het is ook dadelijk in orde gebracht !!!!!!
Dank u wel Bram van Elegant

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Patricia, bedankt voor de fijne review. Daar doen we het voor! We geven je compliment door aan onze collega Bram! Groetjes team Elegant

Zeer tevreden.

Na 3jaar hebben we terug contract genomen.
Wij zijn zeer tevreden over de uiterst transparante uitleg van de medewerkers. Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.
Prijsberekening zeer duidelijk.

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Francinne, heel erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! We hopen dat onze samenwerking nog lang mag duren. Groetjes team Elegant

Vraag mbt afrekening

Vlot in contact gekomen met een medewerker.
Heel duidelijk geïnformeerd en meteen geholpen.

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hey Tom, bedankt voor de positieve feedback. Daar doen we het voor! Groetjes team Elegant

Saanut 4/5 tähteä

Vlot antwoord en goede hulpverlening.

Jullie hebben moeite gedaan om een probleem op te lossen. Ook beloofden jullie mij terug te bellen en gaven hier ook gevolg aan.

12. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Jackie, fijn om te horen dat je probleem efficiënt werd opgelost! Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen. Groetjes team Elegant.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin