omdat elegant prijs kwaliteit uniek is ,beter kan niet .zij zorgen dat de klant beste tarief heeft .zeker evengoed als de concurentie !!een voordelige prijs in concurrentie ,maar met goede service !!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Oplichters van het ergste soort. Na een zogezegd informatief telefoontje vroeg ik simpelweg om alles eerst per mail te krijgen zodat ik het thuis kon bekijken en bespreken. Nog geen dag later kreeg ik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Persoonlijk geef ik 5 sterren aan Elegant Energie leverancier. Omdat deze steeds eerlijk en begrip vol te werk gaan. Ben een chronische pijnpatiënt en alles is hier omtrent geregeld door Elegant... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het personeel is zeer vriendelijk en geduldig, Door hun kennis geven ze me vertrouwen in de firma. Ben reeds enkele jaren klant bij deze firma en het contact verliep telkens vlot en aangenaam zowel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
"Elegant is een eerlijke, Vlaamse leverancier van aardgas en lokaal geproduceerde groene stroom."
Kleine Nieuwedijkstraat 53 / 2, 2800, Mechelen, Belgia
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Heel vriendelijke mevrouw tijdens ons telefoongesprek. Ze heeft me geholpen
met mijn vragen en een voordeliger tariefplan
voorgesteld. Ik ben tevreden.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
De elktriciteit werd betaald op vrijdag met opdracht van bank nu gaan we naar markt en bankkaart werkt niet dus telefoon bank waarom nu had bank rekening geblokkeerd en kon niets meer betalen heb onmiddelijk elktriciteit verwittigd dat rekening pas maandag betaald werd en niet vrijdag

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Heel tevreden ! Was 1 maand geleden overgestapt naar andere leverancier , absoluut niet hetgeen ze mij voor gesteld hadden ....heel vriendelijke dame aan de lijn gekregen 🥰 en nu terug klant bij elegant , waarvoor grote dankbaarheid
Mvg

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Gebeld door een vriendelijke meneer over dat jullie fout waren in het annuleren van mijn contract, hij bood mij betere tarieven aan en vroeg mij als ik ELegant nog een kans wou geven. Ik zei ja. Een week later krijg ik te horen via mail dat alles wat mij verteld was fout is en dat ik geen kans maak op een contract.
Onbetrouwbaar bedrijf.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Na contact op te nemen krijg je snel en duidelijk een reactie.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Gebeld met een zeer vriendelijke dame : Ann.
Mijn pa had hier 2 betalingen gedaan, maar was geen klant. Ze gaan het bedrag terugbetalen.
Maar de dame was super vriendelijk en heel behulpzaam en geduldig. Dankjewel Ann.

Zeer correct,
Soms wat lang wachten op antwoord via e-mail.
Maar verder geen aanmerkingen.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Goede prijs service en vriendelijke telefonisten

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Ik heb al een paar keer gevraagd of Elegant mijn totaal bedrag van 2023/2024 en van 2024/2025 wil doorgeven. Ik hoef niet te weten wat ik betaald heb en wat terug betaald is etc. Alleen de uiteindelijk 2 bedragen die ik moest betalen. Tot op heden geen goed antwoord gekregen op mijn vraag.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Duidelijk antwoord op mijn vraag, vlugge duiding bij bijkomende vraag. Eerlijke info zonder bijkomende verrassingen naar facturen toe.

Zeer-
klantvrien-delijk + goede prijzen

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Op mijn opmerkingen betreffende mijn (eerste) voorschotfactuur heb ik snel een heldere en goed gestructureerde uitleg gekregen. Tevens werd zonder problemen en met terugwerkende kracht gevolg gegeven aan mijn verzoek tot aanpassing van de bedragen.
P.S. Aangenaam verrast door de vlotte schrijfstijl, heb ik uitzonderlijk gekeken naar de naam van de opsteller (= Monya).

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Steeds opnieuw zeer duidelijke en vriendelijke communicatie. Keer op keer een zeer snel antwoord, zowel telefonisch als via mail. Dikke pluim voor alle medewerkers. Ook de tarieven bij Elegant zijn goedkoop, misschien zelfs één van de goedkoopste.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Telefonische aansluiting was bij eerste poging door mij na 10’ onderbroken omdat geen medewerker beschikbaar was. Vraag die via website was ingediend kreeg na 3 dagen nog geen respons.
Tweede telefonische aansluiting verliep vlot. Gesprek met Yagmur was duidelijk, vlot, gestructureerd.
Ook de vragen om een maandelijkse afrekening te ontvangen en die voor een nieuwe aansluiting werden vlot en met duidelijke afspraken geregeld.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Dit is de 2de maal dat ik contact heb opgenomen met de klantendienst. Beide keren ben ik zeer snel en vriendelijke verder geholpen. Samen hebben ze gekeken naar een gepaste oplossing.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Ze sturen gerechtsdeurwaarders terwijl ze zelf een bedrag dienen terug te storten. Pas als je ombudsdiensten betrekt, schieten ze in actie.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Normaal moet ik 4 facturen ontvangen (3elektra + 1gas), ik kreeg slechts 2facturen maar wel dubbel aangerekend. Probleem waarschijnlijk door doorstroming van fluvius. Achteraf werden de 4 facturen op 1 contract gezet en netjes afgerond op een rond bedrag. waarschijnlijk zal de rest nu vlot verlopen
bedankt

Fouten verkooptactieken
Vorig jaar telefoon gekregen over een abonnement dat goedkoper zou zijn. Nu blijkt een jaar later dat ze een volledig foute berekening hebben gemaakt en moet ik ipv 100 euro terugkrijgen 400 euro bovenop leggen, mijn verbruik is niet veranderd dus ze hebben mij iets foutief verkocht. en nu moet ik dit allemaal betalen, hun enige voorstel is betalen in termijnen?
Geen goede dienstverlening en gebruik van foute verkoopstechnieken en dan de klant met de problemen laten zitten

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Steeds heel snel bereikbaar en geholpen. Duidelijk en vriendelijk te woord gestaan door Tineke

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.