Elegant Energieleverancier Arvostelua 669

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Saanut 5/5 tähteä

omdat elegant prijs kwaliteit uniek is ,beter kan niet .zij zorgen dat de klant beste tarief heeft .zeker evengoed als de concurentie !!een voordelige prijs in concurrentie ,maar met goede service !!... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Persoonlijk geef ik 5 sterren aan Elegant Energie leverancier. Omdat deze steeds eerlijk en begrip vol te werk gaan. Ben een chronische pijnpatiënt en alles is hier omtrent geregeld door Elegant... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het personeel is zeer vriendelijk en geduldig, Door hun kennis geven ze me vertrouwen in de firma. Ben reeds enkele jaren klant bij deze firma en het contact verliep telkens vlot en aangenaam zowel... Näytä lisää

1. Sähkölaitos

Yrityksen kirjoittama

"Elegant is een eerlijke, Vlaamse leverancier van aardgas en lokaal geproduceerde groene stroom."

4,0

1 tähti

On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn tevredenheid komt door de correcte…

Mijn tevredenheid komt door de correcte prijs, voldoende informatie alsook de vriendelijkheid van de dame aan de lijn.

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Chantal, heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en prijzen. Daar doen we het voor! Groetjes team Elegant

Al jaren klant

Al jaren klant , gemakkelijk telefonisch te bereiken en steeds vriendelijk personeel. Ook nog geen probleem gehad met een te hoge eindafrekening . Ze zijn allemaal de goedkoopste als ze je opbellen 🙄

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Geert, wat fijn om te horen dat je al jarenlang tevreden bij ons bent! Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Het personeel is zeer vriendelijk en…

Ben reeds enkele jaren klant bij deze firma en het contact verliep telkens vlot en aangenaam zowel telefonisch als per mail, ook de wachttijd was oké.

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Agnès, wat fijn om te lezen dat je al enkele jaren voor ons kiest! We hopen dat je ook in de toekomst voor ons blijft kiezen. Bij eventuele vragen staan wij graag tot jouw dienst. Groetjes team Elegant

Saanut 1/5 tähteä

Wat een achterbakse firma is dit

Wat een achterbakse firma is dit. Had mijn voorschot niet betaald, ok mijn fout. Heb mijn afrekening betaald, alles goed. Dan hebben ze inhouding op mijn loon gedaan. Dus afrekening afgehouden, van mijn loon. Dan nog een gerechtsdeurwaarder gestuurd, voor dit voorschot. Weer kosten. Nu krijg ik bericht, het verschuldigde bedrag krijg je terug, zonder gerechtsdeurwaarder.

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Hilfie, bedankt om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te lezen dat je een negatieve indruk aan ons hebt overgehouden. Zonder verder in te gaan op de details van je dossier, kunnen we wel meegeven dat je tot begin 2025 bij ons was aangesloten. Voor de opmaak van de originele eindafrekening werden destijds geschatte meterstanden gebruikt, aangezien er geen meterstanden doorgegeven werden. Deze standen zijn intussen gecorrigeerd, wat heeft geleid tot aanpassingen aan de eindafrekening. Voor verdere toelichting of vragen hierover staan we je graag te woord via het contactformulier op onze website, zodat we je dossier persoonlijk kunnen toelichten. Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke afspraken en geen valse…

Duidelijke afspraken en geen valse beloftes over de prijs. Veel beloven goedkoper te zijn, maar achteraf klopt dit niet.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Ans, wat fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent! Mocht je in de toekomst vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan graag tot jouw dienst! Groetjes team Elegant

Saanut 1/5 tähteä

Overgestapt van Eneco naar Elegant…

Overgestapt van Eneco naar Elegant groepsaankoop met belofte minder te moeten betalen en moet veel meer betalen Zelfs 2 keer op 1 maand halen die een veel hoger bedrag van mijn rekening dan ik ooit bij elegant heb meegemaakt!
Kga terug moeten overstappen!

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Ingrid, bedankt om je feedback met ons te delen. We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de facturatie en begrijpen dat meerdere facturen in één maand vragen kunnen oproepen. Dit houdt mogelijk verband met de jaarlijkse meteropname in jouw regio. In combinatie met de winterperiode, waarin het verbruik doorgaans hoger ligt, kunnen de bedragen daardoor hoger uitvallen dan verwacht. Los daarvan willen we wel meegeven dat het tarief van de groepsaankoop een bijzonder scherpe formule is. Mocht je hierover nog vragen hebben of graag extra toelichting wensen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder. Groetjes team Elegant

Geweldige ervaring!

Geweldige ervaring! Ik ben nu al twee jaar klant bij hen en ze reageren altijd snel, communiceren duidelijk en proberen echt te helpen met elk probleem met verwarming of elektriciteit. Betrouwbare, professionele en vriendelijke service, ik kan hen ten zeerste aanbevelen.

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Despoina, wat fijn om te lezen dat je zo’n goede indruk van ons hebt! Bij Elegant dragen we een transparante en persoonlijke aanpak hoog in het vaandel, en het doet ons plezier dat dit ook zo wordt ervaren. Bedankt voor je review! Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Persoonlijk geef ik 5 sterren aan…

Elke factuur is in order en aangepast, heb je een vraag word deze in de vlugste keren opgelost.
Bij elke telefoon die ik krijg van andere energieleveranciers, en ze vragen waar ik ben aangesloten, dan zeg ik met fierheid Elegant met Sociaal tarief .
Dan is hun antwoord onmiddellijk, ok meneer, we kunnen u niet verder helpen, daar kunnen we niet tegen op.
Dat is steeds mijn motivatie om bij Elegant te blijven.
Mvg Rudy
Maarkedal

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Rudy, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! We hopen dat we nog lange tijd jouw energiepartner mogen blijven. Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden heel vriendelijk en goede…

Heel tevreden heel vriendelijk en goede uitleg en alles opgelost
Bedankt

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Els, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Bedankt voor de goede review! Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag lange telefoon gehad maar super geholpen geweest.

Vandaag lange telefoon gehad met Elegant.De man was super,vriendelijk ,behulpzaam en geduldig.Het ging over de afrekening en over het nieuwe tarief vanaf 1/1/2026 van de groepsaankoop.Voor mij was het wat ingewikkeld maar de man heeft het uitgelegd tot ik het begreep.Super ,merci

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Margaretha, bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je een duidelijke uitleg hebt gekregen. Mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben, aarzel dan niet om ons opnieuw te contacteren. We staan graag tot jouw dienst. Groetjes team Elegant

Saanut 1/5 tähteä

Oplichters van het ergste soort

Oplichters van het ergste soort. Na een zogezegd informatief telefoontje vroeg ik simpelweg om alles eerst per mail te krijgen zodat ik het thuis kon bekijken en bespreken. Nog geen dag later kreeg ik doodleuk een bericht dat mijn overstap “succesvol afgerond” was. Geen handtekening, geen toestemming, geen akkoord — helemaal niks. Pure misleiding. En ondertussen wel bonussen opstrijken met hun gladde praatjes en valse praktijken. Schandalig dat dit zomaar kan.

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hi Lisa, Dank je voor je feedback. Het spijt ons te lezen dat je deze ervaring hebt gehad, dit past absoluut niet bij de manier waarop wij werken.
Omdat wij samenwerken met externe partners, willen we dit graag grondig onderzoeken. We vragen je daarom vriendelijk om contact met ons op te nemen via 015 48 11 30 en je mag vragen achter Cindy, zodat we kunnen nagaan wat er precies is gebeurd en indien nodig gepaste maatregelen kunnen nemen.
Nogmaals dank om dit onder onze aandacht te brengen. Feedback zoals deze helpt ons om onze kwaliteit en controles verder te verbeteren. Alvast bedankt

Mevrouw was zeer klantvriendelijk

Mevrouw was zeer vriendelijk en bereidwillig om mijn gegevens op te zoeken ook al had ik nog geen klantnummer ontvangen. Ze heeft alle gegevens die ik haar vroeg nagekeken.

5. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Magda, bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je het gesprek met onze klantendienst aangenaam hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben, aarzel dan niet om ons opnieuw te contacteren. We staan graag tot jouw dienst. Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Ik werd heel vriendelijk,beleefd en…

Ik werd heel vriendelijk,beleefd en snel voortgeholpen op mijn gestelde vraag.👍👍👍

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Eddy, wat fijn om te lezen dat je vraag snel en correct werd beantwoord. Een goede én tegelijkertijd snelle service is precies waar we naar streven. Groetjes team Elegant

Goede uitleg

3. helmikuuta 2026

Dag Joel, bedankt voor de positieve review. Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Heb juist met mvr Yagmur gesproken ze…

Heb juist met mvr Yagmur gesproken ze heeft me heel vriendelijk geholpen.
Ik was al klant nu heb ik mijn appartement in antwerpen ook als leverancier Elegant gekozen.
Heel tevreden ben ik

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Rüveyda, heel erg fijn om te lezen dat je ook voor je appartement in Antwerpen voor ons hebt gekozen! Wij hopen alleszins dat we nog lang jouw energieleverancier mogen blijven. Groetjes team Elegant

Goed telefonisch gesprek

N goed telefoongesprek gehad en mijn vragen werden korrekt en helder beantwoord.De wachttijd aan de telefoon was wel lang

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Lou, bedankt voor de positieve review! We zijn ons bewust van de wachttijden die soms kunnen oplopen. Goed nieuws: we hebben beslist om extra werkkrachten aan te werven zodat we onze dienstverlening nog beter en vooral vlotter kunnen laten verlopen. Groetjes team Elegant

Saanut 5/5 tähteä

Vrij snel iemand aan de lijn nav een…

Vrij snel iemand aan de lijn nav een aanbod dat ik had gekregen van een andere leverancier. Ben al jaren klant bij Elegant en de mevrouw die ik aan de lijn had (Yagmur) heeft me duidelijk, correct en vriendelijk te woord gestaan. Prima dienstverlening!

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Patrick, wat fijn om te lezen dat je snel door onze klantendienst werd verder geholpen. We geven je complimenten over de goede dienstverlening door aan onze collega Yagmur! Groetjes team Elegant

Altijd vriendelijk

Altijd vriendelijk, snelle service , ben heel tevreden en daarom heb ik mijn contract verlengd

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Vito, bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je de komende tijd voor ons blijft kiezen! Groetjes team Elegant

Zeer vlot

Zeer vlot, vriendelijk gesprek gehad met Yagmur.
Altijd TOP service bij Elegant.

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Hoi Michel, fijn om te lezen dat je zo vlot werd verder geholpen. We geven je complimenten door aan onze collega Yagmur!

Saanut 5/5 tähteä

Bellen met de klantendienst is top

De persoon aan de lijn was heel geduldig en heeft alles uitgelegd in voor de leek verstaanbare taal. Het is echt de moeite om eens te bellen. Doen!

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier

Dag Jean-Carl Bernard, we proberen de energiemarkt, die soms best complex kan zijn, voor iedereen begrijpbaar te maken. Daarom doet het ons bijzonder veel plezier om te lezen dat je een duidelijke uitleg hebt gekregen. Bedankt voor de positieve review!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin