omdat elegant prijs kwaliteit uniek is ,beter kan niet .zij zorgen dat de klant beste tarief heeft .zeker evengoed als de concurentie !!een voordelige prijs in concurrentie ,maar met goede service !!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Persoonlijk geef ik 5 sterren aan Elegant Energie leverancier. Omdat deze steeds eerlijk en begrip vol te werk gaan. Ben een chronische pijnpatiënt en alles is hier omtrent geregeld door Elegant... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het personeel is zeer vriendelijk en geduldig, Door hun kennis geven ze me vertrouwen in de firma. Ben reeds enkele jaren klant bij deze firma en het contact verliep telkens vlot en aangenaam zowel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
"Elegant is een eerlijke, Vlaamse leverancier van aardgas en lokaal geproduceerde groene stroom."
Kleine Nieuwedijkstraat 53 / 2, 2800, Mechelen, Belgia
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Mijn tevredenheid komt door de correcte prijs, voldoende informatie alsook de vriendelijkheid van de dame aan de lijn.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Al jaren klant , gemakkelijk telefonisch te bereiken en steeds vriendelijk personeel. Ook nog geen probleem gehad met een te hoge eindafrekening . Ze zijn allemaal de goedkoopste als ze je opbellen 🙄

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Ben reeds enkele jaren klant bij deze firma en het contact verliep telkens vlot en aangenaam zowel telefonisch als per mail, ook de wachttijd was oké.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Wat een achterbakse firma is dit. Had mijn voorschot niet betaald, ok mijn fout. Heb mijn afrekening betaald, alles goed. Dan hebben ze inhouding op mijn loon gedaan. Dus afrekening afgehouden, van mijn loon. Dan nog een gerechtsdeurwaarder gestuurd, voor dit voorschot. Weer kosten. Nu krijg ik bericht, het verschuldigde bedrag krijg je terug, zonder gerechtsdeurwaarder.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Duidelijke afspraken en geen valse beloftes over de prijs. Veel beloven goedkoper te zijn, maar achteraf klopt dit niet.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Overgestapt van Eneco naar Elegant groepsaankoop met belofte minder te moeten betalen en moet veel meer betalen Zelfs 2 keer op 1 maand halen die een veel hoger bedrag van mijn rekening dan ik ooit bij elegant heb meegemaakt!
Kga terug moeten overstappen!

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Geweldige ervaring! Ik ben nu al twee jaar klant bij hen en ze reageren altijd snel, communiceren duidelijk en proberen echt te helpen met elk probleem met verwarming of elektriciteit. Betrouwbare, professionele en vriendelijke service, ik kan hen ten zeerste aanbevelen.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Elke factuur is in order en aangepast, heb je een vraag word deze in de vlugste keren opgelost.
Bij elke telefoon die ik krijg van andere energieleveranciers, en ze vragen waar ik ben aangesloten, dan zeg ik met fierheid Elegant met Sociaal tarief .
Dan is hun antwoord onmiddellijk, ok meneer, we kunnen u niet verder helpen, daar kunnen we niet tegen op.
Dat is steeds mijn motivatie om bij Elegant te blijven.
Mvg Rudy
Maarkedal

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Heel tevreden heel vriendelijk en goede uitleg en alles opgelost
Bedankt

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Vandaag lange telefoon gehad met Elegant.De man was super,vriendelijk ,behulpzaam en geduldig.Het ging over de afrekening en over het nieuwe tarief vanaf 1/1/2026 van de groepsaankoop.Voor mij was het wat ingewikkeld maar de man heeft het uitgelegd tot ik het begreep.Super ,merci

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Oplichters van het ergste soort. Na een zogezegd informatief telefoontje vroeg ik simpelweg om alles eerst per mail te krijgen zodat ik het thuis kon bekijken en bespreken. Nog geen dag later kreeg ik doodleuk een bericht dat mijn overstap “succesvol afgerond” was. Geen handtekening, geen toestemming, geen akkoord — helemaal niks. Pure misleiding. En ondertussen wel bonussen opstrijken met hun gladde praatjes en valse praktijken. Schandalig dat dit zomaar kan.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Mevrouw was zeer vriendelijk en bereidwillig om mijn gegevens op te zoeken ook al had ik nog geen klantnummer ontvangen. Ze heeft alle gegevens die ik haar vroeg nagekeken.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Ik werd heel vriendelijk,beleefd en snel voortgeholpen op mijn gestelde vraag.👍👍👍

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Heb juist met mvr Yagmur gesproken ze heeft me heel vriendelijk geholpen.
Ik was al klant nu heb ik mijn appartement in antwerpen ook als leverancier Elegant gekozen.
Heel tevreden ben ik

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
N goed telefoongesprek gehad en mijn vragen werden korrekt en helder beantwoord.De wachttijd aan de telefoon was wel lang

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Vrij snel iemand aan de lijn nav een aanbod dat ik had gekregen van een andere leverancier. Ben al jaren klant bij Elegant en de mevrouw die ik aan de lijn had (Yagmur) heeft me duidelijk, correct en vriendelijk te woord gestaan. Prima dienstverlening!

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Altijd vriendelijk, snelle service , ben heel tevreden en daarom heb ik mijn contract verlengd

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Zeer vlot, vriendelijk gesprek gehad met Yagmur.
Altijd TOP service bij Elegant.

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
De persoon aan de lijn was heel geduldig en heeft alles uitgelegd in voor de leek verstaanbare taal. Het is echt de moeite om eens te bellen. Doen!

Vastaus yritykseltä Elegant Energieleverancier
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.