Uitstekend geholpen van begin tot eind. Ik ervaar de service juist als enorm pluspunt. Hoef maar te bellen of mailen en kreeg tot nu toe elke keer dezelfde dag nog een antwoord. Mijn dochter gaa... Näytä lisää
Dank jullie wel Belisol! Wat zijn wij blij met onze nieuwe kozijnen, deuren en ramen! Ons huis is prachtig geworden! Van het uitzoeken tot het plaatsen en afwerken van het geheel, een hele dikke pl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Van begin tot eind super tevreden. Het begon met deskundig advies en mondde uit in drie prachtige kozijnen en vier rolluiken die door vakmensen zijn geplaatst!
Yrityksen kirjoittama
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Hollanti
- service@belisol.com
- belisol.nl
Uitstekend geholpen van begin tot eind
Mijn dochter gaat een huis bouwen en daar komen alle kozijnen vanuit Belisol.
Nogmaals dank voor het geleverde werk en fijne communicatie
Professioneel
Professioneel, vriendelijk en kundig. Garantie na afloop is uitstekend
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Genieten van het prachtige eindresultaat!

Prima service
Prima service, uitstekend vakwerk en goede prijs/kwaliteit.

Hebben weeral topwerk geleverd
Hebben weeral topwerk geleverd. Professioneel en prachtig resultaat. Zeker een aanrader!!!!

Belisol Breda
Door onze hele fijne ervaring met Belisol Breda hebben we wederom een pui laten vervangen. Ook nu weer zeer tevreden. Topservice!

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren
Enorm goede vakmensen met oog voor detail
Enorm goede vakmensen met oog voor detail om alles zo mooi mogelijk af te werken. Vooral binnen is het een staaltje van perfectie geweest om rekening te houden met de bestaande situatie. Die daardoor behouden kon worden en waar wij enorm blij en verrast door waren. Er was een goede sfeer. Dus TOP bedrijf, TOP vakmensen. Het is werkelijk prachtig geworden!

Ziet er geweldig uit
de mensen van Belisol
Hebben mooi werk afgeleverd ze gaan snel en vakkundig
Te werk ze ruimen alles op echt top
Wij zijn heel blij met onze ramen en voordeur

Super netjes
Alles ging snel, netjes en het materiaal wat er geplaatst is gewoon echt goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren
Dank jullie wel Belisol!!
Van het uitzoeken tot het plaatsen en afwerken van het geheel, een hele dikke pluim voor iedereen van Belisol.
Communicatie top! Medewerkers top! Kortom, we zullen jullie bij iedereen aanbevelen!!

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren
Nieuwe tuindeuren en kozijn.
Op 10 maart zijn nieuwe tuindeuren geplaatst. We waren tevreden met het resultaat, maar ontdekten een paar kleine minpuntjes. Zoals tocht en een kleine beschadiging. Vandaag, 17 maart kwam servicemonteur Ayoub om de foutjes naar onze volle tevredenheid te herstellen. Onze complimenten voor de fijne en snelle service.

Teleurstellend.
De monteurs installeerden de kozijnen prima en waren erg aardig, maar er was dubbelzinnige communicatie en er ging administratief ook veel mis:
1 ik moest maar liefst zes maanden wachten op de installatie en dat was niet de bedoeling!
2 ik had een adviseur/ contactpersoon die niets voor me deed, geen informatie over het geraamde bedrag van de kosten van een kraanwagen, geen gespecificeerde rekening zodat ik subsidie aan kon vragen, niets.....
Bij het opbellen hierover waren ze ook niet vriendelijk.
3 Ik heb ze gekozen omdat ze goed werk leveren en uitgebreide garantie bieden maar van al mijn prijsopgaves waren ze wel het duurste bedrijf en dan mag je toch service verwachten en eerlijke voorlichting.
Ik zal door deze negatieve ervaring niet meer voor hen kiezen; het heeft mij stress, tijd en extra geld gekost, geen aanrader!
Onze kozijnen vorig jaar besteld bij…
Onze kozijnen vorig jaar besteld bij Belisol. We zijn uitgebreid en goed geïnformeerd over de mogelijkheden en na bestelling werden we steeds op de hoogte gehouden van de status.
Het plaatsen was even afzien in de winter, maar dat was het ergste. De heren die ze erin zetten werkten netjes, waren vriendelijk, zorgden niet voor overlast. We zijn heel tevreden.

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren
Goed advies en top werk geleverd
Goed advies, vriendelijk geholpen, afspraken goed nagekomen, flexibel en top werk geleverd! Heel blij mee.

Vlot en netjes gewerkt
Vlot en netjes gewerkt, met keurige afwerking

Kozijn
Onlangs een nieuw kozijn in de keuken laten plaatsen. Zeer tevreden!
Fijne communicatie.
Als er iets gedaan moet worden weten we jullie altijd te vinden.
Top bedrijf!

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren
Nieuwe deur en badkamer raam laten…
Nieuwe deur en badkamer raam laten plaatsen. Ging allemaal vlot en overleggen ook wat de wensen zijn. Laten alles ook weer netjes achter. Prima ervaring

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren
Nieuw huis en opnieuw bij Belisol de…
Nieuw huis en opnieuw bij Belisol de kozijnen besteld. Weer goed advies gehad en na wat kleine aanpassingen zeer tevreden over het eindresultaat. Door de goede communicatie en service ook meteen de voordeur laten vervangen.

Super tevreden
Super tevreden over het werk van Belisol. Vanaf de verkoop tot het eindresultaat helemaal tevreden. Het Team Sandro en Ronald hebben top werk geleverd. Ze waren ook prettig in contact en keurig netjes in afwerking en het opruimen. Top!

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren
Zeer goede ervaring met Belisol…
Zeer goede ervaring met Belisol Dronten, goede kwaliteit, en Advies, montage ging erg goed,vakkundige
monteurs en klantvriendelijk, alles wat was afgesproken
zijn ze nagekomen.
Dank aan de monteurs Jacco en Stanley.

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.