Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg Arvostelua 48

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jules Verneweg 21-14, 5015 BE Tilburg, NL

Saanut 5/5 tähteä

Bij ons zijn 2 nieuwe deuren en 3 kozijnen geplaatst. Kundig personeel - alle afspraken nagekomen- weinig tot geen vuiligheid achter gelaten. Natuurlijk waren er een paar dingen die achteraf bemerkt w... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

In eerste instantie werden we voor mijn gevoel weg gestuurd want we zaten bij de verkeerde locatie. (breda en moest in tilburg zijn, terwijl we alleen wilde kijken) Uiteindelijk in Tilburg vriendeli... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen zomer kunstof kozijnen laten plaatsen door Belisol Tilburg. Wij zijn super tevreden. Complimenten aan Hassan en Mo. Uitstekend werk en superfijne gasten. Belisol Tilburg, wees blij en trots... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super geholpen door belisol Tilburg , word niet gekeken naar wij willen het duurste verkopen maar denken echt mee wat past er binnen je budget…. Super advies en toch nog redelijk snelle leveringen... Näytä lisää

1. Ikkunatoimittaja
  2. Ovikauppa
  3. Ovitoimittaja
  4. PVC-ikkunatoimittaja

Yrityksen kirjoittama

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

• Jules Verneweg 21-14, 5015 BE, Tilburg, Hollanti

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Belisol

Het team werkt netjes en hebben alles netjes afgewerkt. Dit alles rond het vriespunt overdag. Ze werken snel.

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Wat fijn om te horen dat ons team zo netjes en snel heeft gewerkt, ondanks de kou! Dank u wel voor uw feedback. Mvg, Belisol Tilburg

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige kozijnen en top service!

Prachtige kozijnen, snelle montage en goede service van alle monteurs. Recent nog top geholpen door Fouad voor het nader afstellen van de deuren, snel en goed geregeld!

11. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Wat fijn dat de kozijnen zo mooi zijn en de montage vlot verliep. We zijn blij met de goede service, ook bij het afstellen van de deuren. Dank voor uw feedback! Mvg, Belisol Tilburg

Geweldig vakkundig Bedrijf

Werd bij binnen komst bij Belisol in Tilburg geholpen door adviseur Samuel op een prettige ontspannen manier Na een rondleiding en goede uitleg en advies hebben wij de order geplaatst . Nl tuindeuren/ achterdeur/ voorraam en voordeur Vervolgens kwamen ze het geheel plaatsen en was erg verrast de plaatsing deden Wesley en Eric twee mannen die erg deskundig waren vriendelijk en punctueel Ze werkte erg netjes en dachten met ons mee kortom twee vakmensen Wil dit iedereen aanbevelen kortom Wij zijn super blij met het resultaat Nogmaals heel erg bedankt voor dit mooie resultaat Fam Basters uit Tilburg

19. kesäkuuta 2025

Hoi Henk,

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de prettige hulp van onze adviseur en de deskundige plaatsing. We zijn blij te horen dat u zo'n goede ervaring had en erg tevreden bent met het resultaat. Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Mvg, Belisol Tilburg

Belisol Tilburg Toppers

Wij hebben onze kozijnen gekocht bij Belisol Tilburg. Ruim 5 jaar geleden. We werden zeer goed en kundig geholpen in de winkel. Ook bij het plaatsen ging alles zeer kundig netjes en goed. Nu na 5 jaar hebben we een kleine vraag en wederom top service nog steeds staan ze voor ons klaar. Heb je kozijnen nodig ga zeker langs bij Belisol in Tilburg. Vakmanschap.

28. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service, zowel bij de aankoop als erna. We zijn blij dat we ook na 5 jaar nog steeds voor u klaar kunnen staan. Bedankt voor uw mooie woorden over ons vakmanschap! Mvg, Belisol Tilburg

Saanut 5/5 tähteä

We zijn zeer blij met het resultaat

We zijn zeer blij met het resultaat; de nieuwe aluminium kozijnen met HR+++ glas. Nazorg werd ook prima opgelost
Dank je wel

8. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de nieuwe aluminium kozijnen en HR+++ glas. We waarderen uw complimenten over de nazorg. Mvg, Belisol Tilburg

Echte vaklui!!!

De mensen waren zeer behulpzaam. Iedereen in het bestelproces denkt mee om goede oplossingen te geven. De installatie was helemaal geweldig. Dank jullie wel Hassan en Ahmed. Ontzettend vriendelijk. Echte vaklui!!!

27. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de installatie. Het is geweldig om te horen dat Hassan en Ahmed u zo goed hebben geholpen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Mvg, Belisol Tilburg

Super mooi werk afgeleverd

Super mooi werk afgeleverd. Ben er heel blij mee. Heel fijn personeel dat heel nauwkeurig werkt en heel beleefd is

30. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Hi Elly, dank je wel voor deze uitstekende beoordeling. We geven de complimenten zeker door aan onze collega's. Mvg, Belisol Tilburg

Hardwerkende mannen

Hardwerkende mannen! Alles netjes uitgelegd tijdens plaatsen. Zeer tevreden. Ook alles weer netjes achtergelaten. Goed aan de afspraken gehouden.

9. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Hi Rianne, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de plaatsing! We waarderen uw positieve feedback enorm. Het is geweldig om te horen dat onze medewerkers hard hebben gewerkt en alles netjes hebben uitgelegd. Dank u wel voor uw mooie woorden, het motiveert ons team om zo door te gaan! Mvg, Belisol Tilburg

Vandaag nieuwe kozijnen geplaats

Vandaag nieuwe kozijnen geplaats.
Zeer tevreden perfect af gewerkt vak werk
Leuke vriendelijke jongens. Dank je wel Hassan en achmed. Voor het nette en vakkundig werk

10. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de nieuwe kozijnen en de service die u heeft ontvangen. Het is fijn om te horen dat u de jongens vriendelijk en vakkundig vond. Mvg, Belisol Tilburg

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn helemaal tevreden over de…

Wij zijn helemaal tevreden over de nieuwe kozijnen met HR glas aan voor- en achterkant van ons huis! En over de plaatsing daarvan: volgens afspraak het werk in 1 dag uitgevoerd. De monteurs dachten met ons mee bij kleine problemen; het contact was uitstekend.
Dank voor de attentie bij de eindinspectie: de fles prosecco staat in de koeling.

1. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Dank je wel voor deze leuke feedback, Paul! Geniet van jullie nieuwe Belisol kozijnen en laat de fles prosecco smaken ;-) Mvg, Belisol Tilburg

Vakkundig en heldere communicatie

Goede afspraken te maken. Installateurs zijn vakkundig, denken mee met sommige oplossingen. Nazorg werd ook prima opgelost. Uitdaging bleef de ingeplande tijd en het werk.

6. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Dank je wel voor deze mooie 5 sterren, daar worden we blij van! Mvg, Belisol Tilburg #liefdevoorhetvak

Mooie schuifpui.

Eerder geplaatst dan was afgesproken, wat ons zeer goed uitkwam! De schuifpui netjes geplaatst, met weinig overlast. Vriendelijke monteurs, die alles netjes opruimden na afloop. Ziet er picobello uit en we zijn zeer tevreden!👍

5. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Mooi zo! We geven de complimenten zeker door aan onze collega's. Dank je wel voor het vertrouwen. Mvg, Belisol Tilburg

Saanut 5/5 tähteä

Pas geleden een nieuwe deuren en…

Pas geleden nieuwe deuren en voorraam laten plaatsen alles is goed en probleemloos verlopen ook is alles netjes achter gelaten en is de afwerking erg netjes ook goed uitgelegd wat we moesten weten qua verdere informatie en alle vragen die we zelf hadden ook netjes beantwoorden. Bedankt sunal en junior en vader van sunal voor het mooie eindresultaat

16. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Hi Joep, dank je wel! We geven de complimenten zeker door aan onze collega's. Mvg, Belisol Tilburg

Saanut 5/5 tähteä

Belisof maakt haar slogan waar: "liefde voor het vak".

Wij hebben een aantal jaren gelden de schuifpui in de kamer laten vervangen en recent een deur naar de tuin en een raampartij en deur in de slaapkamer.
De werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd. De medewerkers waren deskundig en attent.
Maar ook het advies voorafgaand, de communicatie over de doorlooptijd en bijzonderheden met betrekking tot de uit te voeren werkzaamheden waren duidelijk en transparant.
Het hele proces verliep probleemloos en klantgericht.

10. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Top Henk, dat horen we graag ;-) Dank je wel voor deze leuke review. Belisol Tilburg #liefdevoorhetvak

klasse afwerking door topmonteurs

Geweldige afwerking, topmonteurs en goede kwaliteit.
De monteurs Sam, Jashar en Chamier hebben schitterend werk verricht; stuk voor stuk vaklui, vrolijk, servicegericht, hardwerkend en zeer vriendelijk. Ze kwamen met geweldige oplossingen en hebben topwerk afgeleverd. Kozijnen van hoge kwaliteit, monteurs van topkwaliteit die het verschil maken!

22. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

We geven de complimenten zeker door aan onze collega's. Dank je wel voor deze mooie beoordeling en veel plezier met jullie nieuwe Belisol kozijnen :) Mvg, Belisol Tilburg

Top bedrijf

Dit is een hele fijne zaak met prima verkopers die goede uitleg geven en goede installateurs die vakwerk leveren en alles keurig opruimen.
Kortom een bedrijf waar we graag mee in zee gaan.
Vandaar net onze tweede opdracht gedaan.

18. maaliskuuta 2024

Topbeoordeling :) Dank je wel! Mvg, Belisol Tilburg

Super geholpen

Paar kleine miscommunicaties maar die waren snel verholpen..

Ik raad zeker aan is te gaan buurten bij belisol

15. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Hi Nigel, super om te lezen, dank je wel voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen in onze diensten. Mvg Belisol Tilburg

Saanut 5/5 tähteä

Installatie voordeur en kunstof kozijnen triple glas

Deskundig advies vooraf. Duidelijke instructies tussentijd met betrekking wat er gaat gebeuren. Vervolgens nette installatie van de voordeur en ramen in de vooraf afgestemde tijd. Daarnaast goed bereikbaar bij vragen en vriendelijke geholpen.

26. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Mooi zo, dat lezen we graag! Dank je wel om beroep te doen op ons. Mvg, Belisol Tilburg

Saanut 5/5 tähteä

Mijn pui in de bijkeuken...2 ramen en…

Mijn pui in de bijkeuken...2 ramen en deur naar buiten... is vandaag vervangen. Ik ben heel tevreden. Goed en netjes gewerkt door jullie werknemers Sam en Chamier.
Het ziet er super mooi uit en ben ook blij met de begeleiding in 1e instantie...kijken ter plaatse en offerte...door Belisol. Ga zo door!!

21. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Dank je wel, we geven de complimenten zeker door aan onze collega's. Mvg, Belisol Tilburg #liefdevoorhetvak

De beste in Tilburg eo

De beste in Tilburg eo. Er werd echt gekeken naar het probleem en super opgelost door een vakkundig meneer. En dit tegen een redelijke prijs. Erg tevreden. Aanrader.

8. tammikuuta 2024

Dank je wel Laura voor deze mooie aanbeveling! Mvg Belisol Tilburg

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin