Zalando Lounge Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

attention tentatives d'arnaque avec votre nom zalando. des escrocs n'arrêtent pas. Il demande par mail le numéro de carte bancaire, le numéro cvv, le compte bancaire, bic , nom prénom copie du compte... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

4x het verkeerde product ontvangen, 4× €3.90 betaald voor verzending en na ettelijke mails geen enkele vorm van compensatie ontvangen, enkel excuses voor het ongemak. Retourneren en opnieuw bestellen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling al twee maanden over leveringsdatum en nog steeds niets. Bij vraag om terugbetaling worden we voortdurend aan het lijntje gehouden. Ze vragen ons om geduld. We willen gewoon terugbetaald... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Geen fijne app meer. Ooit was de Zalando Lounge app een soort "outlet" voor kleding die vaak wat onder de marktprijs lag. Je kon gewoon opzoeken wat je nodig had. Nu is het tiktok voor fashio... Näytä lisää

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

187 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Grof antwoord op klantendienst

Heb reeds enkel bestellingen gedaan bij Zalando lounge. Laatste retour loopt echter fout. Ik krijg maar 2 stuks terugbetaald ipv 3 die ik heb teruggestuurd. Geen antwoord op mail naar klantendienst. Heb zelf tweemaal gebeld. Laatste call was gewoon grof en telefoon werd gewoon neergelegd.

22. kesäkuuta 2017
Saanut 1/5 tähteä

Weer een foutje ondanks strenge controle zalando lounge ???

2x op ongeveer 2 weken tijd Jeffrey Campbell Foxy spike sandalen besteld in kleur zwart en 2x gekregen in de kleur datk brown ! 1ste x de schoenen geretourneerd en gemaild naar zalando lounge en een standaard mailtje terug gekregen dat er ondanks strenge controle nu en dan eens iets fout loopt . Oké kan gebeuren dacht ik . Nu iets van een 2 weken later zelfde schoenen terug in een sale , dacht oké ik waag opnieuw mijn kans ... weer dark brown gekregen in plaats van zwart ... weer een foutje ondanks strenge controles zalando lounge ???

4. toukokuuta 2017
Saanut 2/5 tähteä

Juridische brieven waren nodig om retourzending terug betaald te zien...

Lang tevreden geweest tot de laatste 4 bestellingen (vorige zomer). Alle waren een ramp: verkeerde items meegeleverd of niet. Bij retourzendingen vonden ze enkel een goedkope broek terug en de duurdere items waren zogezegd niet retour aangekomen (maw gestolen door een medewerken in hun magazijn). Alleen mocht ik een hoop paperassen invullen, véééél tijd insteken zonder enige garantie dat ik mijn geld terug zou zien. Uiteindelijk is dit met enkele aangetekende, juridische brieven naar het moederbedrijf in Duitsland in orde gekomen. Iemand zin om deze piste ook te bewandelen? Voor mij is het een neen, dank u, ik hoef niet meer.

17. huhtikuuta 2017

Zalando Lounge België is super

Zalando Lounge België is super

Iedere keer zeer snelle terugbetaling, zeer goede service, bij grote afprijzingen vliegen de producten inderdaad te snel weg, ook jammer dat je maar één maat mag bestellen

*Misschien zou dit als er veel producten beschikbaar zijn, wel mogelijk kunnen zijn? Had recentelijk een super paar schoenen gekocht en er waren veel exemplaren over, in 40 en 41 tot einde verkoop, 41 bleek uiteindelijk te groot, en had heel graag de 40 kunnen bestellen samen met de 41...

15. huhtikuuta 2017

Alles ok

Ik heb al een paar verschillende bestellingen gedaan. Af en toe iets wat niet paste en ik kreeg altijd mijn geld terug. Of de kortingen echt oplopen tot 75% betwijfel ik, maar 50% is wel meestal het geval. De kwaliteit hangt af van het merk dat je koopt. Maar heb al zeer kwalitatieve kleren gekocht aan een goede prijs. Jammer dat je niet kunt omruilen maar dit weet je op voorhand en dat sommige producten snel op zijn.

2. syyskuuta 2016

Retourzending grotendeels "verloren"...

Ik bestel al jaren bij zalando en z. Lounge Belgie. Altijd keurig betaald, altijd keurig retour. Bij mijn laatste retour krijg ik slechts 1 artikel terugbetaald en 8 andere artikelen (T-shirts v superfly) niet, ondanks dat alles in dezelfde doos zat en dat het formulier ook dienovereenkomstig werd ingevuld. Geen woord over het feit dat het formulier anders is dan hetgeen ze retour "vinden", gewoon een vrolijke melding dat de retour is aangekomen en terugbetaald. Niet dus. Er ontbreekt nog een kleine 200 euro... Bij contact melden ze dat een "intern" onderzoek niets opleverde en "mag" ik een formulier invullen "pakket verloren" zonder enige garantie dat ik mijn geld terug zie. Enkel is het pakket niet verloren want een suffe short is wel retour aangekomen en de hippe T-shirts (maat klopte niet vr mij)v superfly echter niet. Een van de medewerkers moet deze gestolen hebben en laat de klant ervoor betalen. De manager is te lui of heeft het lef niet om zijn personeel hierover aan te spreken. Ik ben zwaar teleurgesteld en laat het daar niet bij.

13. heinäkuuta 2016

Goed en snel

Ik had in 2013 al eens iets besteld op Zalando Lounge. Ik had daar toen niet echt problemen mee gehad. Toen ik deze week na 3 jaar opnieuw iets wilde bestellen, werd ik wat afgeschrikt door de slechte commentaar hier. Het item dat ik wilde was echt te mooi om te laten liggen en heb het dan toch maar besteld. En ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb!

Het was een bloesje van de laatste collectie, dat ik al eerder had zien liggen in de winkels voor 70 euro. Op Zalando Lounge kostte dit 29 (!) euro. Zelfs met de verzendkosten erbij (€ 3,90) bleef het een héél mooie korting. Heb het op zondag besteld en betaald, op dinsdag had ik al een verzendbevestiging en op vrijdag werd het dan geleverd. Zo snel, zeker omdat het oorspronkelijk pas midden juli geleverd zou worden. Het bloesje is net zoals op de foto, juiste maat, niet beschadigd, niet fake... Perfect in orde dus!

17. kesäkuuta 2016

Jawoel

Ik check meestal wel eens of de acties ok zijn en ik kom altijd op hetzelfde antw.: Jawoel!
Altijd een goed levering gehad met de juiste bestelling. Klantendienst reageert ook naar behoren. Tevreden klant!

9. joulukuuta 2015

Terrible costumer service!

Just terrible, they have very mean staff, they only charge and do not deliver the items on time as they promise. If you complain the staff is rude, mean and tell you to pretty much just wait and to not bother them because its not their problem.

Very disappointed.

2. syyskuuta 2015
Saanut 5/5 tähteä

Als het goed is, mag het ook eens gezegd worden.

De negatieve ervaringen die hier beschreven staan, staan in schril contrast met m'n persoonlijke. Door de customer support ben ik tot nu toe steeds netjes en beleefd geholpen. Alle aankopen zijn steeds perfect aangekomen en kwamen perfect overeen met de beschrijving. Neemt niet weg dat ik verschillende keren aankopen heb moeten terugsturen, omdat de maat niet goed was. Maar die zijn dan ook correct en snel terugbetaald. Je krijgt bovendien netjes de tijd (14 dagen) om te beslissen, of je je aankopen houdt. En om te besluiten, het is gewoon great value. Wat wil je nog meer?

Als het goed is, mag dat ook wel eens gezegd worden.

Grts van een tevreden klant!
Thomas

13. huhtikuuta 2015

leeg doosje ontvangen

voor valentijn ring en 2 paar oorringen besteld, bij openen van de doosjes vastgesteld dat doosje met diamanten ring leeg was, geen leuke ervaring voor mijn eerste bestelling bij zalando lounge, wacht af hoe ze het zullen oplossen.

13. helmikuuta 2015

Een aanrader!

Ik heb al zeer veel gekocht bij Zalando Lounge en ben over het algemeen zeer tevreden. In het verleden liep er wel eens wat fout, maar de laatste paar jaar is de lounge zeer correct. Sommige negatieve commentaren die je hier kan lezen hebben niets te maken met de Belgische lounge, andere lijken niet te begrijpen dat dit geen gewone webwinkel is. De lounge verkoopt laatste reeksartikelen aan een zeer voordelige prijs; dat betekent wel dat je meestal enkele weken moet wachten op de levering, maar dit wordt altijd goed aangegeven.

2. helmikuuta 2015

Pure oplichterij

Ik bestelde onlangs via Zalando Lounge 2 winterjassen van het merk Claudia Fabri. Op Zalando Lounge kan je zogezegd koopjes doen tot 70%.

Toen ik ze na 1,5 maand thuis aankreeg, bleek het pure oplichterij. Geen van beide jassen was van het merk Claudia Fabri, geen van beide jassen was zijn geld waard.
Ik zocht dan een van de merken op K.Zell ipv Claudia Fabri en kwam tot de vaststelling dat dit een spotgoedkoop (made in China) merk is.
Op Zalando Lounge promoten ze de jas een 169€ en promotieprijs 45€, maar liefst meer dan 100€ winst. Als ik het merk K.Zell dan opzoek, zou ik dezelfde jas voor slechts 13,26€ ontvangen. M.a.w. betaalde ik zelfs meer dan 30€ teveel ipv 70% korting. Pure Oplichterij dus!
Ik hoop dat ik zoveel mogelijk mensen kan behoeden voor dit soort praktijken door mijn ervaring te delen!

14. tammikuuta 2015
Saanut 2/5 tähteä

slechte service

Ik heb de dag zelf mijn goederen nog geretourneerd. Geen mail gekregen van goede aankomst van de goederen. Je kan dit wel op de site zien, maar het minste dat je kan doen is iets per mail laten weten. Toen ik het terug te vorderen bedrag nog steeds niet op mijn rekening had gekregen, heb ik een mail gesuurd naar de servicedesk. Paar dagen gewacht, zonder antwoord. Heb dan een 2de mail gestuurd, we zijn nu een paar dagen verder en nog steeds geen antwoord. Dit is echt slechte service!

11. marraskuuta 2014
Saanut 1/5 tähteä

Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me

PURE OPLICHTERIJ...1 STER QUOTERING IS ZELFS 1 TEVEEL!
5 levi's jeans besteld, allemaal vertonen ze onaanvaardbare gebreken en zijn in mijn ogen gewoon FAKE, ik kon evengoed met monopoly-geld betaald hebben, maar helaas ben ik wel 272 "echte" euro's lichter.
Om nog maar te zwijgen over hel gele gedoe en achternageloop.

Hierbij mijn bericht van 28/10 naar Zalando-Zalando lounge (excl. de foto's) tot op heden onbeantwoord / blijkbaar allemaal met verlof of NO ONE CARES!

Langs deze weg wens in mijn ongenoegen en verontwaardiging te uiten aangaande de erbarmelijke staat van de geleverde goederen van bovenvermelde bestelling.
Ik kan u nu al melden dat de hele bestelling op 29/10/2014 retour gaat, zo goed als alle broeken vertonen zware sporen van productiefouten en lijken rechtstreeks van een namaakmarkt uit Turkije te komen ( zie foto’s in bijlage) gaande van uitgerafelde broekspijpen,scheuren in de achterzakken,slechte stiksels,
het rode etiket “levi’s trademark symbool” op rechter achterzak vertoont enkel het Ⓡ- symbool etc..
Kortom veel te veel negatieve zaken om op te sommen in één en dezelfde bestelling, teveel om nog onder de categorie ”toeval” te plaatsen.

Sta mij op zijn minst toe om als betalende klant kritisch te zijn en bij dergelijke praktijken toch enigszins mijn bedenkingen te hebben ... laat staan in het vertrouwen te hebben voor eventuele verdere toekomstige aankopen.
Blijkbaar zitten bepaalde mensen niet echt op hun plaats in de besteldienst,kwaliteitscontrole,order pickers en klantenservice... ofwel zijn jullie zich van dat alles wel bewust en laat het jullie geheel koud en achtten jullie dit als normaal/gewoon -dergelijke goederen zouden nooit hun weg mogen vinden tot de eindgebruiker en het lijkt mij heel sterk dat jullie zo onwetend zijn!

Terugkerend mbt. bepaalde mensen die op de telefonische helpdesk werken, reageren/ staan u te woord op een vrij passieve en nonchalante manier,alsof het allemaal tegen hun zin is,vandaag de dag is de online marketing en verkoop niet meer weg te denken,en zijn er nog grote spelers op de markt...
Dit betekent dat ik bij mijn toekomstige bestelling deze zeker in overweging ga nemen en waarschijnlijk andere aanbieders eerst zal raadplegen.

Kortom, zijn we zéér verontwaardigd over de manier van handelen,en dit van een bedrijf dat zoveel geld pompt in commercials en online marketing...ronduit teleurstellend

31. lokakuuta 2014

Interessante aanbiedingen

Al vaak spullen gekocht op Zalando lounge, en alles verloopt altijd prima: je krijgt wat je verwacht en altijd op tijd. Retour en terugbetaling werkt ook goed. Als er eens een probleem is dan wordt dat met een mailtje naar de klantendienst bijna meteen opgelost. Aan te raden dus!

25. tammikuuta 2014
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin