Geweldig mooi afgewerkt hedge home 1.0 Onbeschadigd afgeleverd alleen 2 weken langer dan verwacht geleverd door vele vraag erna. Maar het was de moeite waard. Het zal zeker niet alleen bij deze en... Näytä lisää
Bestelde vogelpindakaas.Vorige bestelling ,fantastisch goed! Nu pindakaas voor vogels besteld.Prachtig vlug ontvangen.Maar wat een rotzooi is deze pindakaas.Drijft in de olie.Heb de eerste pot al bov... Näytä lisää
Al meerdere keren bij Vivara besteld, en hun kwaliteit vogelvoer is echt de allerbeste! Ook de voedersilo's, zowel de hangende als die voor aan 't raam zijn 'n groot succes. Het is iedere dag genieten... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vogelzaden en gehakte pinda’s in een stevige doos verpakt en met een dag in huis. De vogels genieten er met volle teugen van. Duiven, kauwen, koolmezen, parkieten, roodborstjes en puttertjes. Andere... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Vivara is dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin, zodat men een optimale leefomgeving kan bieden voor tuindieren. Dit doet Vivara door hoogwaardige, innovatieve producten te ontwikkelen samen met natuurorganisaties. Zo kan Vivara garanderen dat zowel dier als mens voordeel heeft van de producten.
Overloonseweg 11c, 5821 EE, Vierlingsbeek, Hollanti
- 0478-517960
- info@vivara.nl
- www.vivara.nl
Vivara voer the best their is …. !!!
Ik ging over van supermarkt vogelvoer maar jullie vogelvoer van Vivara en de vogels kwamen aan zwermen en vielen aan op DIT VOER !!!
Ze lieten het andere liggen en kwamen zelfs niet meer.
Helaas is te veel duiven …
Zeer snel en goed verpakt.
Bestelde vogelpindakaas.Vorige…
Bestelde vogelpindakaas.Vorige bestelling ,fantastisch goed!
Nu pindakaas voor vogels besteld.Prachtig vlug ontvangen.Maar wat een rotzooi is deze pindakaas.Drijft in de olie.Heb de eerste pot al boven een schaaltje gehangen om de olie er uit te Laten lopen.Maar daarna buiten gehangen en vloeibare olie blijft er uit te lopen.Vetvlekken in een straaltje loopt het op mijn tuintegels.
goede
goede, snelle levering. Goede produkten.
netjes verpakt volgens mij in gerecycleerd plastic. Al vaker bij hen besteld. Altijd prima.
Voordat ik mijn bestelling plaatste
Voordat ik mijn bestelling plaatste, heb ik telefonisch prettig contact gehad met een medewerker. Zij dacht met me mee en gaf me goede adviezen.
Goed bereikbaar bij vragen
Goed bereikbaar bij vragen. Snelle afhandeling van bestellingen en snelle geld terug als e.e.a. niet correct is ontvangen.
Geweldig mooi afgewerkt hedge home 1.0
Geweldig mooi afgewerkt hedge home 1.0
Maar het was de moeite waard.
Het zal zeker niet alleen bij deze ene egelhuis blijven zo enthousiast ik erover ben.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Bestelde artikelen altijd goed verpakt
Bestelde artikelen altijd goed verpakt. Kan weinig mis mee gaan. Veel mooie artikelen op de website.

Vastaus yritykseltä Vivara Nederland
Mooie biologische planten en snelle…
Mooie biologische planten en snelle bezorging.

Pindakaas potten
Pindakaas potten, passen precies in het huisje. De vogels snoepen er heerlijk van!

Altijd snelle verzending
Altijd snelle verzending, egeltjes zijn dol op de brokjes

Een mooi product
Een mooi product, jammer dat het verpakt was in een doos bijna twee maal zo groot als het uiteindelijke pakket.

Vastaus yritykseltä Vivara Nederland
Bedroevend slechte kwaliteit van een duur egelhuis
Ik bestelde een egelhuis van de Egelbescherming. Er zijn meerdere leveranciers die dit huis maken. Dit huis was uiterst onzorgvuldig gebouwd. Er werden 3 verschillende plank diktes gebruikt die ook al krom waren ( breedte vs dikte )waardoor er rond de bodem grote kieren ontstonden waar dan weer vervuiling achter kon blijven. Ik heb een aantal planken moeten vervangen door planken van de juiste dikte. Daarnaast werd er heel kort op de hoekjes geniet met een tacker waardoor het hout versplinterde. Het logo wat erop gebrand zou moeten worden ontbrak voor een aanzienlijk deel. Alles bij elkaar bedroevende kwaliteit voor een artikel dat >€ 150 kostte en dat ik van mijn kinderen voor mijn verjaardag kreeg. Op z'n minst moet de leverancier van Vivara hierop aan gesproken worden evenals de ingang controle bij Vivara zelf. Mocht u er interesse voor hebben dan heb ik een aantal foto's die eea goed documenteren

Een vogelkers gekocht bij Vivara
Een vogelkers gekocht bij Vivara, voor 17,98 incl. bezorgkosten . Het was goed verpakt, maar de afmeting van de plant, kleiner dan klein. Een stek met net een blaadje eraan. Vond het zwaar tegen vallen.
Helaas kan ik hier geen foto plaatsen.

Vastaus yritykseltä Vivara Nederland
De producten zijn van hoge kwaliteit
De producten zijn van hoge kwaliteit. En als er iets niet goed gaat met de verzending word het altijd opgelost.
Super service.

Vastaus yritykseltä Vivara Nederland
Ik heb wat besteld en het is vlot en…
Ik heb wat besteld en het is vlot en correct geleverd.

Vastaus yritykseltä Vivara Nederland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.