Vivara Nederland Arvostelua

8 436
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een insectenhuis soleil besteld om cadeau te geven. Toen het pakket bezorgd werd, overigens prima ingepakt, ontbraken er een aantal bamboe stokjes. Na divers mail overleg,met Caroline vande... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling ging snel, alleen de bezorging door Post NL was dramatisch. We moesten drie dozen met vetbollen ophalen bij Primera in Apeldoorn. Ongeveer 200 meter sjouwen naar de geparkeerde auto. Op d... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Prachtig egelhuis, duurde even maar dan heb je ook wat. Het is heel degelijk en de communicatie verliep goed. Enige minpuntje is het spaarprogramma waarbij je verplicht vastzit aan nieuwsbrieven.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede site, eenvoudig te bestellen. Keek de revieuws na van klanten of het makkelijk zelf in elkaar te zetten/bouwen was. Was duidelijk en kreeg precies datgene wat ik besteld en verwacht had! Super... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Eläinruokakauppa
  2. Puutarhamyymälä
  3. Taimitarha

Yrityksen kirjoittama

Vivara is dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin, zodat men een optimale leefomgeving kan bieden voor tuindieren. Dit doet Vivara door hoogwaardige, innovatieve producten te ontwikkelen samen met natuurorganisaties. Zo kan Vivara garanderen dat zowel dier als mens voordeel heeft van de producten.

Erinomainen

(8 436)

2 027 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Graankevers

Al jaren koop ik voor minstens 500 euro aan spullen bij Vivara. In de laatste zakken (minstens 4 en echt onbeschadigd) zaten graankevers waar ik al weken last van heb. Uiteraard hierover gemaild met Vivara. Verder dan een sorry zijn we niet gekomen. Ik voel me echt als een klein kind behandeld.

19. syyskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hallo,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Wat vervelend dat je graankevers in meerdere zakken hebt aangetroffen en hier vervolgens al weken overlast van ervaart. We begrijpen dat alleen een excuses in zo’n situatie voor jou niet voldoende voelt. Zeker als je al jarenlang bij ons bestelt, mag je verwachten dat je klacht serieus wordt opgepakt. We vinden het jammer dat je dit gevoel aan ons contact hebt overgehouden en nemen je feedback mee.

Saanut 5/5 tähteä

Redder in nood, deze spinnenvanger!

Ik ben superblij met mijn spinnenvanger. Ik ben bang voor spinnen maar zet ze liever buiten dan dat ik ze dood maak. En deze spinnenvanger is ideaal!

Hallo,

Dankjewel! Fijn dat alles naar wens was. We helpen je graag weer bij een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goede kwaliteit pindacake

31. lokakuuta 2025

Hallo,

Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan zo door en blijven ons inzetten om je de beste service te bieden.

Betrouwbaar en goed

Prima ervaringen met dit bedrijf en prima kwaliteit vogelvoer. Ook een klacht die ik had werd super snel en netjes afgehandeld.

Hallo,

Bedankt voor je positieve beoordeling. We geven dit met plezier door aan ons hele team.

Saanut 4/5 tähteä

Vergeten item vlot na gestuurd.

Vivara was een bestelling vergeten mee te sturen. Dat werd onmiddellijk en zonder discussie rechtgezet. Verbeterpuntje: het item dat later werd geleverd kon door de brievenbus. Fijn om dat erbij te vermelden. Dan hoef je daar niet voor thuis te blijven.

Hallo,
Bedankt voor je eerlijke en positieve beoordeling! Fijn om te horen dat we het ontbrekende artikel snel en zonder gedoe hebben kunnen nasturen. Ook bedankt voor je handige tip om bij artikelen die door de brievenbus passen duidelijk te vermelden dat je hiervoor niet thuis hoeft te blijven. We nemen je suggestie graag mee.

Saanut 5/5 tähteä

Gemakkelijk bestellen voor egels en vogels

Vrijwel alle producten die ik zoek voor de vogels en fels vind ik hier. Makkelijk te vinden, eenvoudig te bestellen en af en toe een leuke actie.

10. syyskuuta 2026

Hallo,
Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je hier vrijwel alles kunt vinden wat je zoekt voor de vogels en andere dieren in de tuin. Goed om te weten dat je onze website overzichtelijk en makkelijk te bestellen vindt. Veel plezier met je volgende bestelling!

Snel geleverd

Snel geleverd, Vogels zijn dol op het vogelvoer. Grote keuze van voer.

10. syyskuuta 2026

Hallo,
Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat de vogels zo genieten van het vogelvoer. Met zoveel keuze is er voor iedere vogel wel iets lekkers te vinden!

Vivara is top…

Website is zeer uitgebreid maar ook overzichtelijk. Ook uit jarenlange ervaring zijn de aangeboden producten prima. Goede berichtgeving over het afleverproces.

9. syyskuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor de fijne beoordeling! Jouw feedback helpt ons om dit niveau vast te houden.

Saanut 4/5 tähteä

Altijd goede producten en keurig…

Altijd goede producten en keurig verpakt en op tijd verzonden.

16. kesäkuuta 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

toegankelijk

9. syyskuuta 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve review, geweldig dat je tevreden bent! We geven je complimenten meteen door aan het team.

1 september bestelt;

geen feedback!!!!!!!
WAARDELOOS

3. syyskuuta 2026

Hallo,

Wij zien dat er vandaag een nieuw pakket naar je verzonden wordt en verwachten dat het morgen bij je geleverd wordt.
Het spijt ons dat je zo lang op de levering hebt gewachten, we nemen je feedback mee om dit in de toekomst te voorkomen.

Saanut 3/5 tähteä

Goede producten

Goede producten. Maar de verpakking is matig; veel te zware dozen waardoor bijv vetblokken breken.

8. syyskuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor je bericht. Vervelend dat de verpakking niet aan je verwachtingen voldeed. We nemen je feedback mee.

Divers vogelvoer.

Als altijd kwam de bestelling snel en zijn de vogels er weer heel blij mee. Prima bedrijf, met uitstekende producten.

4. elokuuta 2026

Saanut 3/5 tähteä

Levering is prima echter..

Levering is prima, maar het valt mij op dat elke keer ná een bestelling er een aanbieding is voor datgene wat ik zojuist heb besteld, jammer en nogal irritant

8. syyskuuta 2026

Beste,

Wat jammer dat je steeds net voor de aanbieding besteld! Houdt onze nieuwsbrieven en homepage in de gaten om up-to-date te blijven van de laatste acties.

Saanut 1/5 tähteä

De bezorging met PostNL is een flop

De bezorging met PostNL is een flop. Wordt op een lokatie 7,1 km van ons huis neergezet en nog 3 dagen te laat.

Hallo,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je pakket niet op de gewenste locatie is bezorgd en ook nog eens drie dagen vertraging heeft opgelopen. We begrijpen goed dat dit erg frustrerend is. Helaas hebben wij na verzending geen invloed meer op de bezorging door PostNL, maar we nemen je feedback zeker mee.

Netjes geleverd en snel

Hallo,

Super bedankt voor je positieve feedback! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, snelle levering en een goed product. De vogels genieten er enorm van.

Team Vivara

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin