Ik had een insectenhuis soleil besteld om cadeau te geven. Toen het pakket bezorgd werd, overigens prima ingepakt, ontbraken er een aantal bamboe stokjes. Na divers mail overleg,met Caroline vande... Näytä lisää
Bestelling ging snel, alleen de bezorging door Post NL was dramatisch. We moesten drie dozen met vetbollen ophalen bij Primera in Apeldoorn. Ongeveer 200 meter sjouwen naar de geparkeerde auto. Op d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prachtig egelhuis, duurde even maar dan heb je ook wat. Het is heel degelijk en de communicatie verliep goed. Enige minpuntje is het spaarprogramma waarbij je verplicht vastzit aan nieuwsbrieven.... Näytä lisää
Goede site, eenvoudig te bestellen. Keek de revieuws na van klanten of het makkelijk zelf in elkaar te zetten/bouwen was. Was duidelijk en kreeg precies datgene wat ik besteld en verwacht had! Super... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Vivara is dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin, zodat men een optimale leefomgeving kan bieden voor tuindieren. Dit doet Vivara door hoogwaardige, innovatieve producten te ontwikkelen samen met natuurorganisaties. Zo kan Vivara garanderen dat zowel dier als mens voordeel heeft van de producten.
Overloonseweg 11c, 5821 EE, Vierlingsbeek, Hollanti
- 0478-517960
- info@vivara.nl
- www.vivara.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Emmer vetbollen gebarsten
De hele bestelling zat in een doos opgevuld met duurzame kartonnen opvulling. Alleen jammer dat dit toch niet voldoende was want de rechthoekige emmer met vetbollen haalde ik met een grote barst uit de doos.

Vastaus yritykseltä Vivara Nederland
De levering van de twintig potjes…
De levering van de twintig potjes pindakaas met meelwormen was vlot en accuraat. De vergissing die gemaakt werd t.a.v. mijn 'kostenvrije verzending' werd snel gecorrigeerd. Hartelijk dank voor de snelle terug-boeking van deze kosten. Met vriendelijke groet. FvdHvD-vO

Vastaus yritykseltä Vivara Nederland
Keurige en vlotte bezorging van mooie…
Keurige en vlotte bezorging van mooie producten!

Happy Vleermuizen kast
Fijne website, overzichtelijk, breed assortiment, snel geleverd, en echt een tof ding die vleermuizen kast, ben benieuwd.

Vastaus yritykseltä Vivara Nederland
Een fijne winkel met kwaliteits voer.
Een fijne winkel met kwaliteits voer voor vogels.

uiteindelijk gekregen
Ik heb uiteindelijk gekregen wat ik wilde. Maar duurde erg lang voor het op voorraad was. Misschien niet tonen op de website, als iets niet op voorraad is?
Ik vind Vivara over het algemeen best duur.

slechte email service
vindt het schandalig dat het zolang moet duren voor ze op je email terug antwoord krijgt,
zal nooit maar ook nooit meer bij hun iets bestellen

Vastaus yritykseltä Vivara Nederland
Uitstekende kwaliteit van het bestelde…
Uitstekende kwaliteit van het bestelde en snelle aflevering

Vastaus yritykseltä Vivara Nederland
Mooie kwaliteit planten en hoe ze…
Mooie kwaliteit planten en hoe ze vervoerd worden

Service/snelheid top.
Was duidelijk en kreeg precies datgene wat ik besteld en verwacht had! Super. Ik maakte ook gebruik van een kortingactie, mooi meegenomen. Tevreden met mijn aankoop,( egelhuis deluxe) heel snel in huis. Goede service.

Vastaus yritykseltä Vivara Nederland
Nette verpakking en snelle levering
Nette verpakking en snelle levering.
Heb al vaak besteld en nooit teleurgesteld

Graankevers
Al jaren koop ik voor minstens 500 euro aan spullen bij Vivara. In de laatste zakken (minstens 4 en echt onbeschadigd) zaten graankevers waar ik al weken last van heb. Uiteraard hierover gemaild met Vivara. Verder dan een sorry zijn we niet gekomen. Ik voel me echt als een klein kind behandeld.

Vastaus yritykseltä Vivara Nederland
Redder in nood, deze spinnenvanger!
Ik ben superblij met mijn spinnenvanger. Ik ben bang voor spinnen maar zet ze liever buiten dan dat ik ze dood maak. En deze spinnenvanger is ideaal!