Vivara Nederland Arvostelua

8 435
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een insectenhuis soleil besteld om cadeau te geven. Toen het pakket bezorgd werd, overigens prima ingepakt, ontbraken er een aantal bamboe stokjes. Na divers mail overleg,met Caroline vande... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling ging snel, alleen de bezorging door Post NL was dramatisch. We moesten drie dozen met vetbollen ophalen bij Primera in Apeldoorn. Ongeveer 200 meter sjouwen naar de geparkeerde auto. Op d... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Prachtig egelhuis, duurde even maar dan heb je ook wat. Het is heel degelijk en de communicatie verliep goed. Enige minpuntje is het spaarprogramma waarbij je verplicht vastzit aan nieuwsbrieven.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede site, eenvoudig te bestellen. Keek de revieuws na van klanten of het makkelijk zelf in elkaar te zetten/bouwen was. Was duidelijk en kreeg precies datgene wat ik besteld en verwacht had! Super... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Eläinruokakauppa
  2. Puutarhamyymälä
  3. Taimitarha

Yrityksen kirjoittama

Vivara is dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin, zodat men een optimale leefomgeving kan bieden voor tuindieren. Dit doet Vivara door hoogwaardige, innovatieve producten te ontwikkelen samen met natuurorganisaties. Zo kan Vivara garanderen dat zowel dier als mens voordeel heeft van de producten.

Erinomainen

2 027 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Hallo,

Dankjewel voor je bericht. Wat vervelend dat het product niet naar wens is. Neem contact op met onze klantenservice. Stuur gelijk een foto mee voor een snelle afhandeling.

Vogeltjes dans

Heb hier meerdere keren bestellingen gedaan en nooit geen problemen gehad. En anders werd het netjes opgelost.

7. syyskuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor je mooie beoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

HedgyHome 1.0 egelhuis

Het goedgekeurde egelhuis gekocht. Kwam keurig aan en makkelijk in elkaar te zetten. Goed gevuld met 2 zakken egelbodembedekking. En ja hoor, na slechts paar maanden heeft het huisje een bewoner. Het is geen goedkoop egelhuis , maar nu ik weet dat er een egeltje heerlijk in ligt te slapen, is het zeker het geld waard. Iedere avond een bakje kattenbrokjes en vers water op loopafstand is natuurlijk ook aantrekkelijk:) Hopelijk hebben de andere 2 egeltjes die ook in de tuin rondscharrelen net zo'n fijn onderkomen.

12. syyskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hallo,

Dankjewel voor de fijne beoordeling! Jouw feedback helpt ons om dit niveau vast te houden.

Mooi egelhuis

Heel mooi en stevig Egelhuis en snelle levering.
De eerste egel heeft het al bezocht.

Hallo,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. We nemen je compliment graag mee en blijven ons inzetten voor dezelfde kwaliteit.

Saanut 2/5 tähteä

Te lang onderweg

De planten zijn donderdag verzonden maar kwamen pas maandag aan. Een deel van de planten waren al geel geworden. Nu ze al 5 dagen in de tuin staan, zijn ze nog geler geworden hoewel ik ze zowel voor als na het planten goed nat heb gemaakt. Het lijkt me verstandiger de planten in het begin van de week te verzenden zodat ze niet het risico lopen de zondag door te moeten brengen in de verpakking.

Hallo,

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat de planten pas op maandag zijn aangekomen en dat een deel al geel was geworden. We begrijpen dat dit teleurstellend is. Onze planten worden op maandag bij de kweker besteld, op woensdag bij ons geleverd en vervolgens op donderdag verzonden. We hebben er dus bewust voor gekozen om de planten zo vers mogelijk te verzenden. Helaas lijkt het erop dat de vertraging deze keer bij de bezorging is ontstaan. We hopen dat de planten alsnog goed aanslaan in de tuin.

Saanut 1/5 tähteä

Beter verpakken

Meer aandacht besteden aan het verpakkingsmateriaal dat al meer kopers hebben aangegeven. Een zwaar houten egelhuis zonder enige bescherming in een doos stoppen vraagt om beschadigingen en zakt door de doos heen. Dat kan veel beter.Daarom een lage score.

Hallo,

Dankjewel voor je bericht. Vervelend dat de verpakking niet aan je verwachtingen voldeed. We nemen je feedback mee.

Saanut 5/5 tähteä

Waanzinnig dat is het eerste woord

Waanzinnig dat is het eerste woord wat er bij mij opkomt toen ik alles uitpakte. Wat een kwaliteit geweldig. Ik had o.a. de Voedersilo apollo met 5 openingen en opvangschaal en tussenstuk, voederpaal, voederhuis jupiter, vetblokhouder moldau en vetbolhouder ameland. Allemaal met een dakje erboven omdat daardoor alles wat droger blijft. Ik ben er ontzettend blij mee en de vogeltjes ook. Super super super !!!

11. syyskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hallo,

Dankjewel voor je review! Fantastisch om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Saanut 4/5 tähteä

Het verpakken van de plantjes was…

Het verpakken van de plantjes was prima. Ik vond ze allemaal wel wat klein. Had wat meer body aan de plant verwacht.

Hallo,

Dankjewel voor je bericht. De planten staan niet altijd vol in bloei en kunnen soms een klein bruin plekje hebben. Het gaat om sterke, inheemse planten die zonder bestrijdingsmiddelen worden gekweekt en daardoor niet altijd “perfect” ogen. In de tuin groeien ze uit tot hun volle kracht.

vlotte levering

geen 5 sterren maar 4 :
Opvangschaal was eerst niet leverbaar.
Ik aangegeven had dat ik een berichtje wilde als dat wel weer zo was. Dat berichtje heb ik niet gekregen.
Ik ontdekte zelf, dat deze een week later weer leverbaar was.

Beste,

Bedankt voor je feedback. We geven je opmerking graag door zodat we de voorraadmelding nog eens kunnen bekijken.

Top website

Duidelijke website. Bij vragen snel antwoord en snelle levering.

Hallo,

Dankjewel voor je positieve beoordeling! Fijn dat je tevreden bent, graag tot een volgende keer.

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld

Hallo,

Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Prima

Zoals altijd prima. De vogels zijn happy.

2. syyskuuta 2026

Hallo,

Wat een mooie beoordeling, dankjewel! We doen ons best en het is fijn dat je dat zo ervaart.

Lekker

Na bestelling en betaling, ineens 15% korting, jammer.
Volgens de kleine vogels, lekker eten

Hallo,

We snappen dat het vervelend is dat een actie begint net nadat je besteld hebt, hou onze homepage goed in de gaten voor de meest recente aanbiedingen.

Saanut 5/5 tähteä

Plantjes van top kwaliteit en…

Plantjes van top kwaliteit en biologisch . Service en levering is top. Ook na de vraag die ik nog had is er snel op geantwoord.
Een tevreden klant en ga snel weer bestellen

Vriendelijk en geduldig

Ik ben vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Mijn vragen werden geduldig beantwoord.

2. syyskuuta 2026

Hallo,

Wat leuk dat je zo tevreden bent, dankjewel! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Team Vivara

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin