Een mooie slimme manier om met stro en de 6 potjes 2 aan 2 naar elkaar toe, verpakt in stro te versturen. Helaas bezit bij aankomst een van de 6 plantjes alleen maar 2 verrotte stengeltjes Dus... Näytä lisää
Yritys on vastannut

Yritys on vastannut
diverse planten besteld, er is een zeer mooie kwaliteit planten geleverd. alles klopte wat betreft bestelde soorten en aantallen. de manier van verpakken was heel erg goed. als ik opnieuw planten nodi... Näytä lisää
Prima ervaring. De prijs/kwaliteit verhouding vond ik prima. Bestelling werd snel geleverd. Plantjes waren heel goed verpakt. Alles ging naar verwachting dus ik ben heel erg tevreden! Voor herhali... Näytä lisää
Keurig verpakt en plantjes zien er goed uit. Alleen de bezorging duurde 12 dagen en hebben ook nog wegens vertraging het weekend bij PostNL doorgebracht.
Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.
Oranjestraat 128, 5126BR, Gilze, Hollanti

On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Ik heb mijn boom en andere planten zeer goed verpakt ontvangen en ze zien er gezond uit. Ik hoop dat ze goed zullen groeien in mijn tuin. Voor die prijs vind ik het een eerlijke deal. Dank u wel.
Ik ben heel goed geholpen waar ik vragen op had via de mail super en een goede levering heb ik eraan over gehouden geweldig
Goede communicatie en prachtige plantjes. Kan niet wachten om ze straks allemaal te zien groeien en bloeien.
De levering duurde lang, wat kan gebeuren. Ik had 6 verschillende soorten planten besteld, maar ik vind het maar ielig spul wat ik gekregen heb. Bijvoorbeeld een convolvulus, die toch al snel rond de 10 euro ps kost was niet meer dan paar stengeltjes met wat blaadjes. Ook de parelkruid plantjes stellen echt niks voor net zoals de salvia. Ik hoop maar dat de sieruien goed aanslaan, anders was dit een hele dure miskoop.
De plantjes waren goed verpakt. Alleen jammer dat er een vertraging was bij de levering. En de DPD gaat heel ruw om met de dozen. Er waren plantjes uit de plastic potjes gevallen. En dan weet je niet welk plantjes het is. Mag best bij elk plantjes een steker wat het is.
Ik was in de veronderstelling dat ik mijn bestelling de volgende dag kon komen ophalen. Helaas bleek het 5 tot 10 werkdagen te duren. Hierdoor had ik een flinke uitdaging in mijn planning.
Ook vond ik het niet handig dat niet alle potjes een naamsticker hadden. Nu moest ik per soort kijken welke er nog meer op leken. Van alleen maar dat ielige stekje is dat moeilijk te zien en had ik er heel veel extra werk aan voordat ik wist wat welke plant was.

Vastaus yritykseltä Groeneparadijs.nl
Prima planten en zeer goed verpakt zodat ze geen schade hadden van de verzending.
Nu twee weken geleden bestelling geplaatst en direct afgerekend. Paar keer gebeld, maar regelmatig onbereikbaar ivm drukte of de bestelling was nog niet binnen. Weer een keer gebeld, toen bleek dat de bestelling toch niet goed doorgekomen was. Of "ik geen "automatische" mail had ontvangen"... Nee dus.
Met Femke afgesproken dat ik ze woensdag as kan komen ophalen. Helaas geen bevestiging ontvangen dus ik vrees dat ik woensdag voor niets richting Gilze rij...

Vastaus yritykseltä Groeneparadijs.nl
De bestelling is netjes afgeleverd en ze staan al in de tuin ziet er goed uit .
Ben heel tevreden
Beide geleverde planten zijn goed ontvangen. Inmiddels staan ze in de volle grond. Vanaf nu afwachten wat het resultaat wordt.

Vastaus yritykseltä Groeneparadijs.nl
Snelle levering en de plantjes waren super goed ingepakt.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.