Natuurpunt Winkel Arvostelua

3 264
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We kregen de bestelde planten in twee keer. Achteraf bekeken is dat een bijzondere geste die Natuurpunt heeft gedaan omdat niet alle planten tegelijk beschikbaar waren. Dus dat is een appreciatie wa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het aanbod kan je ogen openen. Voedertafels voor vogels, voedersilo in harnas, voederhuisje voor kleine vogels, drink en bad voor kleine vogels. Ze hebben ook het beste nestkastje voor vogels wat sjie... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Ik vond de plantjes ok. Maar 1 was al bruin en verdord toen ik de doos open deed en het waren hele kleine plantjes. Bovendien kwam er enorm veel plastic bij kijken waardoor ik het zeker niet meer opni... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Altijd heel snelle levering, wat voor mij niet echt hoeft, correcte afhandeling van de betaling. De bestelde producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik ben tevreden.

1. Eläinruokakauppa
  2. Puutarhamyymälä
  3. Taimitarha

Yrityksen kirjoittama

In de Natuurpunt Winkel vind je een ruim aanbod producten waarmee je nog meer van de natuur kunt genieten. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en geven je de kans om de natuur nog intenser te beleven. Met onze producten kun je jouw eigen tuin of balkon diervriendelijk inrichten. Ben je lid van Natuurpunt? Dan geniet je in de Natuurpunt Winkel van 10% korting op vele producten!

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Was heel snel geleverd

18. syyskuuta 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.

Saanut 5/5 tähteä

Maak van je tuin een waardevolle plek

De vogeltjes blij gemaakt en de natuur gesteund met kwaliteitsvol voer. Top!

14. elokuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je een goede ervaring met ons hebt gehad.

makkelijk en snel besteld

makkelijk en snel besteld. Nadien vlug en correct geleverd

14. syyskuuta 2026

Hallo,

Bedankt voor je review! Super om te zien dat je tevreden bent; we helpen je graag weer een volgende keer.

Saanut 2/5 tähteä

"strooivoedsel voor vogels in uw tuin" het mengel herzien

ik heb 2x 12 kilo graanmengsel gekocht
maar de vogels laten al de kleine zaden liggen, probleem de helft van de zak zijn
kleine zaden;

17. syyskuuta 2026

Hallo,

Wat jammer dat de vogels vooral de kleine zaden laten liggen, zeker als die een groot deel van het mengsel vormen. Vogels kunnen behoorlijk kieskeurig zijn en hun voorkeur kan ook per seizoen en soort verschillen. Bedankt voor je duidelijke feedback, we nemen dit graag mee.

Team Natuurpunt winkel

Goede prijzen goede kwaliteit

Goede prijzen goede kwaliteit

16. syyskuuta 2026

Hallo,

Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan zo door en blijven ons inzetten om je de beste service te bieden.

Saanut 5/5 tähteä

We kregen de bestelde planten in twee…

We kregen de bestelde planten in twee keer. Achteraf bekeken is dat een bijzondere geste die Natuurpunt heeft gedaan omdat niet alle planten tegelijk beschikbaar waren. Dus dat is een appreciatie waard.

15. syyskuuta 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve review, geweldig dat je tevreden bent! We geven je complimenten meteen door aan het team.

Saanut 2/5 tähteä

Hout verweerd en trekt krom

Na twee vogel broedkastjes gekocht te hebben, is het nadeel dat het hout na een winter kromtrekt. Dat is jammer.

18. elokuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor je bericht. Wat vervelend dat het product niet naar wens is. Neem contact op met onze klantenservice. Stuur gelijk een foto mee voor een snelle afhandeling.

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte en snelle levering.

Perfecte en snelle levering.

11. syyskuuta 2026

Hallo,

Super bedankt voor je positieve feedback! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Saanut 4/5 tähteä

op tijd geleverd niets op aan te merken…

op tijd geleverd niets op aan te merken goede service
en je help de natuur een beetje

10. syyskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

De juiste producten voor een goede…

De juiste producten voor een goede prijs,snelle levering 👌

9. syyskuuta 2026

Correct verloop

Correct verloop. zoals ik het gehoopt had, geen stress, goed aangekomen, zeer content.

Saanut 5/5 tähteä

De door mij bestelde artikelen zijn…

De door mij bestelde artikelen zijn perfect aangeleverd..

8. syyskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Leuk winkeltje voor meer tuinplezier.

Ruim aanbod, scherpe prijzen en een snelle verzending. De vogeltjes in de tuin zijn eveneens opgetogen.

8. syyskuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor de fijne beoordeling! Jouw feedback helpt ons om dit niveau vast te houden.

Altijd heel snelle levering

Saanut 5/5 tähteä

Alles wordt altijd op tijd geleverd

Alles wordt altijd op tijd geleverd, heel mooie bijenhotels. En mijn verwende tuinvogels houden van het vogelzang.

4. syyskuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor je mooie beoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Mooie kalender.

Team Natuurpunt Winkel

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin