Van Eyck Sport Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke communicatie en snelle levering. Enige punt van kritiek is de levering via.B post ze bellen aan ik doe de deur open postbode weg en het pakje ligt op de grond. Gelukkig waren wij thuis a... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Slechte klantenservice. Online een paar schoenen aangekocht, afgeprijsd. Een week later naar de winkel gegaan om ze om te ruilen, daar heb ik moeten bijbetalen omdat de korting afgelopen is. Ik vind d... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Op 21 juli een bestelling geplaatst bij de webshop van van Eyck Sport voor een fietshelm voor één van de kinderen. Na 5 dagen nog geen update over de bestelling dus een mail gestuurd, daarop nog gee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Van Eyck Sport levert top kwaliteit aan de scherpste prijs. Na de continental 5000 S TL(2x) bestelde ik de zomeractie Michelin Power Cup TLR 25mm (2x). Beide zijn aan elkaar gewaagd, rolweerstand, com... Näytä lisää

1. Pyöräilytarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Van Eyck Sport: Fietsen, accessoires & kledij kopen online - Geniet van voordelige prijzen & snelle levering. Fietsen, accessoires en kledij, dat bestel je bij Van Eyck.

Hyvä

115 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Webwinkel kan beter

Met de website heb ik slechte ervaringen. Is niet opgebouwd om te gebruiken met uw smartphone. Loopt soms vast, producten kunnen niet worden verwijderd, de filters zijn heel beperkt, de info over de producten is basic, de zoekfunctie geeft niet alle producten weer....Had ook problemen met een cadeaubon die ik niet kon inwisselen omdat ik boven het bedrag zat. Het verschil bijbetalen werkte niet. Een mail naar Van Eyck bleef onbeantwoord. 2 dagen na bestelling nog geen melding dat de producten onderweg zijn. Ik koop al jaren fietsonderdelen bij Van Eyck omdat de prijzen concurentieel zijn, het aanbod ruim is en het een Belgisch bedrijf is en ik de eigen economie liever steun dan deze van een ander land. Ik hoop dan ook dat er eens werk wordt gemaakt van een gebruiksvriendelijke website.

11. maaliskuuta 2026

Binnenbanden race top

Heel tevreden beter ventiel dan die ik kocht deze zijn race binnen banden ventiel worden niet vast gezet op de velg wat volgens mij pak beter is tegen lek loppen. Best tevreden service,snelheid van de levering. Aanrader

26. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Onderwerp: Klacht over BASIL KAVAN ECO CLASSIC 46L Dubbele Fietstas

Ik heb de BASIL KAVAN ECO CLASSIC 46L ROUNDED DUBBELE FIETSTAS ZWART gekocht, maar ik ben zeer ontevreden.
Het product werd geleverd in een gescheurde doos en de bevestigingsriempjes waren afgesneden. Hierdoor was het erg lastig om de tas vast te maken, omdat de riempjes simpelweg te kort waren.
Het product was duidelijk niet nieuw. Ik ben erg teleurgesteld in de service en ik raad deze website dan ook absoluut niet aan!

2. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Probleem met de rits van een Wowow…

Probleem met de rits van een Wowow vestje. Door de verkoopsters een klantvriendelijke oplossing gezocht en zonder problemen kunnen omwisselen na contactname met de firma.
Dikke duim voor jullie service dames van het filiaal in Dadizele.

16. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb via mail contact gehad na…

Ik heb via mail contact gehad na 45minuten bericht wat ik nodig had , meteen besteld en 2 dagen later netjes afgeleverd 👍👍Alleen de watsup duurt eigenlijk wat lang als je wat wilt vragen , iets om over na te denken. Verder prima hoor, ik koop hier nog meer .

18. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin