Van Eyck Sport Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke communicatie en snelle levering. Enige punt van kritiek is de levering via.B post ze bellen aan ik doe de deur open postbode weg en het pakje ligt op de grond. Gelukkig waren wij thuis a... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Van Eyck Sport levert top kwaliteit aan de scherpste prijs. Na de continental 5000 S TL(2x) bestelde ik de zomeractie Michelin Power Cup TLR 25mm (2x). Beide zijn aan elkaar gewaagd, rolweerstand, com... Näytä lisää

1. Pyöräilytarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Van Eyck Sport: Fietsen, accessoires & kledij kopen online - Geniet van voordelige prijzen & snelle levering. Fietsen, accessoires en kledij, dat bestel je bij Van Eyck.

Hyvä

115 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Online een paar schoenen aangekocht, afgeprijsd. Een week later naar de winkel gegaan om ze om te ruilen, daar heb ik moeten bijbetalen omdat de korting afgelopen is. Ik vind dit belachelijk, een beetje klantvriendelijkheid had hier wel gemogen. Teleurgesteld, ik ga volgende keer elders

17. elokuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

j'ai renvoyé un maillot car celui-ci ne…

j'ai renvoyé un maillot car celui-ci ne correspondait pas à celui que j'avais encodé sur le site et j'ai émis le souhait de recevoir le bon maillot comme proposé dans les possibilités de retour. Cependant, nous sommes près de 4 semaines plus tard et malgré mes mails de rappel, je n'ai tjrs aucun retour concernant une date de livraison ou tout autre alternative!

23. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke communicatie en snelle…

Duidelijke communicatie en snelle levering.
Gelukkig waren wij thuis anders had iedereen het pakje kunnen meenemen.

29. heinäkuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Bestelling niet geleverd en geen enkel contact

Op 21 juli een bestelling geplaatst bij de webshop van van Eyck Sport voor een fietshelm voor één van de kinderen. Na 5 dagen nog geen update over de bestelling dus een mail gestuurd, daarop nog geen antwoord gehad, geprobeerd te bellen met de webshop, maar na 30 minuten in de wacht de hoop opgegeven dat er nog iemand op gaat nemen, via Whatsapp op 3 dagen contact proberen te zoeken en het contactformulier ingevuld.. Helaas tot op heden 04-08 (twee weken na de bestelling) geen enkele reactie van deze shop. Ik kreeg wel een mail met de vraag of ik een review achter wilde laten, dus bij deze..

Update 06-08: na een nette reactie van de klantenservice is vandaag de helm alsnog geleverd. Het heeft even geduurd maar is zeer netjes opgelost. Ondanks de vertraging en het feit dat er e.e.a. mis ging is het dus alsnog netjes opgelost, waarvoor dank!

21. heinäkuuta 2026

Erreur sur le produit

Si la commande et la livraison se sont déroulés comme prévu, le produit livré ne correspond pas à mon achat. En effet la couleur du casque n’est pas la bonne.
J’ai suivi la procédure reprise sur le site Van Eyck sport en cas d’erreur de l’expéditeur (envoie d’un formulaire de retour de leur part).
Mais depuis, aucun retour, aucun contact malgré plusieurs e-mails.
Après une première expérience très positive, je suis cette fois assez déçu de n’avoir aucune nouvelle du service après vente.

23. heinäkuuta 2026

Beschrijving product niet juist

Goede eerste ervaring met aankoop van een fietshelm. Maar bij een tweede helm komt de beschrijving niet overeen met het product. De helm bevatte geen MIPS systeem zoals beschreven.

2. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin