Van Eyck Sport Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke communicatie en snelle levering. Enige punt van kritiek is de levering via.B post ze bellen aan ik doe de deur open postbode weg en het pakje ligt op de grond. Gelukkig waren wij thuis a... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Slechte klantenservice. Online een paar schoenen aangekocht, afgeprijsd. Een week later naar de winkel gegaan om ze om te ruilen, daar heb ik moeten bijbetalen omdat de korting afgelopen is. Ik vind d... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Op 21 juli een bestelling geplaatst bij de webshop van van Eyck Sport voor een fietshelm voor één van de kinderen. Na 5 dagen nog geen update over de bestelling dus een mail gestuurd, daarop nog gee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Van Eyck Sport levert top kwaliteit aan de scherpste prijs. Na de continental 5000 S TL(2x) bestelde ik de zomeractie Michelin Power Cup TLR 25mm (2x). Beide zijn aan elkaar gewaagd, rolweerstand, com... Näytä lisää

1. Pyöräilytarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Van Eyck Sport: Fietsen, accessoires & kledij kopen online - Geniet van voordelige prijzen & snelle levering. Fietsen, accessoires en kledij, dat bestel je bij Van Eyck.

Hyvä

Kaikki arvostelut

115 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Levering van shimano remschijven en…

Levering van shimano remschijven en remblokjes. Stipte levering en zeer scherpe prijzen. Van Eyck is de topper in de fietsenwereld, zonet een E-bike gekocht en meer dan tevreden over de goede uitleg en service.

20. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Controleer de vervaldatum van voedingsproducten

De geleverde producten waren kort bij de vervaldag. ( 3 maand)
ÍK kon afleiden uit mijn bestelling van vorig jaar dat het ging om identiek de zelfde vervaldag en lotnummer: dus de geleverde producten waren reeds meer dan een jaar oud.
Op mijn reactie of ik alvast een gedeelte kon omwisselen voor het zelfde product met een latere vervaldatum tot op heden geen antwoord ontvangen.
Anderzijds reeds jaren tevreden klant en nooit problemen omtrent service en levering.

9. huhtikuuta 2026

Zeer tevreden!

Correcte levering, zeer tevreden over de Shimanoketting, voldoet perfect aan mijn verwachting net zoals mijn ervaring, in het verleden. Kortom tevreden over de prijs/kwaliteit en zeker ook over het telefonisch contact! TOP!

17. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Grève Bpost

Le problème c'est que je n'ai toujours pas reçu le colis à cause de la grève chez Bpost

7. huhtikuuta 2026

Betrouwbare levering

1 dag voor mijn vertrek merkte ik dat ik geen geïsoleerde camelback slang meer had, handig om in de bergen te toerskiën. Ik bestelde het op een andere site waar het aangeduid stond als op voorraad. Na bestelling bleek het niet op voorraad. Bij Van Eyck Sport heb ik dan een tweede bestelling gedaan die de volgende dag geleverd werd.

10. maaliskuuta 2026

Positieve winkelervaring !

Na zeer recente on-line aankoop wahoo kickr rollr (die voor mij niet bruikbaar bleek) positief probleemoplossend onderhoud in shop te Geel. Nazicht / test / terugname / vervangende aankoop op kundige en vriendelijke wijze behandeld door Yentl en collega's.

13. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin