Duidelijke communicatie en snelle levering. Enige punt van kritiek is de levering via.B post ze bellen aan ik doe de deur open postbode weg en het pakje ligt op de grond. Gelukkig waren wij thuis a... Näytä lisää
Slechte klantenservice. Online een paar schoenen aangekocht, afgeprijsd. Een week later naar de winkel gegaan om ze om te ruilen, daar heb ik moeten bijbetalen omdat de korting afgelopen is. Ik vind d... Näytä lisää
Op 21 juli een bestelling geplaatst bij de webshop van van Eyck Sport voor een fietshelm voor één van de kinderen. Na 5 dagen nog geen update over de bestelling dus een mail gestuurd, daarop nog gee... Näytä lisää
Van Eyck Sport levert top kwaliteit aan de scherpste prijs. Na de continental 5000 S TL(2x) bestelde ik de zomeractie Michelin Power Cup TLR 25mm (2x). Beide zijn aan elkaar gewaagd, rolweerstand, com... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Van Eyck Sport: Fietsen, accessoires & kledij kopen online - Geniet van voordelige prijzen & snelle levering. Fietsen, accessoires en kledij, dat bestel je bij Van Eyck.
Gentsesteenweg 89, 9300, Aalst, Belgia
- +3253781278
- info@vaneycksport.com
- www.vaneycksport.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 5 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fiets was weer als nieuw
Fiets was weer als nieuw! Wel alles vervangen zonder eerst te bellen of te verwittigen. Een onverwachte factuur van 400euro kwam aan. Ik had ‘nazicht’ gevraagd en twee binnenbanden. Volgende keer ben ik specifieker.
Un article a été livré détérioré
Un article a été livré détérioré
Altijd vriendelijk onthaald en geholpen…
Altijd vriendelijk onthaald en geholpen bij van Eyck sport Dadizele,ook als G-sporter telkens doen ze de moeite om speciale noden aan te horen en te verwezenlijken.topservive.
Craft
Past goed.
Kwalitatief in orde.
Valt goed op bij donkere dagen.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Duidelijke omschrijving op de website en steeds behulpzaam in de winkel.
Je suis très satisfait d'avoir passé…
Je suis très satisfait d'avoir passé une commande chez Cycloconcept . La livraison s'est très bien passé. Je recommande aux clients ce site sérieux et fiable sans aucune crainte
Zeer tevreden
Tacx Neo via webwinkel aangeschaft.
Tacx Neo via webwinkel aangeschaft.
Scherpe aanbieding incl. Gemonteerde 11speed cassette.
Snelle levering.
Kortom aanrader!
Prima webshop en goed product.
Deze handschoenen waren nergens meer verkrijgbaar. Ze doen wat er beloofd wordt, namelijk dat ze waterdicht zijn en dat is bij velen niet het geval. Qua levering, enz niets op aan te merken.
mooie mutsen en snelle levering
Kwalitatieve toppedalen
De pedalen van speedplayonovertrefbaar op gebied van duurzaamheid en gebruiksgemak!Ik rij er al 20 jaar mee.Enkel de schoenplaatjes zijn wat aan de dure kant maar gaan nu ook langer mee dankzij de rubbers die de plaatjes beschermen tijdens het lopen
COUVRE-CHAUSSURES SPATZ AQUASOCK 2 - NOIR
La commande correspond à mes attentes. Couvre chaussures de très bonne qualité
Na 500km lek en een blaas tussen het…
Na 500km lek en een blaas tussen het canvas en rubber. Meerdere mails naar Van Eyck gestuurd over eventuele garantie maar tot op heden geen enkele reactie mogen ontvangen.
Speedy transport
Het aangekochte product zeer snel mogen ontvangen. In onberispelijke staat; prima service.
Prijs, levering en service prima!
Goede prijs voor het product dat ik heb gekocht, supersnelle levering, pakketje was beschadigd en binnen de kortste keren werd een nieuw pakketje gestuurd (met daarin een retourbon voor het oude pakketje). Top!
Al even de schande voorbij
Al even de schande voorbij, maar voor mijn neus de prijs met bik doorkrabben (Vandaag!) om dan meer te vragen!?? Rare toestanden en zo geven ze koning zijn handschoenen... En anders kom ik samen de beelden is mee bekijken...
Negatieve ervaring bij van Eyksport.
Negatieve ervaring bij van Eyksport.
Koop ik me daar online een Assos broek.Krijg ik de broek binnen en hangt er een prijskaartje aan die lager is dan ik betaald heb. Mail wordt nooit beantwoord(door een zekere Louise)
Zal daar mijn laatste aankoop zijn…..
Nooit geen beantwoorde mail gehad.

Vastaus yritykseltä Van Eyck Sport
Goed en uitgebreid assortiment
Goed en uitgebreid assortiment. Echter bij bepaalde artikelen een slechte omschrijving.
Ook kreeg ik een factuur met BTW verlegd en dat wilde ik niet. Ze konden dat niet meer wijzigen.
Whats app beantwoorden ze heel traag en de klantenservice is ronduit slecht bereikbaar als je ze nodig hebt.