Segonda Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

DIT IS EEN WAARSCHUWING VOOR IEDEREEN DAT HIER WILT BESTELLEN.Dit is echt een scam ik wacht al 3 weken op m’n laptop. Op de site staat dat de leveringstijd 2-5 werkdagen is. Vervolgens verschuiven ze... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een iPad gekocht bij Segonda en erg tevreden met mijn aankoop. De iPad ziet er netjes uit, werkt perfect en werd snel geleverd. Alles verliep zoals verwacht. Zeker een aanrader! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met mijn aankoop bij Segonda. Ik heb een iPad besteld en alles is netjes en snel verlopen. De iPad was precies zoals verwacht en de communicatie was goed. Zeker een aanrader! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn aankoop! Ik heb hier een MacBook gekocht en alles is echt top verlopen. De MacBook werd snel geleverd en was super netjes en goed verpakt. Het apparaat ziet er ontzettend goed uit... Näytä lisää

Hyvä

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

goede service

Ongeveer een half jaar geleden heb ik nieuw glas in mijn Samsung Galaxy S4 laten zetten. Het zag er weer als nieuw uit en de service was heel vriendelijk en snel.
Helaas zie ik nu in een hoek van de telefoon een plek waar het glas iets loslaat ofzo, het lijkt of er lucht onder zit.
Niet heel erg, maar toch jammer.

16. helmikuuta 2015

PERFECT!!!

Misschien niet de allergoedkoopste, maar wel de beste en snelste service!!! En ze gebruiken tenminste originele producten!!
Maar toch hoop ik er niet zo snel weer heen te moeten ;-)))

16. helmikuuta 2015
Saanut 5/5 tähteä

Goede services. Vriendelijk personeel. Snelle reparatie. Verder kan je het gehele proces gewoon meekijken, geeft een goed gevoel.

11. helmikuuta 2015
Saanut 5/5 tähteä

Prima service, snel en vakkundig

Handig om zelf je reparatiemoment te kunnen kiezen. Reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd terwijl je kunt toekijken (als je dat wilt). Prijsniveau is prima. Als het nodig is (nooit leuk als er iets stuk gaat), kom ik graag weer bij jullie!

5. helmikuuta 2015

snel en vakkundig

Ik kon de volgende dag al terecht. De reparatie is binnen de opgegeven tijd uitgevoerd. De IPhone werkt na de reparatie goed en ik ben zeer vriendelijk geholpen.
Dus top!

23. tammikuuta 2015

Snel, vriendelijk en vakkundig

De juiste plek voor die irritante, technische problemen met je smartphone of tablet. Echt een jong bedrijf wat past in deze tijdgeest. Zelf online je afspraak in hun agenda zetten was al handig en de afhandeling vh probleem was snel en vakkundig binnen een half uur. Zeer transparant, want ze maken je apparaat waar je bij staat. Succes mannen!

22. tammikuuta 2015

perfect

Overzichtelijke website, makkelijk afspraak te maken, goed te bereiken, vriendelijke en hartelijke mensen, mocht meekijken terwijl mij iPhone werd gemaakt onder het genot van een lekker bak koffie, en supergoed werk geleverd.

12. tammikuuta 2015

Super!

Nette zaak met uitstekende service!
Je kunt erbij blijven en zien wat ze doen.
Mijn batterij was vervangen van mijn Iphone enkele maanden geleden.
Je hebt 1 jaar garantie en recentelijk terug geweest ivm "slechte" batterij die niet goed werkte.
Zonder problemen nagemeten en uiteindelijk vervangen.

Top!

11. tammikuuta 2015
Saanut 5/5 tähteä

Snelle en goede service voor prima prijs!

De camera van mijn Samsung Galaxy S4 was stuk. Gebeld met Smartab en kon s middags meteen gemaakt worden. Kosten 49 euro met zelfs een jaar garantie.
Zeer aardige en vakkundige jongens, prima service verlening en kan Smartab dus zeker aanbevelen!

29. joulukuuta 2014

Professioneel team

Normaal geef ik niet snel een review. Maar Smaltab verdient het. Ipad scherm was stuk gegaan. Reparatie lukte niet tijdens de wachttijd omdat er meer aan de hand was. Beloofd in de middag de Ipad gereed te hebben en keurig op de hoogte gehouden en hebben de belofte gehouden!

Aanrader dus!

18. joulukuuta 2014

Snelle en goede service

Gisteren opzoek gegaan naar Iphone reparatie Hoofddorp en kwam vrij snel al op de site van Smartab. Duidelijke site met goede concurrerende prijzen voor de reparaties. Via de site kan je zien op welke tijdstip je terecht kan en dit ook bevestigen. Tijdens de reparatie kan je meekijken met de reparateur zodat je zeker weet dat de onderdelen ook echt nieuw en vervangen zijn.

4. joulukuuta 2014
Saanut 5/5 tähteä

Prima adres, maken waar wat ze beloven en nog lekkere koffie ook!

Mocht je scherm kapot zijn, dan raden we dit adres aa.
We konden op de reparatie van het scherm wachten onder het genot van een bakje koffie.

Ze maakten eerst een analyse, testen of die nog werkte en maakten de prijs op. Na ons accoord repareerden ze de iPhone direct.

We kregen de factuur mee en het advies om hem eventueel te claimen bij onze inboedelverzekering.
Een jaar garantie op de reparatie en je kunt er pinnen.

27. marraskuuta 2014
Saanut 5/5 tähteä

Snel, behulpzaam en eerlijk!

Dit zijn helden! Hoe lang kun je zonder je telefoon? Heel snel geholpen, duidelijke uitleg en eerlijk in afwegingen!
Vriendelijke mensen die verstand hebben van wat ze doen!! Zeer tevreden!

26. marraskuuta 2014

Snel, vriendelijk en deskundig

Snel geholpen door deskundige medewerkers die na een kort onderzoek de mute-knop hebben vervangen van mijn iPhone 4. Online afspraak gemaakt, prima! Kosten vielen ook erg mee... TOP!

14. marraskuuta 2014
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin