Segonda Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een iPad gekocht bij Segonda en erg tevreden met mijn aankoop. De iPad ziet er netjes uit, werkt perfect en werd snel geleverd. Alles verliep zoals verwacht. Zeker een aanrader! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met mijn aankoop bij Segonda. Ik heb een iPad besteld en alles is netjes en snel verlopen. De iPad was precies zoals verwacht en de communicatie was goed. Zeker een aanrader! 😊

Hyvä

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn aankoop

Super blij met mijn aankoop! Ik heb hier een MacBook gekocht en alles is echt top verlopen. De MacBook werd snel geleverd en was super netjes en goed verpakt. Het apparaat ziet er ontzettend goed uit en werkt perfect. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goede MacBook voor een mooie prijs!

14. syyskuuta 2026

Wacht inmiddels al 10 dagen op überhaupt verzendinh

Wacht inmiddels al 10 dagen op m’n bestelling die ik nodig heb waar verzending binnen 1-3 dagen op de website stond.

Klopt geen reet van dus. Bestelling is ook nog steeds niet verzonden….

Tot mijn verbazing sturen ze een e-mail of ze hem uiterlijk binnen 2 dagen verzenden of geld terug, 2 uur later annuleren ze de bestelling zonder dat ik überhaupt reageer?

Erg rare gang van zaken zo, ik zou graag nog steeds mijn MacBook ontvangen.

15. syyskuuta 2026

Hi Lucas,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te lezen dat je inmiddels al 10 dagen wacht terwijl er op de website een kortere levertijd stond.

We willen dit graag voor je uitzoeken en zo snel mogelijk oplossen. Kun je ons je ordernummer en het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst doorgeven? Dan kunnen we je bestelling er direct bij pakken en je een concrete update geven.

Alvast bedankt! We hopen dit snel voor je op te kunnen lossen.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, snelle levering

21. syyskuuta 2026

Hi Dimitris,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en de snelle levering. 😊
Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Super blij mee

Macbook was snel geleverd en zag er echt uit als nieuw. Super blij mee, echt een aanrader.

24. syyskuuta 2026

Hi Tracy,

Bedankt voor je mooie review! 😊 Super om te horen dat je zo blij bent met je MacBook en dat hij er als nieuw uitziet.

Veel plezier ermee en bedankt voor je vertrouwen in Segonda! 🙌

Was an amazing service

Was an amazing service, faster, good personal and the product was perfect! 👌 if I can put more stars I will do it 🙏🫶

22. syyskuuta 2026

Hi Esther,

Thank you so much for your lovely review! 😊 We’re really happy to hear that you had such a great experience with our service and that you’re happy with the product.

We truly appreciate the kind words and your support! 🙏💚

Saanut 1/5 tähteä

DIT IS EEN WAARSCHUWING VOOR IEDEREEN…

DIT IS EEN WAARSCHUWING VOOR IEDEREEN DAT HIER WILT BESTELLEN.Dit is echt een scam ik wacht al 3 weken op m’n laptop. Op de site staat dat de leveringstijd 2-5 werkdagen is. Vervolgens verschuiven ze altijd de levertijd eerst was de zogenaamde leveringsdag maandag dan was het weer dinsdag en zo ging het 2weken lang verder. Heb ondertussen nog niks ontvangen.Dit is mijn slechtste ervaring ooit. Als je om hulp wilt vragen dan sturen ze jou door naar een chat en die chat is ai je kan nooit echt praten met een echte medewerker. NOOIT MEER BESTEL IK HIER!!

24. syyskuuta 2026

Hi Sheranity,

Bedankt voor je review. We vinden het uiteraard erg vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad.

Ik kan je bestelling op basis van je naam helaas niet terugvinden in ons systeem. Zou je ons daarom je ordernummer kunnen doorgeven? Dan zoeken we je bestelling er direct bij en kijken we graag wat er precies is misgegaan.

We willen dit graag persoonlijk met je oplossen.

Saanut 1/5 tähteä

slechtste service ooit en ipad niet terug gekregen!!

Hoofddorp locatie is al een week dicht en telefonisch ook niet bereikbaar!

Hebben week geleden onze ipad afgegeven voor reparatie. We konden de volgende dag de iPad weer ophalen volgens smartlab. Nou mooi niet ben een week verder en heb nog mijn iPad niet teug en kan smartlab op geen enkele manier bereiken.

Smartlab willen jullie zo vriendelijk zijn mijn ipad terug te geven!!!!

4. lokakuuta 2019

Super service

Super service, na wat schoonmaak werk bleek reparatie niet nodig. Goede koffie voor het wachten en geen rekening! Absolute aanrader

24. syyskuuta 2019

Vreemde behandeling

De medewerker was vergeten mij te bellen dat het onderdeel voor mijn telefoon niet was binnengekomen. Er werd mij ook gezegd dat ik maar beter een andere plek kon zoeken omdat dit bedrijf binnenkort wordt overgenomen en blijkbaar geen particuliere klanten meer aanneemt. Heel vreemd allemaal!

10. elokuuta 2019

Beste Tim,
Bedankt voor jouw kritische review, alleen door klanten zoals jij kunnen wij onze service nog meer verbeteren.
Zou jij aanstaande maandag contact met ons willen opnemen op 023 5846312. Dan kunnen wij alsnog kijken wat wij voor je kunnen betekenen.
Het SMARTAB Team.

snelle service

We hebben gister een afspraak gemaakt en we konden vandaag al terecht.
Het was een snelle service en aardig personeel en de prijs was goed betaalbaar

20. huhtikuuta 2019

Geen beeld op galaxy tab 10.1

Het beeld op mijn galaxy tab 10.1 was weggevallen. Ik nam telfonisch contact op met Smartlab en kon meteen langs komen in Hoofddorp.
Daar werd ik ook meteen heel vriendelijk en vakkundig geholpen.
Binnen no time was het toestel weer in orde!!!
Zo'n service tref je niet zo vaak meer aan!!
In een woord 'geweldig'
Prima zaak en nog betere service.

9. tammikuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

Altijd snelle en deskundige hulp... en een beetje meer.

Eigenlijk pas als je iPad of mobiel stuk gaat weet je precies hoe onmisbaar hij voor je is. En ik ben helaas in beide situaties terechtgekomen. Hoe fijn is het dan, dat je een betrouwbaar adres hebt als SMARTAB, waar ze je altijd snel en deskundig en ook nog eens op een prettige manier uit de brand helpen. Zelfs toen ik een simpel oplaadkabeltje nodig had voor een oudere iPad (dat niet meer zo maar te verkrijgen was) hebben ze me geholpen door een alternatieve kabel te bestellen. Klantvriendelijkheid in het kwadraat!

15. marraskuuta 2018

Flexibel en goed

Flexibel, helder en als dingen niet verholpen kunnen worden wordt het ook eerlijk gemeld. Verder goede klaar terwijl je wacht service met goede koffie

17. lokakuuta 2018
Saanut 3/5 tähteä

Lange wachttijd ondanks afspraak

Na een gemaakte afspraak is het vreemd dat een klant die plotseling binnenkomt toch voor mij wordt behandeld (blijkt wanneer ik terugkom van enkele boodschappen). Dus moet ik helaas alsnog wachten voordat mijn toestel gereed is. Het toestel wordt overigens wel vakkundig gerepareerd (scherm) en functioneert weer prima.

16. lokakuuta 2018

Beste Tim,

Bedankt voor uw feedback. Ik stel het op prijs dat u ons dit even laat weten. Alleen met scherpe gebruikers zoals u kunnen we de service continu blijven verbeteren.

Wij nemen uw feedback uiterst serieus en zullen dan ook met een gepaste oplossing komen. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen.

Uw feedback is ook genoteerd om onze service in de toekomst te verbeteren.

Nogmaals ons excuses voor het ongemak.

het SMARTAB team

uitblinkend in technische kennis

uitblinkend in technische kennis
Erg klantvriendelijk en duidelijk en een goede omschrijving van het probleem met expertise en kennis van hard en software
Excellente reparatie en onderhoud en een goede technische uitstraling
Alleen maar lof over smartab

16. lokakuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over deze jongens

Zeer tevreden over deze jongens! Surface werd binnen een uur opgehaald in Almere met koerier. Netjes gebeld over de mogelijkheden qua reparatie. Surface volgende dag weer hersteld terug gekregen netjes verpakt en beschermd in doos!

25. kesäkuuta 2018

Betrouwbaar

Aanvankelijk had ik mijn bedenkingen, maar deze bleken ongegrond.
Inmiddels heb ik al meerdere keren met succes een scherm van een smartphone laten vervangen.
Het is een jong bedrijf, waar ze proberen een verschil te maken met al die andere reparatie shops
Ze denken mee en nemen de klanten serieus

12. kesäkuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin