Nextmac heeft precies geleverd wat er werd beloofd. Het apparaat werkt goed en kwam met garantie zoals aangegeven. Voelt als een veilige aankoop.
Ik twijfelde eerst over refurbished apparaten, maar Nextmac heeft me positief verrast. De MacBook werkt soepel en ziet er netjes uit. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Ik heb een refurbished MacBook besteld bij Nextmac en deze kwam in echt goede staat aan. Alles werkt tot nu toe prima. De levering was ook sneller dan verwacht.
Yrityksen kirjoittama
Nextmac is een toonaangevend bedrijf in Nederland dat gespecialiseerd is in refurbished MacBooks, iPhones, iPads en meer. Al onze apparaten worden geleverd met 12 maanden garantie en snelle levering binnen 1–3 werkdagen. Sluit je aan bij onze tevreden klanten die kiezen voor Nextmac vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service.
Herengracht 320, 1016CE, Amsterdam, Hollanti
- 024 781 0027
- support@nextmac.nl
- www.nextmac.nl
On vastannut 17 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Tot nu toe geen klachten
Ik twijfelde eerst over refurbished…
Ik ontving mijn bestelling binnen een paar dagen. De verpakking was stevig en de iPad werkt perfect. Tevreden met de service.
Makkelijke aankoopervaring
Het hele proces verliep soepel van begin tot eind. De iPhone die ik ontving ziet er bijna nieuw uit. Tot nu toe geen problemen gehad.
Ik heb een refurbished MacBook besteld…
Belachelijk onprofessioneel…
Belachelijk onprofessioneel bedrijf....reageren niet of nauwelijks of mails.....telefonisch totaal onbereikbaar...wacht al maanden op terugbetaling dit kan echt niet....ze negeren me en stelen meer dan 700 euro. Zo ga je niet met klanten om dit is uitermate slecht! BESTEL HIER NIET!! OPLICHTERS
Top screenprotector
Top screenprotector. Ziet amper kleur verschil met het anti blue light effect.
Echt een aanrader
Echt een aanrader! Alles was keurig geregeld en de verpakking zag er top uit. De snelle levering en de eerlijke prijs maken het helemaal af
Heel tevreden met mijn nieuwe iphone…
Heel tevreden met mijn nieuwe iphone 14. Kwam binnen 2 werkdagen al binnen en ziet er nieuw uit. ik had ook een premium besteld dus voldoet zeker aan mijn verwachtigen. Chapeau!
Oplichters
Oplichters. Ik kocht een refurbished Apple Watch, maar die werd nooit verstuurd. Er werd niet gereageerd op mijn e-mails en de telefoon werd niet opgenomen. Gelukkig betaalde ik met mijn creditcard en kon ik een terugbetalingsprocedure starten. Geen zaken mee doen!!
Het onberispelijke karakter van de mensen
Snelle service en duidelijke communicatie. Bestelling netjes en op tijd ontvangen. Product voldoet aan de verwachtingen. Zeker een aanrader!
Excellent communication
Good communication, and forward thinking on every question. I like the service of NextMac
I received a MacBook Pro M1-Max and even as a used model, it looked and functions as a new on.
Thanks!
Zeer goeie service werd snel geholpen…
Zeer goeie service werd snel geholpen en ben zeer tevreden over het product!
Iphone 14 aanrader
Iphone 14 besteld voor mijn vriend. snel verzonden en goed verpakt. Beide blij met de aankoop, toestel ziet er splinternieuw uit en batterij is top. Aanrader.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf
iMac was precies zoals beschreven op de website en kwam sneller aan dan verwacht. Had het in de ochtend besteld en kwam de volgende dag al binnen. Gewoon een betrouwbare verkoper waar je zonder zorgen kunt bestellen.
Erg Tevreden met Nextmac!
Ik ben erg tevreden over de service. Alles werd duidelijk uitgelegd en het proces verliep snel en soepel. Fijn om met een partij te werken die echt meedenkt.
Wat een leuke service
Wat een leuke service, ze hebben me echt geholpen.
Bedankt voor de goeie service ik ben er…
Bedankt voor de goeie service ik ben er super blij mee!!!!!!
Heb mn macbook ontvangen
Heb mn macbook ontvangen. Had een goed besteld en hij zag er uit als een uitstekend om eerlijk te zijn dus zeker tevreden met hoe het verliep! De batterij mocht wel iets beter en had er graag een lader bij gewillen maar zag op de website dat dat niet er bij word geleverd.
Erg tevreden met mn laptop
Erg tevreden met mn laptop. Het batterijpercentage was zelfs hoger dan verwacht (conditie uitstekend) en de MacBook ziet er top uit. Daarnaast was de levering ook netjes binnen de 2 dagen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.