DIT IS EEN WAARSCHUWING VOOR IEDEREEN DAT HIER WILT BESTELLEN.Dit is echt een scam ik wacht al 3 weken op m’n laptop. Op de site staat dat de leveringstijd 2-5 werkdagen is. Vervolgens verschuiven ze... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Onlangs een iPad gekocht bij Segonda en erg tevreden met mijn aankoop. De iPad ziet er netjes uit, werkt perfect en werd snel geleverd. Alles verliep zoals verwacht. Zeker een aanrader! 😊
Super tevreden met mijn aankoop bij Segonda. Ik heb een iPad besteld en alles is netjes en snel verlopen. De iPad was precies zoals verwacht en de communicatie was goed. Zeker een aanrader! 😊
Super blij met mijn aankoop! Ik heb hier een MacBook gekocht en alles is echt top verlopen. De MacBook werd snel geleverd en was super netjes en goed verpakt. Het apparaat ziet er ontzettend goed uit... Näytä lisää
Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super snelle service. 's Morgens Iphone gebracht en 's middags deed alles het weer! Daarnaast heel vriendelijk en makkelijk te bereiken/parkeren.
afspraak gemaakt, en ruim binnen een half uur was het scherm van de Iphone 6 vervangen, en voor zien van een screen protector.
top
ik hoop het niet, maar mocht er weer 1 stukgaan, kom ik weer terug.
De mannen van Smartab denken met je mee en ook al leek het probleem in eerste instantie niet eenvoudig op te lossen, het resultaat van hun inspanningen was geweldig! Ik ben enorm tevreden over de inspanningen en het uiteindelijke resultaat bij een reparatie aan mijn Macbook. Ik weet waar ik voortaan aanklop als er iets mis...
Na ontvangst telefoon plaatsen: Na een waterschade geprobeerd mijn telefoon te laten repareren. Hoewel de telefoon niet meer te repareren is, ben ik toch blij met de service van Smartab.
De communicatie is eerlijk en laagdrempelig en afspraken worden nagekomen. Naast deze service helpt Smartab actief met verzekeringsvragen, in mijn geval een total loss-verklaring.
Van harte aanbevolen!
Ik kan u SmartTab echt aanbevelen. Ik heb een Iphone die ik heb laten vallen,...achterkant stuk. Na een telefoontje kon ik direct langskomen voor reparatie. Snel verholpen, bleek echter dat er een vlek in de display zat na de reparatie. Kosteloos hebben ze dit verholpen. Je zal altijd zien dat als er iets mis gaat, er meer mis gaat. Thuis aangekomen bleek de microfoon niet te werken. Ik heb ze gebeld (met een andere telefoon) en direct kon ik weer langskomen. Ook dit werd kosteloos verholpen door een nieuwe module er in te zetten. Dat er iets fout kan gaan kan altijd gebeuren, dat je dan op deze snelle (kosteloze) wijze service verleent krijgt is niet altijd van zelf sprekend. Hele aardige mensen daar bij SmartTab, ik ben super tevreden over jullie service en kan jullie bij iedereen aanraden. Bedankt nog!
Uitstekende service. Ze denken niet alleen aan de reparatie maar geven ook advies over verzekeringsclaim of alternatieve opties.
Twee keer met een (ander) kapot S4 toestel geweest nadat dochter ze had laten vallen. Werd snel en goed opgelost. Punt van aandacht: liever even bellen dan via site iets vragen, want reactie via mail laat wel eens op zich wachten....
Reparatie van mijn telefoon is snel, goed en professioneel gemaakt. Ik kan Smartab iedereen aanbevelen
Direct geholpen, parkeerruimte voor de deur, open werkplaats en vriendelijk. Binnen een half uur is het toestel gerepareerd. aanbevelen!
Helaas alweer 4de iPhone6 scherm in een half jaar maar Smartab is elke keer gunstiger geprijsd en geeft ook nog wat extra korting om de pijn een beetje te verzachten.
Het ontvangst was goed, stellen je op je gemak, je kan een kopje koffie krijgen. Ze zijn geïnteresseerd in je maken een praatje.
En daarbij repareren ze het product terwijl je erna kijkt.
Veel succes met jullie onderneming.
Na een reparatie kwam het scherm van mijn iPhone toch weer los, waardoor het beschadigd raakte. Het scherm is zonder problemen nogmaals en kosteloos vernieuwd.
Enthousiaste, vriendelijke en zeer deskundige mensen. Goed advies, keurige BTW factuur via de mail, snel en accuraat.
Het zal je maar gebeuren. Mijn nieuwe Iphone had waterschade en Smartab heeft de telefoon geheel hersteld. Na de waterschade behandeling en het vervangen twee onderdelen werkt mijn telefoon weer gewoon geheel naar behoren. En dat binnen 1 dag! Top gewoon.
Snel een vakkundig geholpen bij de vervanging van mijn iPhone scherm. Zou er zeker weer gebruik van maken.
Ik zat met een gebarsten Iphone en Ipad.. Ik kon direct langs bij Smartab, onder een genot van een lekker bakkie koffie binnen een uur gefixt!
Top jongens!
Heb je een issue met je 'mobile gear', aarzel niet. SMARTAB geeft uitstekende service met gemeende aandacht voor je spullen. Snel, vriendelijk, betrouwbaar en gezellig om maar een paar puntjes te noemen. Paul
Drie reparaties laten uitvoeren en mocht het nodig zijn dan zou ik weer terug komen.
Heel netjes en kwalitatief goed. Klaar terwijl u wacht.
Al twee keer langs geweest voor een reparatie (Samsung en IPhone). Super snel geholpen en heel erg vriendelijke personeel! Erg tevreden met de resultaat en de koffie smaakt ook nog;-)! Bedankt!
Ongeveer een half jaar geleden heb ik nieuw glas in mijn Samsung Galaxy S4 laten zetten. Het zag er weer als nieuw uit en de service was heel vriendelijk en snel.
Helaas zie ik nu in een hoek van de telefoon een plek waar het glas iets loslaat ofzo, het lijkt of er lucht onder zit.
Niet heel erg, maar toch jammer.