Segonda Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

DIT IS EEN WAARSCHUWING VOOR IEDEREEN DAT HIER WILT BESTELLEN.Dit is echt een scam ik wacht al 3 weken op m’n laptop. Op de site staat dat de leveringstijd 2-5 werkdagen is. Vervolgens verschuiven ze... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een iPad gekocht bij Segonda en erg tevreden met mijn aankoop. De iPad ziet er netjes uit, werkt perfect en werd snel geleverd. Alles verliep zoals verwacht. Zeker een aanrader! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met mijn aankoop bij Segonda. Ik heb een iPad besteld en alles is netjes en snel verlopen. De iPad was precies zoals verwacht en de communicatie was goed. Zeker een aanrader! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn aankoop! Ik heb hier een MacBook gekocht en alles is echt top verlopen. De MacBook werd snel geleverd en was super netjes en goed verpakt. Het apparaat ziet er ontzettend goed uit... Näytä lisää

Hyvä

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Gebroken scherm: prima vervangen terwijl ik wachtte!

Helaas m'n telefoon laten vallen, scherm in duizend stukjes. Even gebeld met Smartab, een schermvervanging bleek op voorraad in vestiging Hoofddorp, dus daar een afspraak gemaakt. Terwijl ik een lekkere kop koffie kreeg werd m'n schermpje vervangen, 30 minuten later bellend de zaak weer uit. Prima!

25. syyskuuta 2014
Saanut 4/5 tähteä

Goede en snelle service

Via de website makkelijk een afspraak te maken om mijn Iphone te laten repareren (geen Wifi verbinding in te stellen)
Op de afgesproken tijd werd ik zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Ik kon op de reparatie wachten. Tijdens het wachten kreeg ik koffie aangeboden.
Na de reparatie werkte de Iphone weer als vanouds (sneller dan voorheen).
Tegenvaller na 1,5 maand was het probleem weer terug.
Probleem werd zonder problemen onder garantie snel weer verholpen.
Ondanks dat zal ik deze zaak toch bij mijn vrienden en bekenden aanbevelen.

20. syyskuuta 2014
Saanut 4/5 tähteä

Echt betrouwbaar. [HOOFDDORP]

heb een afspraak. was op tijd, ze hadden gezegd dat scherm er nog niet was, ze zijn er gelijk achter gegaan. ze hadden mij gebeld nadat het scherm was gerepareerd.erg vriendelijke medewerkers en zou het iedereen aanbevelen!

12. elokuuta 2014

Deskundig en snel!!

Op vakantie is mijn iphone gesneuveld door een golf zeewater. Hierdoor hebben de connector voor opladen en de speakers schade opgelopen. De telefoon was niet meer oplaadbaar. Na afspraak was mijn telefoon binnen 10 minuten gerepareerd en wel, hulde!

11. elokuuta 2014
Saanut 5/5 tähteä

Snelle, vriendelijke en betaalbare service!

De mannen van Smart-tab zijn vriendelijk, denken mee en geven goed advies. Daarnaast zijn de prijzen erg gunstig en is het interessant om te zien hoe de onderdelen (in mijn geval een gebarsten scherm van een Galaxy S4) vervangen worden.
Bij een volgend defect kom ik zeker terug!

24. heinäkuuta 2014

Servicegericht

De service was fantastisch. Ik kon zelf een tijd inplannen. Bij aankomst wisten ze gelijk mijn naam en wat mijn probleem was. Ik legde uit dat ik er eigenlijk niet op kon wachten dus gingen ze meedenken en kwamen met de oplossing om de telefoon bij mij af te leveren. Wat een service! Ook kreeg ik het vertrouwen om de rekening achteraf online te betalen. Geen moeilijk doenerij; gewoon vriendelijke, snelle en betrouwbare service!

14. heinäkuuta 2014

uitstekend en flexibel

Duidelijke en overzichtelijke website, zeer gebruiksvriendelijke afspraakplanner
De reminder per email voor lopende afspraken wordt waarschijnlijk automatisch gegenereerd maar is goed getimed

7. heinäkuuta 2014

Vriendelijk en servicegericht

Een bedrijf waar je je gelijk welkom voelt. Hele goeie service. Persoonlijk en snel. Kopje koffie tijdens het wachten en meekijken met de reparatie. Zelfs een probleem die ze nooit eerder hadden gezien lossen ze op.
Top!

4. heinäkuuta 2014

superservice supersnel

Heel blij dat mijn iphone 6 plus scherm heel snel gemaakt kon worden. Ziet er fantastisch uit en hele goede service gehad!

7. kesäkuuta 2014
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin