Saanut 5/5 tähteä

Samen met onze zoon op lokatie geweest te Steenwijk en daar door medewerker Henk uiterst leuk en deskundig geholpen. Heb genoten hoe Henk onze zoon vragen stelde en hem uitleg gaf over dingen. Ook... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb telefonisch contact gezocht omdat ik 1 keer zakelijk iets wilde aanschaffen en 1 keer privé. Dus apart bestellen. Beide bestellingen gingen naar hetzelfde adres. Hierdoor moest ik voor privé ve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nadat ik een bestelling had gedaan van een hengeltje met molen voor mijn kleinzoon om voor Sinterklaas te geven ontving ik het echter zonder bevestigingsschroefje van het hendeltje van de molen. Na e... Näytä lisää

1. Syöttikauppa
  2. Retkeilyliike
  3. Kalastusvälinekauppa

Tietoja yrityksestä Raven Hengelsport

Yrityksen kirjoittama

GROOTSTE HENGELSPORTWINKEL VAN NEDERLAND

Toen Sjoerd Raven in de jaren 70 een dierenwinkel en hengelsportzaak begon vanuit zijn garage kon hij niet vermoeden dat dit zou uitgroeien tot een van de grootste (online) hengelsportwinkels van Europa! Met vier winkels in Nederland en een prachtige webshop is Raven Hengelsport dan ook dé plek voor al je visspullen. Kom eens langs in onze hengelsport winkels of kijk rond op de webshop!

Grootste assortiment
Met een continu groeiend assortiment is Raven.nl dé locatie voor je nieuwe visspullen. We hebben een groot assortiment (20.000+ producten) van bekende en minder bekende merken. Denk bijvoorbeeld aan Shimano, Fox, Preston, JRC, Spro, Faith, Berkley, Abu Garcia, Korda, enzovoort. Je vindt dus altijd de juiste hengel, molen, vislijn, aas & voer en vele andere hengelsportaccessoires! Of je nu gaat karpervissen, witvissen, roofvissen of zeevissen. Raven Hengelsport heeft voor jou de juiste visspullen! Zoek je toch iets wat niet op de webshop staat? Laat het ons weten, waarschijnlijk kunnen we het zo voor je bestellen.

Goede Service
Naast het grote assortiment werken we voortdurend aan onze service. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+ en daar zijn we trots op! Heb je toch een klacht of wil je iets weten over een product of je bestelling? Mail dan naar post@raven.nl en we geven je zo snel mogelijk antwoord.

Raven Blog
Heb jij al eens op ons te gekke hengelsport blog gekeken? Elke week plaatsen wij hier nieuwe blogs met tips, technieken, visverhalen, de nieuwste producten en nog veel meer. Zodat jij nog meer succes en plezier uit je vissessie kunt halen!

Leren vissen
We hebben verschillende technieken beschreven om het vanaf de basis van vissen te leren. Leren Vissen is de plek voor de beginnende visser als voor de doorgewinterde expert. Altijd al een snoek, snoekbaars, baars of roofblei willen vangen en wil je meer weten roofvissen? Kijk dan eens op onze Leren Vissen pagina.

Liever een zeelt, brasem, winde of voorn vangen? Ook voor het witvissen hebben we verschillende technieken beschreven. Natuurlijk vind ook de karpervisser de beste manieren en welke spullen je nodig hebt, bij ons leer je de basis van het karpervissen.

4 Grote winkels
Vissen is een hobby, vissen is leuk en wij vinden dat je vissen moet beleven. Ook in onze winkels! In onze winkels in Almelo, Lelystad, Rijen en Steenwijk zie je dat terugkomen. Je kan producten voelen, ruiken en proeven en krijgt na een bezoekje aan de winkel direct zin om te vissen.

4,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Mooie winkel, fijne medewerkers!

Vandaag fysiek langs gegaan om vis spullen voor Noorwegen te kopen. Een medewerker nam de tijd om mij de hengel te verkopen die ik zocht. Leuk om wat verhalen uit te wisselen. Altijd fijn om iemand te treffen die precies snapt wat je bedoelt gezien mijn gebrek aan ervaring.

12. helmikuuta 2026

Super service van Raven hengelsport

Na een telefoontje ontving ik vandaag een geheel nieuw compleet molentje. Geweldige service. Bedankt Raven hengelsport!

17. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Mijn vrouw had als cadeau laarzen…

Mijn vrouw had als cadeau laarzen besteld bij webwinkel raven.nl. Verkeerde laarzen geleverd, zowel maat als model niet correct. Klantenservice reageerde niet op e-mail en geen telefoonnummer beschikbaar. Via telefoonnummer van winkel werd aangegeven: "Ik ben niet van de webwinkel, daarvoor moet je een e-mail sturen.". Na aandringen bij telefoonnummer van andere vestiging eindelijk reactie. Juiste product niet leverbaar, nu moeten laarzen eerst worden teruggestuurd om geld terug te krijgen. Kortom: slechte service, slechte communicatie en niet in staat dit vervolgens netjes op te lossen. Advies: koop hier niets.

22. marraskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Fishing

If you are into fishing by any chance, this is where you would find everything you basically need. THe knives, equipment and the rods. I wasn't into fishing at all until one of my cousins took me with him on my weekend, and now I am hooked* on to it. Haha, see the wordplay? But I didnt know fishing is expensive and requires equipment, I am still a newbie so I just have limited things, I used to think you just need a stick with a rope haha. But I like what they offer, becuase I can get things I need one by one, as I have the money saved up for them.

19. heinäkuuta 2025

Cadeaupas verlopen

Had een cadeau pas liggen, deze werkte niet. Navraag gedaan bij een niet telefonisch bereikbaar internet afdeling dmv mail. Antwoord, het cadeaupas tegoed a 50€ is verlopen. Hoe dan. Er is op de "cadeaupas" niets te zien van een houdbaarheids datum, tenzij je de pas van de kaart losmaakt en de achterzijde bekijkt zou het kunnen opvallen dat het inderdaad op de cadeaupas staat, op de niet zichtbare achterzijde.

Ze kunnen dit niet oplossen. Dit valt m.i. onder misleiding omdat je als klant dit pas te weten komt als je de cadeaupas verwijderd van de kaart en niet eerder. Dit is makkelijk geld verdienen.

28. huhtikuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Woensdag een bestelling geplaatst die…

Woensdag een bestelling geplaatst die in voorraad is en kreeg meteen mail bevestigingen dat order ontvangen was, betaling ontvangen en zouden ermee aan de slag gaan.
Vandaag Vrijdag middag een mail gestuurd met de vraag over mijn bestselling status en kreeg inderdaad meteen een reactie terug met "wordt vandaag verstuurd" veel dagen nodig om iets te verpakken en te vesturen.

21. maaliskuuta 2025

Uitblijven nalevering

Ondertussen heeft men alsnog contact met mij opgenomen en zal het product dat uit de zending mist worden gecrediteerd.
Het laat zich aanzien dat het hier (weer eens) een leveringsblunder van PostNL betreft.
In eerste instantie late levering van een verzamelorder doordat een artikel niet leverbaar was. Na contact en toegezegde uitlevering blijkt alsnog een ander onderdeel uit de levering wederom niet op locatie, maar is nu afgesproken dat de levering eindelijk doorgaat met het missende onderdeel in backorder. Het is moeilijk om contact met de klantenservice te onderhouden, echter is nu opgelost.

5. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Dat is nog eens goede service!! 👍🏻

Ik heb bij Raven een nieuwe molen gekocht.
Helaas was de lijnclip van deze molen al kapot voordat ik kon gaan vissen.
Na het sturen van een email kreeg ik heel snel een mailtje terug met 2 opties.
1: Ik kon langs de winkel komen om hem te laten repareren zodat de werknemer daar een nieuwe zou monteren.
2: Ik zou een nieuwe lijnclip per post toegezonden krijgen om hem zo zelf te repareren.
Aangezien de 2 winkel locaties te ver zijn koos ik voor optie 2.
Na een hele korte tijd kreeg ik weer een mail met de mededeling dat er een nieuwe werd toegezonden via de reguliere post.
Dit soort snelle afhandelingen hou ik van.
Geen nonsens maar gelijk actie.
Bedankt mannen, Daarom een dik verdiende 5 sterren.

11. helmikuuta 2025

Slecht, slechter, slechst

Slechtste bedrijf warmee ik ooit zaken heb gedaan.

Ondrgoed gekocht die binnen twee maanden stuk gaat.

Raven WEIGERT mijn verzoek om terugbetaling en noemt mij onbeschoft.

Al in al: ZEER ONTEVREDEN.

VERMIJD dit bedrijf.

16. tammikuuta 2025

Service!

Via de site een set bewegingslampen besteld,helaas 1 defekt.Geweldig en klantvriendelijk te woord gestaan.
Nieuwe opgestuurd!!Er is weer licht in de duisternis ;)
Super Service.

12. joulukuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Retour geld is een ander verhaal

Retour geld is een ander verhaal
Ik zit nu al twee weken op mijn geld te wachten ivm retour. Hoelang is er nodig om een retour te verwerken?
Dit was de eerste en tevens de laatste keer om in deze webshop iets te bestellen!!

10. joulukuuta 2024

Super behulpzaam!

Elwin was super behulpzaam in het helpen van het maken van een kerstcadeau voor mijn oom. Een service die je niet vaak meer ziet!

9. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Goede service op de verzending

Vorige week een doodaasvis set besteld helaas 2 kapotte dobbers ontvangen.
Een mail gestuurd en hier werd direct op netjes opgereageerd!
En er zouden 2 nieuwe dobbers worden opgestuurd. Vandaag kwam er een setje binnen met hele dobbers.
Erg goede service en zeer vriendelijk geholpen. Op naar de volgende bestelling

5. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Bestelling binnen 2 dagen ontvangen.

Bestelling binnen 2 dagen ontvangen.

Besteld en 2 dagen later de spullen binnen,
Goed verpakt, op tijd, en alles op voorraad!
Nu ga ik voor de 2 cadeaudozen, die bestel ik ruim voor Kerst!

14. marraskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Webshop alleen per mail bereikbaar

Bestelling via de webshop gedaan waarbij stond, binnen 3-5 dagen geleverd. Na 4 dagen niks vernomen te hebben navraag gedaan. Per mail geen reactie. Telefonisch contact opgenomen met de fysieke winkel omdat de webshop alleen per mail benaderbaar is. Krijg via de telefoon door dat hun niks met de webshop te maken hadden en dat ze op zaterdag niet werkzaam waren dus ik moest geduld hebben. Maandag inderdaad een reactie ontvangen dat het diezelfde dag nog verstuurd zou worden. Woensdag weer niks, maar opnieuw gebeld en ze zouden mijn vraag direct bij een collega van de webshop beleggen.
Die dag per mail reactie gehad en een track en trace. Dag erna uiteindelijk in huis. Het webshop personeel kan nog wat leren van de mensen van de fysieke winkel.

5. marraskuuta 2024

NIET bestellen bij de Online webshop Raven

Een paar weken geleden heb ik een bestelling geplaatst bij Raven voor wat spullen om te gaan riviervissen. Ik deed mijn bestelling op 8 september, ruim twee weken voor mijn geplande visdag. Volgens de informatie zou het pakket binnen enkele werkdagen worden geleverd.

Op donderdag 12 september had ik echter nog niets gehoord over mijn bestelling, dus besloot ik een e-mail te sturen. Diezelfde dag kreeg ik een reactie dat de vislijn die ik had besteld niet op voorraad was, met de vraag of ik een vervangend product wilde. Ik gaf aan dat ik het vreemd vond dat ik op deze manier moest achterhalen dat er iets mis was, maar stuurde meteen op vrijdagochtend 13 september een vervangende keuze door.

Toen ik op zondag 15 september nog steeds geen reactie had ontvangen, stuurde ik nog een e-mail in de hoop dat ze die maandag zouden zien. Uiteindelijk kreeg ik op maandagavond 16 september een reactie: 'Excuses voor de late reactie. De bestelling wordt morgen opgestuurd!'. Ik was opgelucht, want het leek erop dat mijn pakket op tijd zou zijn.

Helaas, op donderdag 19 september had ik nog steeds niets gehoord over mijn pakket. Het enige contactmiddel was een e-mailadres, waar ik geen reactie op kreeg, en er was geen telefoonnummer beschikbaar op de website. Ten einde raad nam ik contact op met de fysieke winkel in Lelystad. De medewerkers daar waren ontzettend behulpzaam en namen zelf contact op met de webshop (die blijkbaar een aparte afdeling is). Diezelfde avond werd ik teruggebeld met de mededeling dat het pakket nu echt vrijdag zou worden verzonden en zaterdag geleverd, wat natuurlijk te laat was voor mijn visdag.

Ik ging ermee akkoord omdat ik de spullen uiteindelijk toch nodig zou gaan hebben, maar toen kreeg ik vrijdag ook nog eens te horen dat de doodaas die ik had besteld, niet meer beschikbaar was. Ik kon kiezen om het te vervangen of de order te annuleren. Uiteindelijk heb ik de bestelling maar geannuleerd.

Kortom, de webshop is een grote teleurstelling. Als je iets van Raven wilt, ga dan naar de fysieke winkels. De webshop is een drama.

8. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin