NIET bestellen bij de Online webshop Raven
Een paar weken geleden heb ik een bestelling geplaatst bij Raven voor wat spullen om te gaan riviervissen. Ik deed mijn bestelling op 8 september, ruim twee weken voor mijn geplande visdag. Volgens de informatie zou het pakket binnen enkele werkdagen worden geleverd.
Op donderdag 12 september had ik echter nog niets gehoord over mijn bestelling, dus besloot ik een e-mail te sturen. Diezelfde dag kreeg ik een reactie dat de vislijn die ik had besteld niet op voorraad was, met de vraag of ik een vervangend product wilde. Ik gaf aan dat ik het vreemd vond dat ik op deze manier moest achterhalen dat er iets mis was, maar stuurde meteen op vrijdagochtend 13 september een vervangende keuze door.
Toen ik op zondag 15 september nog steeds geen reactie had ontvangen, stuurde ik nog een e-mail in de hoop dat ze die maandag zouden zien. Uiteindelijk kreeg ik op maandagavond 16 september een reactie: 'Excuses voor de late reactie. De bestelling wordt morgen opgestuurd!'. Ik was opgelucht, want het leek erop dat mijn pakket op tijd zou zijn.
Helaas, op donderdag 19 september had ik nog steeds niets gehoord over mijn pakket. Het enige contactmiddel was een e-mailadres, waar ik geen reactie op kreeg, en er was geen telefoonnummer beschikbaar op de website. Ten einde raad nam ik contact op met de fysieke winkel in Lelystad. De medewerkers daar waren ontzettend behulpzaam en namen zelf contact op met de webshop (die blijkbaar een aparte afdeling is). Diezelfde avond werd ik teruggebeld met de mededeling dat het pakket nu echt vrijdag zou worden verzonden en zaterdag geleverd, wat natuurlijk te laat was voor mijn visdag.
Ik ging ermee akkoord omdat ik de spullen uiteindelijk toch nodig zou gaan hebben, maar toen kreeg ik vrijdag ook nog eens te horen dat de doodaas die ik had besteld, niet meer beschikbaar was. Ik kon kiezen om het te vervangen of de order te annuleren. Uiteindelijk heb ik de bestelling maar geannuleerd.
Kortom, de webshop is een grote teleurstelling. Als je iets van Raven wilt, ga dan naar de fysieke winkels. De webshop is een drama.