Lenson.nl Arvostelua

4 068
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Er zijn veel dingen misgegaan tijdens mijn bestelling. Na meerdere telefoontjes heb ik met het aardige personeel alles recht kunnen trekken. Anderhalve week na de eerste leverdatum kwam mijn bril eind... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Rayban Zonnebril met polariserende glazen(Erika) . Mooi en licht montuur ,heerlijk rustige kijk bij felle zon . De kwaliteit is zoals we gewend zijn van Rayban. Makkelijke site, genoeg keu... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Op zoek naar een specifiek type lens wat ik altijd kocht bij hans anders. Hier gevonden en zonder problemen het type de sterkte enz kunnen uitkiezen. Verder vele malen goedkoper dan hans anders en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Al meerdere keren prijs vergeleken met andere partijen en Lenson komt iedere keer als winnaar uit de bus. Als je eenmaal weet welke lenzen je moet hebben is dit de perfecte plek om ze bij te bestellen... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Piilolinssit
  2. ja myös
  3. Aurinkolasit
  4. Silmälasien tukkumyynti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Lenson.com werd in 2004 opgericht en heeft haar hoofdkantoor met Nederlands-sprekende medewerkers in Stockholm, Zweden. Onze missie is goede en klantvriendelijke service te verlenen en scherpe prijzen aan te bieden binnen de optiek branche.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Zbyt długi czas oczekiwania

7. heinäkuuta 2017

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

We are sorry to hear you had to wait longer than expected for your order to arrive. I see that you have already been in contact about this with our customer service. I hope all has been handled to your satisfaction after all!

Saanut 4/5 tähteä

Prettige site en een groot aanbod

Prettige site en een groot aanbod. 1,5 jaar geleden voor het laatst besteld en nu binnen 2 minuten weer klaar met bestellen door click&reload. Super!

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

Goed om te horen dat u zo tevreden bent over Lenson! Ik hoop dat de bestelling verder ook helemaal naar wens zal zijn. Hopelijk tot ziens in de toekomst!

Saanut 2/5 tähteä

Levering veel later dan aangegeven

Levering veel later dan aangegeven. Na bellen met de klantenservice zou ik een mail krijgen over de status van mijn bestelling. Deze mail heb ik niet gekregen. Lenzen zijn uiteindelijk wel gekomen, maar over het algemeen geen goede ervaring.

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

Bedankt voor uw beoordeling, maar wat vervelend dat de levering en het contact met de klantenservice niet probleemloos is verlopen. Wij hebben u zojuist een e-mail gestuurd met wat meer informatie en hopen dat we u in de toekomst toch nog als klant terug mogen zien.

Lenson

Relatief lage prijs, snelle levering, goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

Goed om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw beoordeling!

Saanut 4/5 tähteä

Prima keuze

De zachte maand lenzen komen goed overeen met de lenzen die ik via mijn opticien bestelden. Ik draag een setje 4 weken. Er mee in slaap vallen is voor een keer geen probleem maar ik heb dan wel last van drogen ogen.

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

Bedankt voor de review Carla! Veel van de lenzen die de opticiens aanbieden verkopen wij inderdaad ook op onze website. Fijn om te horen dat uw lenzen goed bevallen in ieder geval!

Nieuwe zonnebril aangeschaft

Nieuwe zonnebril aangeschaft, het gehele proces liep geruisloos, zoals het hoort.

5. heinäkuuta 2017

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

Wat fijn om te lezen! Wij hopen dat de zonnebril bevalt en zien u graag nog eens terug op Lenson!

Saanut 5/5 tähteä

Rayban Zonnebril met polariserende …

Rayban Zonnebril met polariserende glazen(Erika) .

Mooi en licht montuur ,heerlijk rustige kijk bij felle zon .
De kwaliteit is zoals we gewend zijn van Rayban.

Makkelijke site, genoeg keus van verschillende kwaliteitsmerken en de prijzen zijn zeer schappelijk, zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Mijn volgende aankoop wordt ook weer hier.

Klein puntje is de leveringstijd , duurde een aantal dagen .

Sonja

5. heinäkuuta 2017

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

Bedankt voor uw beoordeling Sonja! Wat fijn om te horen dat uw zonnebril van Ray-Ban zo goed bevalt. Ik hoop dat u er nog lang plezier van zult hebben. We zien u graag weer eens terug op onze website! We doen dan uiteraard ons best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen, maar houd inderdaad rekening met een levertijd van ongeveer 2-4 dagen.

Prima service

Prima service, vaak goedkoopste optie

4. heinäkuuta 2017

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

Hartelijk dank voor uw review Bob! We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en prijzen.

Saanut 5/5 tähteä

Het is heel handig dat je direct …

Het is heel handig dat je direct opnieuw je bestelling kan herhalen doordat er in ieder e-mailtje een link staat. Dan hoef je niet steeds op te zoeken wat je diameter etc. is. Echt letterlijk in 1 minuut besteld en daarna thuisbezorgd.

1. heinäkuuta 2017

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

Fijn om te lezen dat u de Click and Reload functie zo handig vindt. We hopen u in de toekomst weer terug te zien op onze website!

Top bedrijf!

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. De levering is snel en de service goed.

1. heinäkuuta 2017

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over Lenson.

Snel en correct!

Mijn bestellingen worden altijd snel en correct geleverd. Ik ben zeer tevreden!

29. kesäkuuta 2017

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

Bedankt voor uw fijne beoordeling Marja, goed om te horen dat u zo tevreden bent!

Saanut 3/5 tähteä

Op de factuur bij de levering stond verkeerd bedrag

Op de factuur bij de levering stond dat ik 370 moest betalen voor 1 doosje lenzen. Mijn man schok en vond het wel een beetje aan de prijzige kant. Ik heb hem uitgelegd dat het vast een vergissing was. Nou ja dat hop ik wel.

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

Bedankt voor uw beoordeling Sylvia! Het bedrag op de bestelbon was inderdaad een vergissing. Excuses voor de verwarring die het veroorzaak heeft! Wij hebben nog even een e-mail gestuurd ter verduidelijking. We hopen u in de toekomst weer als klant terug te zien!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle verzending en goed verpakt!

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

Bedankt voor de review Marli! Fijn om te horen dat u tevreden bent met Lenson. Hopelijk zien we u nog eens terug in de toekomst!

Top prijs, gemakkelijke site

Vastaus yritykseltä Lenson.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling Tom! Heel fijn om te lezen dat u zo te spreken bent over onze website.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin