Saanut 5/5 tähteä

Ondanks dat er een foutje gemaakt is met de bestelling, kan ik niet anders dan positief zijn. Snel, netjes en correct afgehandeld.

Saanut 5/5 tähteä

Wat een super service ! Mijn product was beschadigd tijdens het transport, dag na mijn mail kreeg ik al een nieuwe in de bus. Heel vlotte klantenservice , mooi product en handige website. Zeker aan te... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische communicatie en supervlotte service. Hoewel ik vrij laat was met mijn vraag/gewenst item hebben ze er alles aan gedaan om het nog op tijd bij mij te krijgen. Ik zou 6 sterren geven als... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snel geleverd en precies zoals beschreven in de webshop. Zeer voordelige sale artikelen. Geen uitputtend assortiment maar als er net iets voor je tussen zit: prima toch?

1. Ulkoiluvälineliike
  2. Pyöräilytarvikkeet
  3. Retkeilyliike
  4. Matkalaukkuliike
  5. Juoksukauppa

Yrityksen kirjoittama

Your Outdoor Store, waar jouw buitenavontuur begint Welkom bij Your Outdoor Store, de online winkel voor de actieve buitenliefhebber. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, hardlopen, reizen of gewoon wilt genieten van het leven, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je buitenavonturen compleet te maken. Wij bieden je een breed assortiment aan kwalitatieve producten van de beste merken, die perfect aansluiten bij jouw stijl en behoeften. Ontdek ons aanbod en laat je inspireren door de natuur. Your Outdoor Store, als de natuur roept, hebben wij het antwoord! Voortreffelijke servicevoorwaarden Wij leveren je bestellingen snel en veilig bij je thuis in heel Nederland en België. Wij bieden je gratis verzending vanaf €20,- Niet tevreden? Je kunt binnen 60 dagen eenvoudig retourneren, voor een vast bedrag van €3,95. Wij staan voor je klaar met een professioneel advies en persoonlijke service via email of het contactformulier. Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitsverhouding en een uitstekende garantie op al onze producten. Ons team bestaat uit mensen met echte buitenervaring Ons gedreven team bestaat stuk voor stuk uit mensen die zelf ook graag in hun vrije tijd de natuur intrekken. Dan laten we het natuurlijk niet na de spullen die we verkopen zelf ook eens grondig te testen. Vragen over ons assortiment of over wat je mee moeten nemen op je volgende avontuur beantwoorden we dan ook graag. Betrouwbare levering uit eigen magazijn in Nederland Your Outdoor Store is gevestigd in Wormerveer (Noord-Holland), waar ons kantoor én magazijn onder één dak zitten. Alle producten die je in onze webshop ziet, liggen bij ons daadwerkelijk op voorraad. Wij werken niet met dropshipping dus je bestelling wordt altijd rechtstreeks door onze magazijnmedewerkers verwerkt, verpakt en verzonden. Hierdoor kunnen we snel leveren, kwaliteit garanderen én zelf controleren of alles in orde is. Zo weet je zeker dat je niet alleen snel geholpen wordt, maar ook kunt rekenen op betrouwbare service vanuit Nederland.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Wat een super service

Wat een super service ! Mijn product was beschadigd tijdens het transport, dag na mijn mail kreeg ik al een nieuwe in de bus. Heel vlotte klantenservice , mooi product en handige website. Zeker aan te raden !

31. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Top service!

Ik had bij hun een pot gekocht maar ze hadden de pot in een net te kleine doos gestopt. Ik heb hun een e-mail gestuurd en na 1 dag hadden ze me al een nieuwe pot opgestuurd. Top service!

28. tammikuuta 2026

Fantastische communicatie en…

Fantastische communicatie en supervlotte service.
Ik zou 6 sterren geven als het kon.

27. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Super behulpzaam!

Er ging iets mis met mijn levering (fout van DHL) en de mensen van youroutdoorstore waren mega behulpzaam! Ik kreeg super snel een reactie op mijn mail (waar andere winkels dagen overheen laten gaan...) en ze waren direct aan het meedenken in oplossingen. Goed en snel contact, geen gedoe. Ik bestel hier zeker nog eens :) bedankt voor de hulp!!

2. joulukuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin