TMD Locks Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Reeds 10 maanden wachten ik op mijn bestelling. Communicatief is het een fiasco, je krijgt in principe alleen updates als je er zelf om vraagt. De laatste valse belofte was op 23-4: "De verw... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Had mijn kettingslot gepreordend. Kreeg via de mail een bericht wanneer hij verzonden was. In goede staat ontvangen. Geen after sales nodig gehad.

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb het kabelslot gekocht in de pre sale. Telkens is het slot opnieuw aangepast en daar kreeg ik ook keurig een mailtje over. Ik denk dat ik te ongeduldig was. Het resultaat is een supermooi slot... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Lukkotoimittaja
  2. Pyöräilytarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

We exist to provide peace of mind through innovation: delivering user-friendly, high security smart locks that finally match the modern day eBike.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

prachtig slot zonder sleutels die kwijt…

prachtig slot zonder sleutels die kwijt kunnen raken. Ook zonder mobiel te openen, maar met is natuurlijk veel handiger. Mocht je tele leeg zijn, easy met pincode. Mooi materiaal dat je fiets niet beschadigt. Blij mee.
Snel geleverd en bij vragen supersnel antwoord. top service.

19. kesäkuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Reeds 10 maanden wachten ik op mijn…

De laatste valse belofte was op 23-4:
"De verwachting is dat we jouw slot begin volgende week naar je op kunnen sturen. "

Edit 15-06:
Zojuist medewerker aan de deur gehad die het slot heeft afgegeven met een excuses en korte uitleg. Vindt ik in elk geval een nette en snelle oppak op gebied van service.
Zal het slot eerdaags eindelijk gaan testen!

12. kesäkuuta 2026

Hi Mark,

vanuit ons team begreep ik dat er reeds gewerkt wordt aan een (snelle) oplossing! Het lijkt erop dat er in het uitsturen van alle pre-orders iets is misgegaan, excuus hiervoor.

Alvast veel plezier met de TMD Chain Lock en nogmaals bedankt voor je geduld.

Een 5 sterren voor de service

Een 5 sterren voor de service. Via de app een berichtje gestuurd dat het slot een storing had met een rood lichtje en niet meer open ging. Reactie binnen het uur dat ze dezelfde dag nog het slot wilde omruilen. Je hoeft er niet eens bij te zijn. En omdat ze dit erg vervelend vonden lieten ze ook een klein kadootje achter. TMD locks snapt wat service is.

5. kesäkuuta 2026

Hi Paul,

bedankt voor je review! En veel plezier met je TMD Chain Lock.

Kabelslot als design

Ik denk dat ik te ongeduldig was. Het resultaat is een supermooi slot!!

Hi Tammo,

bedankt voor je geduld en fijn dat je ons slot goed hebt ontvangen.

Top Slot

Heeeeel lang moeten wachten op het slot. Nu het binnen is heel blij mee. Werkt perfect. Alarm is niet echt heel hard maar genoeg om de aandacht te trekken van publiek. En daar hebben dieven altijd een hekel aan.
Tipje. Zorg ervoor dat de TMD app altijd op de achtergrond blijft draaien. Anders lukt het bedienen met de knop op het slot niet.

21. toukokuuta 2026

Hi Ronald,

Bedankt voor je geduld en positieve feedback.

Lichtgewicht 125cc Honda Monkey beveiligen

Ik gebruik mijn slot tijdens rondritten met mijn kleine Honda-monkey om hem tijdens stops ergens aan vast te maken. Dit om te vermijden dat deze 125cc moto, die slechts 105 kg weegt, in een camionette zou kunnen worden ingeladen.

21. toukokuuta 2026

goede kwaliteit

ondanks het lange wachten (besteld in aug2025) ben ik zeer tevreden over dit slot ziet er degelijk uit makkelijk te bedienen ik laat mijn e-bike nu wat geruster achter

Goed slot.

Het was makkelijk om op de site het slot te bestellen. Ook alle informatie over het slot was er te vinden. Het slot zelf werkt perfect en voelt en ziet er solide uit.
En toch is het soepel genoeg om rond de zadelpen te doen.

Het perfecte slot:

Na ontvangst direct in gebruik gesteld. Werkt perfect het slot is zeer solide, soepel hanteerbaar en de vormgeving ziet er zo goed uit dat je er met plezier naar kijkt.
Direct antwoord bij vragen dus topervaring en ga het slot aan famile en vrienden aanbevelen,
Mvgr,Rob vd Gaag

8. toukokuuta 2026

Top service

Top service, top bedrijf reageren snel op al je vragen. En het slot het kost een beetje maar daar krijg je heel veel voor terug.

Als iedereen dit slot zou aanschaffen dan wordt er geen (electrische) fiets meer gestolen.

6. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Geweldig slot, eyecatcher en aanrader!

Geweldig slot! Online besteld en binnen twee dagen geleverd. Mooi design en super handig in gebruik. Je loopt naar je fiets en je opent het slot zonder dat je je telefoon uit je zak hoeft te halen. Geen gedoe met sleutels en je kan de toegang via je telefoon heel eenvoudig delen met anderen. Ook heel handig. Alles is heel gebruiksvriendelijk. Druk op de knop en alarm staat aan. Dit slot is echt een aanrader. Ik ga er nog een kopen, met de lange sleef, voor mijn boot!

25. huhtikuuta 2026

Handig slot

Handig slot, waarvoor je geen sleutel meer nodig hebt, en dus ook niet kan kwijtspelen, ondertussen is het ook een heel stevig en stabiel slot waarvan de batterij toch een hele tijd mee van gaat, en hierboven op ook een alarm bij beweging van je fiets

24. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin