Fatmotion Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden. Mijn schermpje voor de fatbike werd dezelfde dag nog verzonden. Helaas ging er iets mis bij DHL, maar dit werd direct en netjes opgelost door zonder gedoe een nieuwe op te sturen.... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Ik had een controller gehaald is super snel werkt goed en gekke optrek en duurde 2 dagen tot dat het binnen thuis kwam maar aleen die lavancier moet gefixt worden ik moest wel 1 maand wachten.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb er perongelijk 2 dezelfde pakketjes gekregen maar ik mocht het houden van hun en ze leveren het binnen 3 dagen en het is heel goeie kwaliteit

1. Pyöräilytarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

FatMotion is dé specialist in fatbike onderdelen en accessoires in Nederland. Wij combineren passie, snelheid en innovatie om u de beste kwaliteit te bieden. Van krachtige motoren tot premium remsystemen en slimme displays: bij ons vindt u alleen zorgvuldig geselecteerde producten die écht werken. Wij staan voor directe levering, eerlijk advies en scherpe prijzen. Meer power, meer controle, meer fun — dat is FatMotion. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Give away controller

25. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mooie klantenservice echt een 10/10 ik…

Mooie klantenservice echt een 10/10 ik heb het product niet op tijd ontvangen omdat het niet op voorraad was maar ik heb compensatie daarvoor gekregen ze hadden begrip getoond en ik heb het product netjes gekregen

22. kesäkuuta 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Heel snel geholpen. Goede service, vriendelijke communicatie en alles netjes geregeld. Zeker een aanrader!

22. kesäkuuta 2026

Top winkel

Top winkel! Super betrouwbaar en snelste levering. Ik had mijn controller besteld en 20 minuten later was die al verpakt. Het word heel netjes verpakt. Klantenservice ook top, ik stelde een vraag en 2 minuten later werd er al op geantwoord. Bestel hier zeker!

20. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fatmotion

Bedankt voor uw geweldige review! ⭐️ Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle verzending en onze service. Wij waarderen uw vertrouwen in FatMotion en staan altijd klaar om te helpen.

Zeer tevreden 100%

De klantenservice is goed bereikbaar, reageert snel en geeft duidelijke antwoorden. Ook het product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Betrouwbaar bedrijf dat doet wat het belooft. Zeker een aanrader.

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fatmotion

Bedankt voor uw mooie review! ⭐️ Ondanks het DHL-probleem zijn we blij dat we het snel voor u hebben kunnen oplossen. Veel plezier met uw scherm en bedankt voor uw vertrouwen in FatMotion.

Goed geholpen en snel geleverd

Goed geholpen en snel geleverd

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fatmotion

Bedankt voor uw review en de 5 sterren! ⭐️ Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij FatMotion.

Goed! 5 sterren

Super goed!

Klantenservice is echt nice.
Ze helpen je echt overal mee

Super goede prijs!

3. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fatmotion

Bedankt voor uw mooie review en de 5 sterren! ⭐️ Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice en prijzen. Wij doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens bij FatMotion!

Vastaus yritykseltä Fatmotion

Bedankt voor uw review! ⭐️ Fijn om te horen dat uw bestelling snel is aangekomen. Wij doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Bedankt voor uw vertrouwen in FatMotion.

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke en makkelijke site en super…

Duidelijke en makkelijke site en super snel geleverd

1. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fatmotion

Bedankt voor uw mooie review! ⭐️ Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vindt en dat uw bestelling snel is geleverd. Wij waarderen uw vertrouwen in FatMotion en helpen u graag weer in de toekomst.

Info via WhatsApp …

We hadden de verkeerde controller besteld en zijn via WhatsApp vriendelijk en behulpzaam geholpen zodat we een andere controller konden bestellen. En deze paste gelukkig wel!

2. toukokuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin